Kese degeriniz kacken ve kacinci haftada görüldü 😇😇

Benim adet baslangicindan itibaren sayarsam su an 5 haftayi gecmis olmasi lazim ama degerim 142.20 cikti.Karından baktırdım ama kese görünmedi.Doktor geç döllenme olabilir dedi.Sizce normal mi?

Benim adet baslangicindan itibaren sayarsam su an 5 haftayi gecmis olmasi lazim ama degerim 142.20 cikti.Karından baktırdım ama kese görünmedi.Doktor geç döllenme olabilir dedi.Sizce normal mi?
Inşallah gec dollenmedir cmm kaç gun geciktin

evettt bende konuda biryerde yazmıştım ordami okudunuz sandım bikac konumada yorum yapmissiniz tsk ederim
Çok fazla panik yapıyorsun ne zamandır sorucak oldum aslında. Okbli olmanı anlıyorum ama şuan üç yavrun için daha sakin olmalısın. Sen nasıl hissedersen nokta kadar bebeğinin şimdiden genlerine işliyor. Öyle düşün sakin ol her şey yolunda gidiyo merak etme. Yeniden anne olmak huzur vericek sana, boşuna panik olma canım

Ne konuda panik yapıyorum sence canım haklisin

Ne konuda panik yapıyorum sence canım haklisin
Mesela sürekli aynı konuları açıyorsun. Korkuların çok belli. Daha kesesi kalbi derken hem kendini hem ruhunu yorarsın şimdiden. İki yavrun sağlıcakla gelmiş bak bu da öyle gelicek merak etme. Bişeye takılıp kalma o sana tutunmuş geliyo sadece sakin ol. Huzur vericek sana yeniden annelik

Inşallah canimm cook tsk ederim aslinda konuları açıyorum kafa dağıtmak amaçlı

Değeri bilmiyorum ama kese 4+6 da karından göründü

1500 olmadan vajinalden görülmez tabi ultrasonunda çok iyi olması lazım.pazartesi kesin görünür rahatça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…