Kese neden gorunmuyor :(

Ayrıca alttan baktırmak düşük riski felan oluşturmuyor..
İlk gebeliğimde de bunda da alttan muayene oldum ben hep şükür bir sıkıntı olmadı.
İlişkiye girmekle aynı şey hemen hemen. O zaman ilişki de yasaklanmalı :)

Valla ben ilskiyi de kendi kendime yasakladim .Cunki cok istedigim bu bebeyi riske atmak istemiyorum :)

Karindan bakti cnm .Yok bozuk ihtimali cok az cunki benden onceki hastanin kesesi gozuktu
Karindan gozukmemesi cok normal cook kucuk daha ondan Ben 4+3 vaginal ultrasonla gordum keseyi.. sanada oyle bakilsaydi emin ol sende gorurdun

erken

karından baktıysa cihazları çok iyi değilse, zaten haftan da çok erken, görünmeyebilir. benim de uzun süre kese boş göründü doktor mahvetti boş bu boş bu diye, iyi bir özel hastaneye gittim, anında gördü dr. dış gebelikte kese ''var'' ama yanlış yerde bulunuyor, dış değildir yani

İnsallah bende de gozukur .

İnsallah bende de gozukur .
gözükür gözükür üzülme daha çok erken, reglim geçtikten sonra dr.a gittim de daha erken ne biliyorsun hamile olduğunu bile dedi. ultrason eskiyse de tuvalete sıkışık git. benim biraz kilom da var, o bile etkiliyor. Ferah ol bak, her ihtimalde hamile kalabiliyorsun, olumlu yönlerden bakalım, bu da çok güzel bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…