Kese neden gorunmuyor :(

Yok kilom 51 kilollu biri degilim .Bi dahakine alttan bakalim dedi ama ben istemiyorum .Duyduklarima gore dusuk riski oluyormus vajinadan bakinca
düşük riski olsa dr un sana bunu neden teklif etsin bir kadın doğumcu olarak sence? bile bile riske neden atsın? bence bu kadar endişeleniyorsan vajinal baktir. bi degerlerle kesin gozukur o zaman

5+5te vajinal ultrasonda kese görünmüştü. Karindan gorunmesi icin erken 5 hafta. Bence vajinal baktirin. Ya da 10 gun bekleyin

Csnım önce sakin ol benim 7566 da gözükmedi kesem Sonra doktor ertesi gün beni daha detaylı bir ultrasona gönderdi ve kesem gözüktü Suan 36 haftalık hamileyiö ufaksa gözükmeye bilir

Konu sahibi ankarad yasiyorsun sanirim maddi durumun yeterli ise ortadogu hastanesine gidebilirsin cihazları cok iyi. 85 tl sanırım muayene ücreti. Ama durumum iyi degil dersen pazartesiye etlik zubeyde hanim berna dilbaza randevu al . Onlarin cihazlari da ozelle ayniydi. Benimki 3 gun ileriden gidiyor hacettepe 3 gun geri gordu ama bu iki hastane tam gordu

Csnım önce sakin ol benim 7566 da gözükmedi kesem Sonra doktor ertesi gün beni daha detaylı bir ultrasona gönderdi ve kesem gözüktü Suan 36 haftalık hamileyiö ufaksa gözükmeye bilir
Ay canim ya insallah oyledir kucuklukden dolayi gozukmuyordur.Sen de insallah saglikla kucagina alirsin cnm

85 tl yse giderim ozele .Lokman hekime gittim bana yakin oldugu icin sadece giris 150 tl dedi .

Amin canim tsk ederim destegin icin

Amin canim insallah .Allah senden de razi olsun.Valla boyle yorumlariniz sayesinde icim ferahladi tsk ederim

Canim ben zaten dogrusunu biliyorum dedmedim sadece duyduguma gore dedim .Etrafindaki herkes zararli diyince senin ilk gebeligin olunca insanin aklinda bi suphe kaliyor ister istemez.

İnsallah cnm.Dis gebelik oldugunu nasil anladin yani bi belirtisi varmiydi .Kesenin gorunmemesi haricinde ?

Allah sağ salim kavuştursun bebeğine.Kadın anatomisini kitaplardan biraz incelersen, bunun fiziken mümkün olmadığını göreceksin.
Dedigim gibi benim bi bilgim yok bu konuda sadece duydugumu soyledim ama hepiniz sorun olusturmayacagini soyluyorsun.Artik ben kararimi verdim insallah pazartesi baktircam.bitsin bu stres

Hcg 5bin alti gorunmez vajinal muayne ile gozukur ancak pazaetesi gunu idrara sikisik git eger normal gebelikse muhakkak gorunur cunki ikiye katliyor degerler umarim normal gebeliktir.

Rahmi ters olanlarda , benim gibi gebelik yeni olduğu için arkadaka kalabiliyor. Yinede vaginal ult. Yaptırmayın beklemek en iyisi. Bu kadar evham yapmayın varsa bebiş oradadır Allah’ın izniyle.

İnsallah cnm.Dis gebelik oldugunu nasil anladin yani bi belirtisi varmiydi .Kesenin gorunmemesi haricinde ?
Lekelenme tarzı kanama oluyor genelde, tek taraflı ağrı ve beta duzensiz artıyor benimde ilki dıştı malesef. Aklına getrme bunu :)

ayyyy canım ya benimde görünmemişti ama kanda değer artıyorsa problem yok demişti doktor 7 haftalıkken hem gördük hem kalbini duyduk korkma Allah kucağına almayı nasip etsin

Vajinal muayene mi yapıor yoksa üsten mi bakıyor benimde gözükmemişti dış gebelik demişlerdi alttan bakalım demişti doktor kabul etmedim beklicem dedim ilk bebegim alttan baktıktan sonra düştü ona bağlamıştım saçma belki ama baktımadim doktor bana hatta geri kafalı falan dedi vajinadan baktirmiyorum diye bi sürü şey dedi anlattığın halde korktuğumu bi hafta sonra ulturasyonda gözükmüştü dış gebelik değildi değerlerinde hemen hemen seninle aynıydı hakkında hayırlısı inşallah.

Ama degerlerim yüksek değil mi ? .Acayip stresliyim .Siz ve yakınlarinızdan böyle bi sey yasayan oldu mu ?/
Canım stres yapma benim birebir başıma geldi diyorum ya hemen gözükmüyor ama bekle sabırla dua et korkma inşallah görürsün bana da ikiz olabilir demişlerdi haftasına gire yüksekti ama beta yüksekse kusma çok oluyormuş ben hala kusuyorum mesela üzülme kan testi düzenli artıyorsa dış gebelik degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…