Kese gözükmesi

Aa çok net gözüküyor erken davranmışsın bencede benim 5 gün kala mide yanması ile kendini belli etti ama beta düşük çıktı tabi. Son adet tarihi nezaman
Mide yanma bende de var hatta o kadar çokki anlatamam SAT de 23 temmuz tahmini yumurtlama 5.7 Ağustos normalde Ovulasyon takibi yapıcaktım sal gitsin dedim biraz stresli dönem den geçiyorum kendimce(!)

Bazısında hiç belirti olmuyor ya belki olabilir o belirtilerde boğaz kuruluğunı hiç duymamıştım olabilir yaa bende mesela kirpiklerim çok net uzadı gürleşti bir anda ay inşallah olur yaa bizimde 10 ay sonra oldu ama daha kalp atışı duymadım erken öğrenmek çok kaygılandırıcıymış

Mide yanma bende de var hatta o kadar çokki anlatamam SAT de 23 temmuz tahmini yumurtlama 5.7 Ağustos normalde Ovulasyon takibi yapıcaktım sal gitsin dedim biraz stresli dönem den geçiyorum kendimce(!)
Mide yanması benim için net belirtiydi ya birde aşırı ağlıyordum ama adet öncesi de öyleyim İyi yapmışsın bendede stresli olduğum dönemde oldu kafandan biraz çıkarınca oluyor sanırım ovulasyonu bende hiç yapmadım bilmiyorum benimde son adet 5 temmuz 6+5 gözüküyor şuan ama düşük riski var

Birinden de kirpiklerim birbirine girdi diye duymuştum acaba erkekmi olacak bebeğiniz hayır'lısıylaerkek anneyi güzelleştirir kız güzelliği alır derler hayırlısı olsun inşallah

Yaa strese sokma kendini bunu düşünüp üzülme beslenmene dikkat et sağlıkla kavuşursunuz inşallah bu devirde yediğimizden içtiğimizden olsa gerek çocuk sahibi olmak zor

Birinden de kirpiklerim birbirine girdi diye duymuştum acaba erkekmi olacak bebeğiniz hayır'lısıylaerkek anneyi güzelleştirir kız güzelliği alır derler hayırlısı olsun inşallah
Ya bilmiyorum tam öğrendiğim zaman rüyasnı gördüm kızdı emziriyordum hayırlısı olsun inşallah haberdar et beni durumdan

Güzel sonuç alırsam biraz olsun rahatlıycağım şuan üstümde baskı var baskıdan ziyade onun varlığına ihtiyacım var yaşım küçük olduğu için ki bence küçük değil bebe muamelesi görüyorum

İnşallah alırsın ama testler doğru gösteriyorr normal testte yaptır istersen ben onu da yapmıştım pozitif çıkınca kan tahlili yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…