kese gözüktü bebeğim gözükmedi

canım inşallah hayırlı haberlerini okuruz burdan ama arkadaşlarında dediği gibi daha erken çokda içine yatmazsa hala 10. haftaya kadar vajinel muayene normal ve sonuç için daha sağlıklı onu denersin

maşallah canım 3 üzlerın var galiba tü tü maşallah

canım ben de yaşıyorum o sancıları tıpkı adet sancısı gibi ama bu hafta azaldı biraz daha. inşallah böle böle geçecek. ben progestan kullanıyorum bu hafta günde bire düşürdük çünkü yan etkileri çok oluyor bende. burda çoğu topikte sordum bu soruyu sancım vaar diye:) genelde arkadaşlar kötü bişey söylemedi heralde oluyo bazı hamilelerde. bizim haftalarımız da yakınmış. inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza :Saruboceq:

doktorun halt etmiş ben adetim 13 gün geçmişti gittim sağlık bir kese var 10 gün sonra bebeğe ve kalp atışlarına bakalım dedi. doktorlarda sapıttı artık. insanları ne kadar üzüyorlar.

canım gecmiş olsun moralını yuksek tut sen erken olabılır
Sağol canım
Bekliyeceğiz bakalım hayırlısı fisfisfis

canım inşallah hayırlı haberlerini okuruz burdan ama arkadaşlarında dediği gibi daha erken çokda içine yatmazsa hala 10. haftaya kadar vajinel muayene normal ve sonuç için daha sağlıklı onu denersin

ay inşallah canım yaopuyorumnanaktan

inşallah benimkide gözükürde üzmez bizi:1no2:
pazartesi tekrar kan vereceğim ondan sonra bakacağım özele giderim büyük bi ihtimal

canım hemen stres yapma , ağrılar normal çünkü bebeğin yerleşmeye çalışıyor ,, bende 5 haftalıkken gittim ama vajinal olarak görebildim keseyi ,

inş öyledir canım tek yerleşsin düşmesinde çekerim sancıyıopuyorumnanaktan

ay adet sancısı bunun yanında hafif kalıyor bende
inşallah hayırlı hayırlı alırız kucagımızaopuyorumnanaktan

doktorun halt etmiş ben adetim 13 gün geçmişti gittim sağlık bir kese var 10 gün sonra bebeğe ve kalp atışlarına bakalım dedi. doktorlarda sapıttı artık. insanları ne kadar üzüyorlar.

bakalım benden ne zaman tekrar ultrason istiyecek:sinifsinif:

canım 5 haftalıkken bebek gözükmez ki ancak kese gözükür. benim 5 haftalıkken kese gözükmüştü 7 haftalıkken de kalp atışlarını duydum. bence başka bir doktora daha git. düşük tehlikesinin olabilmesi için kanaman olması yada ultrasonda kese etrafında kanama bölgesinin gözükmesi gerekir. böyle bir durum olunca da ilaca başlanır. benim de birkaç damla kanamam olmuştu 3 ay dolana kadar ilaç kullandım.

Ben 4 haftalıkken gittim doktor bakmadı bile.2 hafta sonra gel dedi. Benim de ağrılarım vardı. Doktor progestan verdi. 6. haftamda kanamam oldu, düşük tehlikem vardı, progestanı 2 ye çıkardı doktor ve bol bol dinlendim. Şimdi 30. haftaya geldik kızımla. opuyorumnanaktan Sende bol bol dinlen canım.

5. haftada kese göründü 6.haftada ise bebek göründü.ama vajinal muayne oluyorum.karnından bakıyorsa bu dediklerim en az az birer hafta atar.5. haftada neden bebek arıyoki orda.ha böyle bir şüphesi varsada sana alttan muayne olmayı teklif etmeliydi bence.düşük tehlikem vardı.5. haftada kanamam oldu karın ağrısıyla birlikte.progestan verdi dr um.halada kullanıyorum.çok şükür kanamamda yok artık.yine sen bilirsin ama.özele bir git istersen.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle.

bende 6+4 hamileyim. 6.haftada dr gittim. sadece kese vardı bebek yok. Doktor zaten bebeği 8. haftada duyabiliriz dedi. Endişelenmene gerek yok canım. Bende 15 gün sonra gidicem tekrar o zaman duyucaz inşallah..

canım benm duam seninle inşallah bebişine bişey olmaz,düşük tehlikesinide atlatır sağ sağlim kucağına alırsın bitanem opuyorumnanaktan

buğün acile gittim kızlar çok kötü sancım vardı
dr vajınal ultrasonda baktı
kesenın etrafnda kanaman var sağlıklı bir gebelik değil dedi
evde bol bol su iç yat dinlen dedi ilaç falanda vermedi
yani sancını çeke çeke düşüreceksin demek istedi
moralim 0
başımda sabahtan beri çok kötü ağrıyormafoldumben
dua edinde bişey olmasın yaa

canım üzülme düşecek olsa söylerdi dinlenmeni istemiştir başka kişilerinde öyle kese atrafında kanamaları olıuyor ama sonra geçiyor ve sürüyor hamileliği şu an o hala içinde.. Sen doktorun dediklerini yap ve dinlen hiç kalkma Allah büyüktür bol bol dua et...

canım benimde kesenin arkasında kanama bölgesi görünmüştü 6. haftada sonra da birkaç damla kanamam oldu. 1 hafta hiç kıpırdamadan yattım. ilaçlarımı içtim 1 hafta sonra kayboldu kendiliğinden. ama bende hiç sancı yoktu. hakkında hayırlısı olsun.

evet canım dinlen bol bol dedi
inşallah benimkide geçer tedirginimfisfisfis

bana ilaç falan vermediler yaa:umursamaz:
yarın bide özele gidiyim pfff

canim cok gecmis olsun...olumunekankayizsmile
benim 5.haftamda kanamam oldu hemde bildigin kankirmizi kahve falan deil..boshayallersmile
acil gittim doktora alttan bakti...kese vardi sadece ve kese 1 cm kanamali bolge 4 cmdi:sinifsinif:7.haftada bebisi gorduk...
bende uzul agla agla patladim.ama umidimi yitirmedim.bol bol dinlendim(1 ay wc disinda kalkmadim diyebilirim...)
ve 12 haftama geldigimde tamamen kesildi kanamam..suan 17.haftam bitti sunu ogrendim.moral cok onemli kesinlikle uzulmiceksin..ve progestan cok iyi bi ilac...
hakkinda hayirlisi olsun canim sen icini ferah tut...zemuszemus

sürmeli canım dinlen bol bol ve moralini yüksek tut canım
şunuda unutma hayırlısıysa inş. bişey olmaz bebegıne Allaha sıgın canım bizimde dualrmız senle canım yarın ola hayır ola

ben bebeğimi 7 haftalıkken görmüştüm. bana da dr. 5 haftalıkken dış gebelik ihtimalini hatırlatmıştı...merak etme bebişin seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…