- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
Inşallah gec dollenmedir cmm kaç gun geciktinBenim adet baslangicindan itibaren sayarsam su an 5 haftayi gecmis olmasi lazim ama degerim 142.20 cikti.Karından baktırdım ama kese görünmedi.Doktor geç döllenme olabilir dedi.Sizce normal mi?
Bu üçüncü ama ilk lerde anlayamadım unuttum sanirsamBu üçüncü çocuğunuz mu olacak? İlk mi?
Anladım canımBu üçüncü ama ilk lerde anlayamadım unuttum sanirsam
Nerden bildiniz üçüncü olacağınıAnladım canım
Nickinin altında yazıyor bal oğlum bal kızım diyeNerden bildiniz üçüncü olacağını
Nickinin altında yazıyor bal oğlum bal kızım diye
Çok fazla panik yapıyorsun ne zamandır sorucak oldum aslında. Okbli olmanı anlıyorum ama şuan üç yavrun için daha sakin olmalısın. Sen nasıl hissedersen nokta kadar bebeğinin şimdiden genlerine işliyor. Öyle düşün sakin ol her şey yolunda gidiyo merak etme. Yeniden anne olmak huzur vericek sana, boşuna panik olma canımevettt bende konuda biryerde yazmıştım ordami okudunuz sandım bikac konumada yorum yapmissiniz tsk ederim
Ne konuda panik yapıyorum sence canım haklisinÇok fazla panik yapıyorsun ne zamandır sorucak oldum aslında. Okbli olmanı anlıyorum ama şuan üç yavrun için daha sakin olmalısın. Sen nasıl hissedersen nokta kadar bebeğinin şimdiden genlerine işliyor. Öyle düşün sakin ol her şey yolunda gidiyo merak etme. Yeniden anne olmak huzur vericek sana, boşuna panik olma canım
Mesela sürekli aynı konuları açıyorsun. Korkuların çok belli. Daha kesesi kalbi derken hem kendini hem ruhunu yorarsın şimdiden. İki yavrun sağlıcakla gelmiş bak bu da öyle gelicek merak etme. Bişeye takılıp kalma o sana tutunmuş geliyo sadece sakin ol. Huzur vericek sana yeniden annelikNe konuda panik yapıyorum sence canım haklisin
Inşallah canimm cook tsk ederim aslinda konuları açıyorum kafa dağıtmak amaçlıMesela sürekli aynı konuları açıyorsun. Korkuların çok belli. Daha kesesi kalbi derken hem kendini hem ruhunu yorarsın şimdiden. İki yavrun sağlıcakla gelmiş bak bu da öyle gelicek merak etme. Bişeye takılıp kalma o sana tutunmuş geliyo sadece sakin ol. Huzur vericek sana yeniden annelik
Farkında değilsin açtıkça içten içe daha çok karışıyosun :) hayırlısıyla gelsin yavrunInşallah canimm cook tsk ederim aslinda konuları açıyorum kafa dağıtmak amaçlı
Farkında değilsin açtıkça içten içe daha çok karışıyosun :) hayırlısıyla gelsin yavrun
Sağol canim,9 gün gecti adetim.Inşallah gec dollenmedir cmm kaç gun geciktin
Inşallah gec dollenmedir canimSağol canim,9 gün gecti adetim.
Vajinal mi baktı değer kaç bugünMalesefki keseyi goremedik
Ultrasonda gozukmedi vajinal baktı küçük birsey gördü emin olamadi kan sonucunu bekliyorumVajinal mi baktı değer kaç bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?