Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hcg degerlerim 1000 iki gun sonra 3500 2 gun sonra 6000 7 haftalik hamilelik olmasina ragmen bebek yok 14 gun sonra yeni hcg degeri 27000 neden olavilir
Hcg degerlerim 1000 iki gun sonra 3500 2 gun sonra 6000 7 haftalik hamilelik olmasina ragmen bebek yok 14 gun sonra yeni hcg degeri 27000 neden olavilir
Bebek ve yolk kesesi yoksa maalesef bos gebelik olabilir.7 haftalikken benim ki gorunmedi doktor pek umut yok ama bir hafta sonra gelin dedi 8.haftada da gorunmedi. Suan 8+6 haftalik gebeyim ama bos gebelik dusmesini bekliyoruz.
Tabi sizinki gec dollenme de olabilir.cunku ben ilac tedavisiyle hamile kalmistim yani gec dollenme degildi benimki. Insallah bebeginizi gorur ve Allah kucaginiza almayi nasip etsin.
Tabi sizinki gec dollenme de olabilir.cunku ben ilac tedavisiyle hamile kalmistim yani gec dollenme degildi benimki. Insallah bebeginizi gorur ve Allah kucaginiza almayi nasip etsin.
Tüp bebek miydi? Kendiliğinden mi düşecekmiş? Herhangi bir belirti var mıydı?
Kusura bakma çok soru sordum ama ben de pozitif sonucu aldım keseyi bekliyorum. Dış gebelik boş gebelik çok korkutuyor.
Tüp bebek miydi? Kendiliğinden mi düşecekmiş? Herhangi bir belirti var mıydı?
Kusura bakma çok soru sordum ama ben de pozitif sonucu aldım keseyi bekliyorum. Dış gebelik boş gebelik çok korkutuyor.
Bundan once dogal yollarla gebe kaliyordum ve farkli sekillerde 3 dusuk yaptim.1 sene gebelik olmayinca puregon ile yumurta buyutulup catlatma ignesiyle de gebe kaldim ama sevincimiz kursagimizda kaldi
Bundan once dogal yollarla gebe kaliyordum ve farkli sekillerde 3 dusuk yaptim.1 sene gebelik olmayinca puregon ile yumurta buyutulup catlatma ignesiyle de gebe kaldim ama sevincimiz kursagimizda kaldi