hayır düşmesin diye veriyolar progesteron hormonu oooo
ayrıca her gün o hapı içmektense haftalık prolüton depot iğne var sancılı ve kanamalılara veriyolar
bence sen bi özele git iyice bakın canım sancı olmaması gerek çözüm bulmak gerek hemen git sancım var de bugün geç oldu ayaklarını dik havaya yat yeni çıkan meyvelerden yemeeee şimdilik karnını ağrıtmasın ishal falan olma ayağına çorap giyyy
ama daha gözükmesi için çok minik.yani yanlış anlamadıysam karından bakılmış üstelik.karından 5.haftada gözükmesi mümkün diil.ben 5+3 falan gitmiştim vajinal baktı çoook minicik bi kese görmüştü.dün gelseydin göremezdik dedi.7-8. haftalarda görülmesi gerekir.daha çok erken sıkma canını.doktor baya bi moral bozmuş yani.
Surmeli ben de geçen hafta 5 haftalıkken gittiğimde sadece keseyi gördük ama doktorum bunun normal olduğunu henüz bebeğin çok küçük olduğunu söyledi. onun içinde 15 gün sonra tekrar gel dedi. netten araştırdığım kadarıyla 5 haftalıkken sadece kese görünüyor. benmi yanlış biliyorum senin doktorun niye öyle söyledi ki?
ya canım daha 5 haftalıksın sanırım. benimde kesem 5.haftada gözüktü ama bebek yoktu daha. 6+2 de kalp atışlarını bile duyduk. oluşmaması normal bence. hemen panikleme sıkma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?