Ay valla inşallah vardır da takmam kimseyiSen hazır hissediyorsan önemli olan o boşver çevreyi sen bakacaksın sonuçta
İnşallah hayırlısylaAy valla inşallah vardır da takmam kimseyi
Adetime 5 gün kaldı akşam kan testi versem acaba belli olur mu kızlarAy valla inşallah vardır da takmam kimseyi
Benim ki 5 gün kala belli olduAdetime 5 gün kaldı akşam kan testi versem acaba belli olur mu kızlar
İnşallah hayırlısyla
Kalp atışını duydumAy valla inşallah vardır da takmam kimseyi
Geçen gebeliğimde 4 gün kala tesadüfen öğrenmiştim beta 17 çıkmıştı o zaman bugün test verecem bana da dua edinBenim ki 5 gün kala belli oldu
Evde test yaptınız mı
Çok geçmiş olsun bolca istirahat edinKalp atışını duydumdüşük riski varmış ama küçük bir alan kanaması imiş
sen ne yaptın test yaptın mı bir daha
Hadi bakalım inşallah olur hayırlısıylaGeçen gebeliğimde 4 gün kala tesadüfen öğrenmiştim beta 17 çıkmıştı o zaman bugün test verecem bana da dua edin
Amin inşallahÇok geçmiş olsun bolca istirahat edin
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Amin hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla Rabbim isteyen herkese nasip etsin size progestan verdi mi doktorunuzHadi bakalım inşallah olur hayırlısıylahaberdar et bizleri
Evett küçük bir alan dedi hap bitene kadar kullanacakmışım sonra gerek yok dedi 6 hafta sonra tekrar gelAmin hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla Rabbim isteyen herkese nasip etsin size progestan verdi mi doktorunuz
Pazartesiyi bekliyorum bi problem olmadan sağlıcskla kavılın inşallahKalp atışını duydumdüşük riski varmış ama küçük bir alan kanaması imiş
sen ne yaptın test yaptın mı bir daha
Sonucunu bizimle de paylaş vardır inşallahGeçen gebeliğimde 4 gün kala tesadüfen öğrenmiştim beta 17 çıkmıştı o zaman bugün test verecem bana da dua edin
Yarım saat önce verdim meraktan öldüm ya çok heyecanlıyımSonucunu bizimle de paylaş vardır inşallah
Maalesef kızlar 0Sonucunu bizimle de paylaş vardır inşallah
Ya değil mi erken olduğu için de olabilir hayırlsı olsun inşallah hayırlı zamanda olsunMaalesef kızlar 0
Bilmiyorum ama sanmıyorum büyük hevesle bekledim ama malesef 5 gün var regle en azından 2 falan olurduYa değil mi erken olduğu için de olabilir hayırlsı olsun inşallah hayırlı zamanda olsun
Hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla olsun bende bir süredir istiyordum olmuyordu bazı sıkıntıların olduğu bir dönem unuttuğumda oldu garip bir durum biraz rahata bırakmak gerekiyor ama bırakamıyoruz zor bir süreçBilmiyorum ama sanmıyorum büyük hevesle bekledim ama malesef 5 gün var regle en azından 2 falan olurdu
Gerçekten öyle özellikle planlarken daha çok zorlanıyormuş insan.Hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla olsun bende bir süredir istiyordum olmuyordu bazı sıkıntıların olduğu bir dönem unuttuğumda oldu garip bir durum biraz rahata bırakmak gerekiyor ama bırakamıyoruz zor bir süreç
Allah kolaylık versin ya hiç kolay değil bende çalışıyorum insan daha da gergin ve yorgun oluyor benceGerçekten öyle özellikle planlarken daha çok zorlanıyormuş insan.
Ben işten dolayı da çok sıkıntı çekiyorum adliyede çalışıyorum çok yoğun ve stresli geçiyor. İzin alamıyorum dinlenemiyorum. Bu ay çok istiyordum ovulasyon testlerini de kullandım yumurtlamaları değerlendirdim ama olmadı nasip değilmiş Allah Kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?