Kese gözükmesi

Suan 4+3teyim 6+1 için randevu aldım ama geç mi daha erken mi gitmeliyim kafamda deli sorular…

Haklısın insan ne kadar ayarlasa da ne kadar istese de bazen nasip olmuyor malesef ki bu acı hissi kısa zaman önce yaşadım benim hikayem biraz üzücü…
7.5 ay önce 31 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu sezeryan oldum çok sarsıldık toparlanamadım. Etrafımdakilerden hiç bir destek görmedim hala bana, bekle hemen deneme nolacak falan diyorlar bebeğini kaybetmiş birinin beklemesi kolay mı, bu acıyla sabretmek kolay mı sanki avuçlarımda yanardağ taşıyorum aslaa duygularımı yaşadıklarımı tarif edemem.
Allah korusun isyana girmek istemiyorum her zaman içime attım ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor bu söylediklerim şikayetimden değil acizliğimden yorgunluğumdan
Benim imtihanım da buydu sanırım umarım başarıyla geçmişimdir.
Lütfen sizde gebeliğinizin kıymetini bilin Rabbimin kudreti o kadar büyük ki içinizde bir can taşıyorsunuz inşAllah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız Rabbim göz aydınlığı olacak uzun ömürlü evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Başın sağolsun çok geçmiş olsun hiç kolay bir durum değil yaşamayan havadan konuşur ama yaşayan için çok zor o acıyla yaşamak inşallah bir an önce kolaylıkla sağlıkla bir bebeğiniz olur tüm acıları unutturur gönülden dua ediyorum amin inşallah çok teşekkür ederim bende de düşük tehlikesi var kanama geliyordu ama şükür toparladı biraz daha inşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olur

Çok teşekkür ediyorum Allah bin kere razı olsun
Bende size dua edecem Rabbim kolaylık versin inşAllah her gününüz birbirinden güzel ve rahat geçer

Ben 4 te gittiğimde vajinalden bakmışlardı 6 da ultrasonla gözükmüştü
Tamamen sana kalmış meraktan dayanamıyor insan
Peki 4. Haftada baktıklarında gebelikte sorun olup olmadığını görebiliyor mu ya da kalp atısı vs yani 2 hafta sonra tekrar gitmem gerekir mi

Peki 4. Haftada baktıklarında gebelikte sorun olup olmadığını görebiliyor mu ya da kalp atısı vs yani 2 hafta sonra tekrar gitmem gerekir mi
Yok kalp atışını 6+3 te duyduk 7 den sonra duyanlarda var 4 çok erken
4. Haftada kese oluştuysa düzgün mü çevresi diye bakıyorlar ama çok gerekli mi sanmıyorum
Gerekir o yüzden 6. Hafta da gitmen daha garanti olur

Bilmiyorum ama sanmıyorum büyük hevesle bekledim ama malesef 5 gün var regle en azından 2 falan olurdu
Stres yapma gerçekten hala çok erken vermişsin ben çok araştırdım tabi senin için bilemem hayır'lısı olsun ama çoğu insan da beta yeni adet günü yada bi gün sonra yükselmeye başlarmış benimde adet günüm bugün olmazsam ve bekliyebilirssm pazartesi kan vericem inşallah

Canım benim regle 5 gün kala 0 ken 3 gün kala yükseldi umudunu yitirme eğer belirtilerin varsa
Yaa gerçekten düz 0 mı virgülden sonra değer var mıydı 0.1 olsa dahi derdim ki yükselir ama direkt 0 görünce imkansız gibi geldi ama haklısın Allah’ın yanında zor değil dilerse herşey olur sağlıkla kolaylıkla olsun da belirtim aslında yok sadece adetten bir gün önce sırtım ağrır

Yaaa hadi hayırlısıyla inşallah o müjdeli haberi verirsin
Evet ama insan oğlu sabırsız işte tabi ki hayırlı vakitte sağlıkla olsun hepimizinki ama bir an önce kavuşmak istiyoruz

Yaaa hadi hayırlısıyla inşallah o müjdeli haberi verirsin
Evet ama insan oğlu sabırsız işte tabi ki hayırlı vakitte sağlıkla olsun hepimizinki ama bir an önce kavuşmak istiyoruz
İyi haberlerinizi bekliyorum inşallah kızlar bu ay olmazsa da canınızı sıkmak yok diğer aylarda inşallah

Hiçbir şey olmaz belki kalp atışını bile duyabilirsin o zamana kadar :) veya duymasan dahi embriyoyu görme ihtimalin yüksek
Teşekkür ederim canım biraz endişe ediyorum acaba gitmeli miyim tekrar beta icin test versem mi diye batın ikimci günü 176ydı yükselişini takip etsem mi acaba yarın kan verip

Teşekkür ederim canım biraz endişe ediyorum acaba gitmeli miyim tekrar beta icin test versem mi diye batın ikimci günü 176ydı yükselişini takip etsem mi acaba yarın kan verip
Kaç kez beta verdin
Kanama vs yoksa çok takip etme bence stres olursun belki ama dayanamıyorum diyorsan 5 e doğru keseyi görmeye gidebilirsin keseyi görünce betaya bakmana gerek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…