canım inşallah hayırlı haberlerini okuruz burdan ama arkadaşlarında dediği gibi daha erken çokda içine yatmazsa hala 10. haftaya kadar vajinel muayene normal ve sonuç için daha sağlıklı onu denersin
Sağol canımcanım gecmiş olsun moralını yuksek tut sen erken olabılır
canım inşallah hayırlı haberlerini okuruz burdan ama arkadaşlarında dediği gibi daha erken çokda içine yatmazsa hala 10. haftaya kadar vajinel muayene normal ve sonuç için daha sağlıklı onu denersin
canım moralini yüksek tut. benim ilk bebeğim 7+5'te şu anki hamileliğimde ise bebeğim 8+5'te görüldü. 5. haftada görmemesi çok normal. bi de karından bakmış. vajinal bakma ile karından bakma arasında 1 hafta oynuyomuş. bence önce başka bi doktora daha git sancılar için hem belki bu doktor düşük tehlikesine karşı ilaç, iğne falan verir. ben de oğlumda progestan kullandım uzun süre. bunda da iğne oldum. ikinci olarak da en az 15 gün sabret bebeği görebilmek için. belki de geç döllenmedir......
canım hemen stres yapma , ağrılar normal çünkü bebeğin yerleşmeye çalışıyor ,, bende 5 haftalıkken gittim ama vajinal olarak görebildim keseyi ,
canım ben de yaşıyorum o sancıları tıpkı adet sancısı gibi ama bu hafta azaldı biraz daha. inşallah böle böle geçecek. ben progestan kullanıyorum bu hafta günde bire düşürdük çünkü yan etkileri çok oluyor bende. burda çoğu topikte sordum bu soruyu sancım vaar diye:) genelde arkadaşlar kötü bişey söylemedi heralde oluyo bazı hamilelerde. bizim haftalarımız da yakınmış. inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza :Saruboceq:
doktorun halt etmiş ben adetim 13 gün geçmişti gittim sağlık bir kese var 10 gün sonra bebeğe ve kalp atışlarına bakalım dedi. doktorlarda sapıttı artık. insanları ne kadar üzüyorlar.
canım üzülme düşecek olsa söylerdi dinlenmeni istemiştir başka kişilerinde öyle kese atrafında kanamaları olıuyor ama sonra geçiyor ve sürüyor hamileliği şu an o hala içinde.. Sen doktorun dediklerini yap ve dinlen hiç kalkma Allah büyüktür bol bol dua et...
canım benimde kesenin arkasında kanama bölgesi görünmüştü 6. haftada sonra da birkaç damla kanamam oldu. 1 hafta hiç kıpırdamadan yattım. ilaçlarımı içtim 1 hafta sonra kayboldu kendiliğinden. ama bende hiç sancı yoktu. hakkında hayırlısı olsun.
buğün acile gittim kızlar çok kötü sancım vardı
dr vajınal ultrasonda baktı
kesenın etrafnda kanaman var sağlıklı bir gebelik değil dedi
evde bol bol su iç yat dinlen dedi ilaç falanda vermedi
yani sancını çeke çeke düşüreceksin demek istedi
moralim 0
başımda sabahtan beri çok kötü ağrıyormafoldumben
dua edinde bişey olmasın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?