düşük riski olsa dr un sana bunu neden teklif etsin bir kadın doğumcu olarak sence? bile bile riske neden atsın? bence bu kadar endişeleniyorsan vajinal baktir. bi degerlerle kesin gozukur o zamanYok kilom 51 kilollu biri degilim .Bi dahakine alttan bakalim dedi ama ben istemiyorum .Duyduklarima gore dusuk riski oluyormus vajinadan bakinca
Csnım önce sakin ol benim 7566 da gözükmedi kesem Sonra doktor ertesi gün beni daha detaylı bir ultrasona gönderdi ve kesem gözüktü Suan 36 haftalık hamileyiö ufaksa gözükmeye bilirİyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
Ay canim ya insallah oyledir kucuklukden dolayi gozukmuyordur.Sen de insallah saglikla kucagina alirsin cnmCsnım önce sakin ol benim 7566 da gözükmedi kesem Sonra doktor ertesi gün beni daha detaylı bir ultrasona gönderdi ve kesem gözüktü Suan 36 haftalık hamileyiö ufaksa gözükmeye bilir
85 tl yse giderim ozele .Lokman hekime gittim bana yakin oldugu icin sadece giris 150 tl dedi .Konu sahibi ankarad yasiyorsun sanirim maddi durumun yeterli ise ortadogu hastanesine gidebilirsin cihazları cok iyi. 85 tl sanırım muayene ücreti. Ama durumum iyi degil dersen pazartesiye etlik zubeyde hanim berna dilbaza randevu al . Onlarin cihazlari da ozelle ayniydi. Benimki 3 gun ileriden gidiyor hacettepe 3 gun geri gordu ama bu iki hastane tam gordu
Amin canim tsk ederim destegin icinKese 5 binde görünür benim 3 bin küsürken görünmemişti 10 binler civarındada bebek görünür internette de aynı şekilde yazınca çıkar inşallah bi iki gün sonra görünür benim 5+1 de görünmemişti 6+2 de gördüm canım kendini çok kasma akışına bırak bol bol dua edip gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olsun
Amin canim insallah .Allah senden de razi olsun.Valla boyle yorumlariniz sayesinde icim ferahladi tsk ederimBence korkulacak birşey yok. Ultrason cihazın kalitesinden kaynaklanıyor da olabilir. Değerin güzel artmış maşallah. Aksi bir durumun yok sanırım, yazmamışsın kötü birşey. Doktorun boş boğazlığı haftaya gittğnde inan göreceksin Allahın izniyle♡ için rahat olsun♡ Allaha emanet olun.
Canim ben zaten dogrusunu biliyorum dedmedim sadece duyduguma gore dedim .Etrafindaki herkes zararli diyince senin ilk gebeligin olunca insanin aklinda bi suphe kaliyor ister istemez.Bi yorumunda okudum . Alttan bakilmazsa zaten o kadarcik hafta gobekten nasil gozuksunki. Bide zaten doktor bu isin ehli ordaki plasentayi patlaticak hali yok yani mecbur alttan bakiyolar ilk ay. O zaman iliskiyede hic girmeyin . Biraz bilgi lutfen sonra korkarsiniz kese gozukmedi diye.
İnsallah cnm.Dis gebelik oldugunu nasil anladin yani bi belirtisi varmiydi .Kesenin gorunmemesi haricinde ?Bende o haftalarda ogrenince doktora gittim. Gayette gozukur olmasi lazim en azindan kesenin . Bebek icin zaten cokkk erken minicik bi nokta oluyo. Benim ilk gebeligimde gozukmemisti kese ve dis gebelikti.. siz 1 hafta sonra baska bir doktora gidin. Detayli baktirin. Belkide gozukmemesi normaldir. Ama ben 3 kez tecrube ettim hepsinde gozukuyo erkende olsa. Insallah kotu bisey degildir.
Amin cnm .Hayirli olsun insallah saglikla kucagina alirsin bebisiniTekrar gittiginde kesinlikle kesede görünür klap atışıda. Şuan 3 haftam kaldi darısı sana tüm isteyenlere inş.
Allah sağ salim kavuştursun bebeğine.Kadın anatomisini kitaplardan biraz incelersen, bunun fiziken mümkün olmadığını göreceksin.Dusuk riski oldugunu duydum ama .Oyle bi sey var mi sizce .sizde dusuk gelan olmadi dimi
Dedigim gibi benim bi bilgim yok bu konuda sadece duydugumu soyledim ama hepiniz sorun olusturmayacagini soyluyorsun.Artik ben kararimi verdim insallah pazartesi baktircam.bitsin bu stresAllah sağ salim kavuştursun bebeğine.Kadın anatomisini kitaplardan biraz incelersen, bunun fiziken mümkün olmadığını göreceksin.
Hcg 5bin alti gorunmez vajinal muayne ile gozukur ancak pazaetesi gunu idrara sikisik git eger normal gebelikse muhakkak gorunur cunki ikiye katliyor degerler umarim normal gebeliktir.İyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
Sağol canım amin insallahAy canim ya insallah oyledir kucuklukden dolayi gozukmuyordur.Sen de insallah saglikla kucagina alirsin cnm
Lekelenme tarzı kanama oluyor genelde, tek taraflı ağrı ve beta duzensiz artıyor benimde ilki dıştı malesef. Aklına getrme bunu :)İnsallah cnm.Dis gebelik oldugunu nasil anladin yani bi belirtisi varmiydi .Kesenin gorunmemesi haricinde ?
Vajinal muayene mi yapıor yoksa üsten mi bakıyor benimde gözükmemişti dış gebelik demişlerdi alttan bakalım demişti doktor kabul etmedim beklicem dedim ilk bebegim alttan baktıktan sonra düştü ona bağlamıştım saçma belki ama baktımadim doktor bana hatta geri kafalı falan dedi vajinadan baktirmiyorum diye bi sürü şey dedi anlattığın halde korktuğumu bi hafta sonra ulturasyonda gözükmüştü dış gebelik değildi değerlerinde hemen hemen seninle aynıydı hakkında hayırlısı inşallah.İyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
Canım stres yapma benim birebir başıma geldi diyorum ya hemen gözükmüyor ama bekle sabırla dua et korkma inşallah görürsün bana da ikiz olabilir demişlerdi haftasına gire yüksekti ama beta yüksekse kusma çok oluyormuş ben hala kusuyorum mesela üzülme kan testi düzenli artıyorsa dış gebelik degildirAma degerlerim yüksek değil mi ? .Acayip stresliyim .Siz ve yakınlarinızdan böyle bi sey yasayan oldu mu ?/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?