Kese gözükmesi

Bilmiyorum ama sanmıyorum büyük hevesle bekledim ama malesef 5 gün var regle en azından 2 falan olurdu
Hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla olsun bende bir süredir istiyordum olmuyordu bazı sıkıntıların olduğu bir dönem unuttuğumda oldu garip bir durum biraz rahata bırakmak gerekiyor ama bırakamıyoruz zor bir süreç

Gerçekten öyle özellikle planlarken daha çok zorlanıyormuş insan.
Ben işten dolayı da çok sıkıntı çekiyorum adliyede çalışıyorum çok yoğun ve stresli geçiyor. İzin alamıyorum dinlenemiyorum. Bu ay çok istiyordum ovulasyon testlerini de kullandım yumurtlamaları değerlendirdim ama olmadı nasip değilmiş Allah Kerim

Allah kolaylık versin ya hiç kolay değil bende çalışıyorum insan daha da gergin ve yorgun oluyor bence
Sen bilirsin ama bence yumurtlama vs çok bakmamak gerekiyor ben hiç bakmadım bakarsam daha çok takacağımı biliyordum 11 aydır istiyorduk geçen ay kafaya takmayınca oldu bence birde tabi Allah onu yarattıysa bir şekilde oluyor inşallah seninde en kısa zamanda kolaylıkls olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…