Sağlıklı değil gibi dedi1500 olmadan vajinalden görülmez tabi ultrasonunda çok iyi olması lazım.pazartesi kesin görünür rahatça
Neye göre öyle demiş tövbe tövbe.daha dün değeriniz 600lerdeydi zaten doğru düzgün görünmez kiSağlıklı değil gibi dedi
Işte bende anlamadım drlami tuhaf gelişen bir bebeğe benzemiyor flan dediNeye göre öyle demiş tövbe tövbe.daha dün değeriniz 600lerdeydi zaten doğru düzgün görünmez ki
Benim de oyle ama icinde birsey yok bebek kese var 8 gum sonra doktor geldi dedi gerilik olabilir dedi kan sulandirici igne verdi insallah vardır5+1 haftalıkken karından göründü benim. Beta değerim de 2909 du ☺
Gerçekten bizim doktorlarımız insanı strese sokar.canım en garanti pazartesi git o zaman net belli olur.sonucun ne zaman çıkacakIşte bende anlamadım drlami tuhaf gelişen bir bebeğe benzemiyor flan dedi
Tekrar oyle yapacagim cnmGerçekten bizim doktorlarımız insanı strese sokar.canım en garanti pazartesi git o zaman net belli olur.sonucun ne zaman çıkacak
Maşallah çok güzel canım yarın bile iyi bir ultrasonla vajinal görünür ama strese girmeye gerek yok.pazartesi git keseni gör1403 çıktı kızlar birgün önce 689du
Belirti olarak neyin var mesela.1403 çıktı kızlar birgün önce 689du
Hımm onu bilemiyorum genelde onun için progestan fitil veriliyor diye biliyorum.Dr progestonada bakmis cikan değer sağlıksız bir gebeligi gösteriyor dedi ama beta hcgde duzenli
Hassasiyet hafif sancı birsey yok suanlikBelirti olarak neyin var mesela.
Benim bildiğim kadarıyla progestan verilir fitil ya da hap olarak.O progestan seviyesini yükseltir neden vermemiş ki?Hassasiyet hafif sancı birsey yok suanlik
Hiç bilmiyorum cnmBenim bildiğim kadarıyla progestan verilir fitil ya da hap olarak.O progestan seviyesini yükseltir neden vermemiş ki?
Bence yarın iyi bir doktora git özele falan git.onların ultrasonları biraz daha iyi oluyor.Keseyi görürler yarınki değerleHiç bilmiyorum cnm
Kac çıkmış progestan? Düşük olunca deger takviye veriyo doktorlar. Çünkü tutunma değeri oDr progestonada bakmis cikan değer sağlıksız bir gebeligi gösteriyor dedi ama beta hcgde duzenli
6.63Kac çıkmış progestan? Düşük olunca deger takviye veriyo doktorlar. Çünkü tutunma değeri o
Evet biraz düşük peki ilac vermedi mi progestan igne falan vermesi lazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?