Kese degeriniz kacken ve kacinci haftada görüldü 😇😇

Sanırım öyle yapacağım zehirlenme flan olmaz dedi
Kız senin iki çocuğun varmış bi de maşallah allah bağışlasın bizlere de nasip etsin.Hiç stres telaş yapma.bak ne güzel değerin artmış.iyi bir doktora git progestanda verir keseyi de görür yarın.zaten allah korusun kimyasal veya dış gebelik olsa hemen belli olmaz hele bir keseyi görecek değere gelsin bakalım.bazı doktorlar niye böyle gerçekten anlamıyorum progestan verselermiş keşke.ben 5 kere hamile kaldım 5inde de kullandım progestan yüksek olduğu halde önlem amaçlı.tabi hiç biri de yaşamıyor ama tedbir senden takdir allahtan.insanlar iğneler falan kullanıyor bunun için.niye vermemiş ilaç anlamadım

Evet canım rabbim size De nasıl etsin olmayan herkese inşallah hayirlisi ile vermedi direk sağlıksız demesi bile tuafima gitti ozel e gideceğim birde

Herşeyin hayırlısı olsun sabırla bekleyecegim

Benim de bir anda kanamam oldu ve bhcg düştü malesefdoktor kimyasal gebelik gibi görünüyor dedi.

Cok gecmis olsun en kisa zamanda bebis etsin saglikla insallah degeriniz kacti
Teşekkürler ne yapalım hayırlısı böyleymiş diyorum artık.Daha bir kere baktirmistim ve 142.20 çıkmıstı.Bugün kanamam olunca tekrar baktırdım,66'ya düşmüş.İnsallah sizinki sağlıklı olur

Insallah durumlar neyi gostrecek bilmiyorum 1403 olmus ama dr anlamadi anormal biseyvar dedi

Benim de oyle ama icinde birsey yok bebek kese var 8 gum sonra doktor geldi dedi gerilik olabilir dedi kan sulandirici igne verdi insallah vardır
Canım benim dün 6+3 te karından kalp atışı duyulmadı alttan bakınca kalp atışını duyduk çok şükür sen de canını sıkma inşallah Allah’ın izniyle hamileliğin sağlıkla ilerler

Ben de 5+1 de keseyi gördüm beta degerim kaçtı hiç bilmiyorum bundan birkaç gün önce yaptirdigimda 1900 e gelmişti

Canım benim dün 6+3 te karından kalp atışı duyulmadı alttan bakınca kalp atışını duyduk çok şükür sen de canını sıkma inşallah Allah’ın izniyle hamileliğin sağlıkla ilerler
Sayenizde içim rahatliyor biraz saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insAllah

Kızlar çarşamba 4+2 de bhcg 427.42 çıktı doktorum keseyi görmeyiz pazartesi gel dedi sizce bu değer düsükmü sonuç kağıdında 3 4 hafta minimum 500 yazıyor ben çok endişe ettim kötü düsünmek istemiyorum ama çok korkuyorum

Benim de 1403 halen göremedim insallah bir sorun yoktur sizdede ama degeriniz kese icin biraz beklemek gerek sanirim

Gec dolllenmede olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…