canim cok gecmis olsun...olumunekankayizsmile
benim 5.haftamda kanamam oldu hemde bildigin kankirmizi kahve falan deil..boshayallersmile
acil gittim doktora alttan bakti...kese vardi sadece ve kese 1 cm kanamali bolge 4 cmdi:sinifsinif:7.haftada bebisi gorduk...
bende uzul agla agla patladim.ama umidimi yitirmedim.bol bol dinlendim(1 ay wc disinda kalkmadim diyebilirim...)
ve 12 haftama geldigimde tamamen kesildi kanamam..suan 17.haftam bitti sunu ogrendim.moral cok onemli kesinlikle uzulmiceksin..ve progestan cok iyi bi ilac...
hakkinda hayirlisi olsun canim sen icini ferah tut...zemuszemus
sürmeli canım dinlen bol bol ve moralini yüksek tut canım
şunuda unutma hayırlısıysa inş. bişey olmaz bebegıne Allaha sıgın canım bizimde dualrmız senle canım yarın ola hayır ola
ben bebeğimi 7 haftalıkken görmüştüm. bana da dr. 5 haftalıkken dış gebelik ihtimalini hatırlatmıştı...merak etme bebişin seninle....
noldu cnm durumun nedir meraktayım ???
kızlar destekleriniz için çok tşk ederim
buğün sabah yine kan verdim
drma acile gittiğimi anlattım
progestan verdi günde 3 tane içecem
şükür sancım neyimde yok
inşaLLAHta olmaz:Saruboceq:
bende 5+2 günlük hamileyim vajinal ultrasonda (4+5) iken kese gözüktü ama adetime göre 6 hafta olmam gerekiyormuş geç döllenmiş olabilirmiş akıntım vardı progestan kullanıyorum çok korkuyorum kalp atışını yamazsam diye kan testlerimde WBC tam kan 10,3 RDWC tam kan 16,3 PLT tam KAn 480 çıktı aynı zamanda amcam doktor ona gönderdim sonuçların normal dedi bir sorun yok dedi ama ben yine de endişeliyim :1no2:
hareket etmeyeceksiniz kızlar, progestan içip sadece wc için kalkacaksınız ilaç bitene kadar yani 10 gün boyunca. sonra kontrole gidip bebişlerinizi görüp kalp atışlarını duyup sevinçten ağlayacaksınız :)))
yat dınlen...hayırlısıyla bırsey olmaz canım..
Canım Allahın izniyle kap atışlarını duyacksın bebeğinin.
Dikkat et kendine sadece ve de üzülme olurmu ?
Rabbim yardımcın olsun inş benim yasadıklarımı yasamazsın sen...
Benim kanama kısa sürdü ,hemen acile gitmiştik.Vajinal ultrasonla baktı doktor,kalp atışı vardı. Sonra bi hafta kadar kahverengi akıntı devam etti. Progestan içtim, dinlendim geçti. Ablamında içten kanaması vardı seneler önce hamileyken.Ama bişey olmadı bebişe.Şimdi kocaman oldu.4 yaşında.
benimkinde daha bebek gözükmedi
gözükseydi bi sıpa rahatlıyacaktık
çok geçmiş olsun canım.korkma işallah bişey olmaz benimki 6+4 te çok silik şekilde gözüktü usg resminde zor bela gözüküyor .seninki sanırım şimdi 5+6 günlük erken söylemiş doktorun başka bi doktora gitseydin keşke.işallah sağlıkla kucağına alırsın.
bırdahakı kontrol ne zaman..
kan sonuçlarım iyiymiş kesenin etrafındaki kanamada sıvıya dönmüş:dance:
ama bebişim daha gözükmedi 1-2 hafta sonrasına tekrar ultrason istiyeceğim:CüvCüv:
hadi işallah bebişinide görürsün.geç döllenme olmuş olabilir ondanda gözükmeyebilir.
inşallah canımopuyorumnanaktan
ay kızlar benim miğdem çok bulanıyor, başım ağrıyoorrmafoldumben
mide bulantısı sağlıklı bir gebeliğin belirtisiymiş.:ecrin_bebek:
mide bulantısı sağlıklı bir gebeliğin belirtisiymiş.:ecrin_bebek:
benim midem hiç bulanmamıştı ve oldukça sağlıklı bir gebeliğim vardı ve hamdolsun çok sağlıklı bir kızım var şu an...her gebelik farklıdır...midesi bulanmayan biri bende sorun mu var diye düşünebilir ki ben öyle düşünmştüm ancak doktoruma sorduğumda anne gebeliği çok istemişse ve fiziksel olarak sağlıklıysa genelde mide bulantısı olmaz...daha çok psikolojik demişti...
mideniz bulansın ya da bulanmasın Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim midem hiç bulanmamıştı ve oldukça sağlıklı bir gebeliğim vardı ve hamdolsun çok sağlıklı bir kızım var şu an...her gebelik farklıdır...midesi bulanmayan biri bende sorun mu var diye düşünebilir ki ben öyle düşünmştüm ancak doktoruma sorduğumda anne gebeliği çok istemişse ve fiziksel olarak sağlıklıysa genelde mide bulantısı olmaz...daha çok psikolojik demişti...
mideniz bulansın ya da bulanmasın Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?