Mide yanma bende de var hatta o kadar çokki anlatamam SAT de 23 temmuz tahmini yumurtlama 5.7 Ağustos normalde Ovulasyon takibi yapıcaktım sal gitsin dedim biraz stresli dönem den geçiyorum kendimce(!)Aa çok net gözüküyor erken davranmışsın bencede benim 5 gün kala mide yanması ile kendini belli etti ama beta düşük çıktı tabi. Son adet tarihi nezaman
Bazısında hiç belirti olmuyor ya belki olabilir o belirtilerde boğaz kuruluğunı hiç duymamıştım olabilir yaaÖyle herkesin yazdığı gibi göğüs hassasiyeti mide bulantısı vs hiç birşeyim yok, uyku halsizlik baş ağrısı falan bende hep olduğu için ayırt edemem şuanama çok şiddetli bel ağrım var arada kasığım sızlıyo adette vs bel ağrım pek olmaz benim bi o farklı geldi alakası varmı bilmiyorum inanılmsz boğaz kuruluğum var günde 1 bardak bile şu içmeyen ben 3 4L şu içiyorum birde pcosum var belki de bunlar bile belirti değil ben olmasını istediğim için kuruyorumdur. (Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin )
Mide yanması benim için net belirtiydi ya birde aşırı ağlıyordum ama adet öncesi de öyleyimMide yanma bende de var hatta o kadar çokki anlatamam SAT de 23 temmuz tahmini yumurtlama 5.7 Ağustos normalde Ovulasyon takibi yapıcaktım sal gitsin dedim biraz stresli dönem den geçiyorum kendimce(!)
Birinden de kirpiklerim birbirine girdi diye duymuştumBazısında hiç belirti olmuyor ya belki olabilir o belirtilerde boğaz kuruluğunı hiç duymamıştım olabilir yaabende mesela kirpiklerim çok net uzadı gürleşti bir anda ay inşallah olur yaa bizimde 10 ay sonra oldu ama daha kalp atışı duymadım erken öğrenmek çok kaygılandırıcıymış
Yaa strese sokma kendini bunu düşünüp üzülme beslenmene dikkat et sağlıkla kavuşursunuz inşallahMide yanması benim için net belirtiydi ya birde aşırı ağlıyordum ama adet öncesi de öyleyimİyi yapmışsın bendede stresli olduğum dönemde oldu kafandan biraz çıkarınca oluyor sanırım ovulasyonu bende hiç yapmadım bilmiyorum benimde son adet 5 temmuz 6+5 gözüküyor şuan ama düşük riski var
Ya bilmiyorum tam öğrendiğim zaman rüyasnı gördüm kızdı emziriyordumBirinden de kirpiklerim birbirine girdi diye duymuştumacaba erkekmi olacak bebeğiniz hayır'lısıyla erkek anneyi güzelleştirir kız güzelliği alır derler hayırlısı olsun inşallah
Evet yaa maalesef Allah yardımcımız olsunYaa strese sokma kendini bunu düşünüp üzülme beslenmene dikkat et sağlıkla kavuşursunuz inşallahbu devirde yediğimizden içtiğimizden olsa gerek çocuk sahibi olmak zor
Ya Rabbim gönlünüze göre versin kolaylıklaYa bilmiyorum tam öğrendiğim zaman rüyasnı gördüm kızdı emziriyordumhayırlısı olsun inşallah haberdar et beni durumdan
Amiiin inşallahYa Rabbim gönlünüze göre versin kolaylıklaelbette yazacağım , inşallah güzel bir sonuç
Ayın 25i diyorum ama galiba dayanamayıp çarşamba gidicemAmiiin inşallahne zaman gidiceksin
Amin inşallah yaa bir baktır olmadı ya 25 ine cidden çok varAyın 25i diyorum ama galiba dayanamayıp çarşamba gidiceminşallah güzel sonuç alırım ya geriliyorum
İnşallah alırsın ama testler doğru gösteriyorr normal testte yaptır istersen ben onu da yapmıştım pozitif çıkınca kan tahlili yaptırdımGüzel sonuç alırsam biraz olsun rahatlıycağım şuan üstümde baskı var baskıdan ziyade onun varlığına ihtiyacım var yaşım küçük olduğu için ki bence küçük değil bebe muamelesi görüyorum
Kaç ki yaşın yeni mi evlisinGüzel sonuç alırsam biraz olsun rahatlıycağım şuan üstümde baskı var baskıdan ziyade onun varlığına ihtiyacım var yaşım küçük olduğu için ki bence küçük değil bebe muamelesi görüyorum
Öyleyse dayanamazsam perşembe günü gör'üşürüzAmin inşallah yaa bir baktır olmadı ya 25 ine cidden çok var
21 yaşındayım 1 yıl olacak evleneliKaç ki yaşın yeni mi evlisin
Bunlarda silik çıktığı için kaset test yapmadım onu da yarın yapsam çıkarmı acabs ilk idrarla yapimİnşallah alırsın ama testler doğru gösteriyorr normal testte yaptır istersen ben onu da yapmıştım pozitif çıkınca kan tahlili yaptırdım
Tamam inşallah hayırlı sonuçlarlaaÖyleyse dayanamazsam perşembe günü gör'üşürüz
Benimde hep silik çıktı bu arada ya kaset yaptım o da silik öıktıBunlarda silik çıktığı için kaset test yapmadım onu da yarın yapsam çıkarmı acabs ilk idrarla yapim
Sen hazır hissediyorsan önemli olan o boşver çevreyi sen bakacaksın sonuçta21 yaşındayım 1 yıl olacak evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?