Tamam canim tsk ederim bilgin ve destegin icinAynen. Ama karından bakılırsa...
Bana doktor hep sıkışık gel diyordu.
Alttan bakacaksa sıkışık olmamaya çalış
Malesef oyle degil benim gittigim hastanede .Keske dediginiz gibi olsa
Valla ben ilskiyi de kendi kendime yasakladim .Cunki cok istedigim bu bebeyi riske atmak istemiyorum :)Ayrıca alttan baktırmak düşük riski felan oluşturmuyor..
İlk gebeliğimde de bunda da alttan muayene oldum ben hep şükür bir sıkıntı olmadı.
İlişkiye girmekle aynı şey hemen hemen. O zaman ilişki de yasaklanmalı :)
Görünür artık o ZamanYarin bi hafta olacak cnm
Rica ederim canım.Tamam canim tsk ederim bilgin ve destegin icin
Lokman hekimHangi hastaneymiş bu ?
Karindan gozukmemesi cok normal cook kucuk daha ondanKarindan bakti cnm .Yok bozuk ihtimali cok az cunki benden onceki hastanin kesesi gozuktu
erkenİyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
İnsallah hayirli haber veririz birbirimize cnmRica ederim canım.
Pazartesi görünecek ben öyle hissediyorum.
Bakalım benim de görünecek mi
İnşallah canım, İnşallah...İnsallah hayirli haber veririz birbirimize cnm
Dusuk riski oldugunu duydum ama .Oyle bi sey var mi sizce .sizde dusuk gelan olmadi dimiKarindan gozukmemesi cok normal cook kucuk daha ondanBen 4+3 vaginal ultrasonla gordum keseyi.. sanada oyle bakilsaydi emin ol sende gorurdun
Senin reglin ne zamandı canımbende suan 5. haftamdayim benimkide gorunmedi degerim onbinin uzerinde olmasina ragmen
Kesinlikle yok oyle bisey icin rahat olsun...Dusuk riski oldugunu duydum ama .Oyle bi sey var mi sizce .sizde dusuk gelan olmadi dimi
12kasimSenin reglin ne zamandı canım
İnsallah bende de gozukur .karından baktıysa cihazları çok iyi değilse, zaten haftan da çok erken, görünmeyebilir. benim de uzun süre kese boş göründü doktor mahvetti boş bu boş bu diye, iyi bir özel hastaneye gittim, anında gördü dr. dış gebelikte kese ''var'' ama yanlış yerde bulunuyor, dış değildir yani
gözükür gözükür üzülme daha çok erken, reglim geçtikten sonra dr.a gittim de daha erken ne biliyorsun hamile olduğunu bile dedi. ultrason eskiyse de tuvalete sıkışık git. benim biraz kilom da var, o bile etkiliyor. Ferah ol bak, her ihtimalde hamile kalabiliyorsun, olumlu yönlerden bakalım, bu da çok güzel bir şeyİnsallah bende de gozukur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?