- 19 Aralık 2024
- 1.013
- 112
- 38
- 25
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Yoktu, hicbirsey yoktu iki muayenede de, 8mm bı kese vardı sadece
Evet aynen öyle özel hastanelerin cihazı biraz daha detaylı oluyor o yüzden özele gitmeniz daha iyi olacak içiniz de rahat ederYani bu gittiğim doktor daha yeni atanmış 2024 yılında geçen sene yeni doktor olmuş yani belki onun da acemiliği var diye düşünüyorum bilmiyorum ama yani biraz daha bilgili bir doktor buldum ona gideceğim yani ben öyle düşünüyorum belki görebilirdi ama acaba acemiliğinden mi görmedi o da olabilir yani resme baktığım zaman o kırmızı ile işaretlediğim yerde sanki ben görebiliyorum hani o da o tarafa dikkat etseydi belki görebilirdi diye düşünüyorum yani biz de araştıra araştıra küçük bir kadın doğum doktoru olduk resmen
Haftaya aldım randevuyu zaten canım 1 hafta daha geçer en azından diye düşünüyorum haklısın tabii ki de ama ne bileyim öyle söyleyince aslında olumsuz bir şey söylemedi sadece şu an bebeği göremedim dedi kese gayet güzel dedi diğer şeyleri gayet iyi dedi ama hani bebeği göremedim dedi bilmiyorum acaba acemi olduğu için mi öyle söyledi hani ben bugün belki kalp atışını falan duyarız diye çok heyecanlı gitmiştim eşimle gittik hatta o bile hiçbir şey anlamadı hani hamile misin değil misin bile demedi dedi mesela eşim bana doktor içinBaşka doktora gidebilirsin ama birazcık bekle, kendini strese sokarsın böyle, biraz nefeslen
Yani sizde resme baktığınızda görebiliyor musunuz o söylediğim şeyi pekiEvet aynen öyle özel hastanelerin cihazı biraz daha detaylı oluyor o yüzden özele gitmeniz daha iyi olacak içiniz de rahat eder
Ben Yolk saç gibi bir şey gördüm canım sadeceYani sizde resme baktığınızda görebiliyor musunuz o söylediğim şeyi peki
Himm ama yolk saç varsa bebek vardır diye yaziyor heryerdeBen Yolk saç gibi bir şey gördüm canım sadece
Haftaya aldım randevuyu zaten canım 1 hafta daha geçer en azından diye düşünüyorum haklısın tabii ki de ama ne bileyim öyle söyleyince aslında olumsuz bir şey söylemedi sadece şu an bebeği göremedim dedi kese gayet güzel dedi diğer şeyleri gayet iyi dedi ama hani bebeği göremedim dedi bilmiyorum acaba acemi olduğu için mi öyle söyledi hani ben bugün belki kalp atışını falan duyarız diye çok heyecanlı gitmiştim eşimle gittik hatta o bile hiçbir şey anlamadı hani hamile misin değil misin bile demedi dedi mesela eşim bana doktor için
Acemi bile olsa sana gelene kadar kaç hasta görmüştür, su an sende çiçeği burnundasin durum düşündüğün gibi olacak zannediyorsun, yolk sac varsa bebek de oluşur sonrasında, sağlıkla gelişir inşallah bebegin sırası şimdi, önce kese sonra yolk kese, sonra bebiş ve kalp sırayla gelişiyor, hepsi bı anda olmuyor, anlık meseleler, yolk kese olmasaydı zaten başka şeyler soyleyebilirdi doktor... Şu an da stres yapılacak bı durum yok, sadece beklemen gerek, haftaya kadar netleşirHimm ama yolk saç varsa bebek vardır diye yaziyor heryerde
Canım ben boş gebelik geçirdim yolksac varsa bebek bar demekki yani boş gebelikte yolksac oluşmak yani tam anlamadım şuan 5+1 ise görünmemesi normal benim şöyle olmuştu ilk kese göründü 5+2 demişti 6mm kesenin boyutu dedi güzel dedi on gün sonra gel dedi on gün sonra gittim kese olduğu gibi duruyor dedi hiç büyümemiş dedi hala 6mm dedi ve normalde günde 1mm en az artması gerekirdi dedi hatta kesen büyüse bebeği görmek için beklerdik ama kese büyümemiş dedi boş gebelik dedi ve kürtaj oldumSelam kızlar bugün ilk kontrolüme gittim doktor kese var ama bebek yok dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi keseye göre 5+1'miş ama son adet tarihim 14 Mart'ta muhtemelen geç döllenme olmuş yani canım sıkılmadı değil kese gayet iyi güzel yolk saç görünüyor ama şu an bebeği göremedim dedi ama sanki köşede ben görüyorum gibi sizce de öyle değil mi uzun bakmadı biraz daha uzun baksaydı belki görebilirdi karından baktı bu arada eşim de başka bir doktora randevu al dedi haftaya çarşamba başka bir doktor için randevu aldım bakalım siz de bir bakar mısınız kızlar normal mi bu ikinci resimde eklediğim kırmızı çizgi alan içerisinde sanki var olarak görüyorum sizce de öyle değil mi
Canım benim çok teşekkür ederim Güzel düşüncelerin için evet birazcık daha beklemem gerekiyor bakalım inşallah haftaya neler olacak çok sağ ol çok teşekkür ederim evet kese var dedi kese gayet düzgün dedi sağlıklı dedi kese ve yoksaç da görüyorum dedi o da gayet iyi dedi ama şu an bebeği göremedim dedi 2 hafta sonra netleşir dediAcemi bile olsa sana gelene kadar kaç hasta görmüştür, su an sende çiçeği burnundasin durum düşündüğün gibi olacak zannediyorsun, yolk sac varsa bebek de oluşur sonrasında, sağlıkla gelişir inşallah bebegin sırası şimdi, önce kese sonra yolk kese, sonra bebiş ve kalp sırayla gelişiyor, hepsi bı anda olmuyor, anlık meseleler, yolk kese olmasaydı zaten başka şeyler soyleyebilirdi doktor... Şu an da stres yapılacak bı durum yok, sadece beklemen gerek, haftaya kadar netleşir
Canım benim senin adını çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallah sağlıkla ve sıhhatle evet ben de araştırmalarım sonucunda da yolk saç varsa muhtemelen bebek de vardır diye çıkıyor bakalım evet daha çok küçük dedi o yüzden herhalde ya ben galiba geç döllenme yaşadım ondan dolayı böyle oluyorCanım ben boş gebelik geçirdim yolksac varsa bebek bar demekki yani boş gebelikte yolksac oluşmak yani tam anlamadım şuan 5+1 ise görünmemesi normal benim şöyle olmuştu ilk kese göründü 5+2 demişti 6mm kesenin boyutu dedi güzel dedi on gün sonra gel dedi on gün sonra gittim kese olduğu gibi duruyor dedi hiç büyümemiş dedi hala 6mm dedi ve normalde günde 1mm en az artması gerekirdi dedi hatta kesen büyüse bebeği görmek için beklerdik ama kese büyümemiş dedi boş gebelik dedi ve kürtaj oldum
Saol canım amin inşallah bence farklı bir doktora daha git ne olur ne olmazCanım benim senin adını çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallah sağlıkla ve sıhhatle evet ben de araştırmalarım sonucunda da yolk saç varsa muhtemelen bebek de vardır diye çıkıyor bakalım evet daha çok küçük dedi o yüzden herhalde ya ben galiba geç döllenme yaşadım ondan dolayı böyle oluyor
beta değeriniz kaç cıktıSelam kızlar bugün ilk kontrolüme gittim doktor kese var ama bebek yok dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi keseye göre 5+1'miş ama son adet tarihim 14 Mart'ta muhtemelen geç döllenme olmuş yani canım sıkılmadı değil kese gayet iyi güzel yolk saç görünüyor ama şu an bebeği göremedim dedi ama sanki köşede ben görüyorum gibi sizce de öyle değil mi uzun bakmadı biraz daha uzun baksaydı belki görebilirdi karından baktı bu arada eşim de başka bir doktora randevu al dedi haftaya çarşamba başka bir doktor için randevu aldım bakalım siz de bir bakar mısınız kızlar normal mi bu ikinci resimde eklediğim kırmızı çizgi alan içerisinde sanki var olarak görüyorum sizce de öyle değil mi
Canım ben ilk Beta değerim 148 çıktı ondan sonra bir daha da kan almadılar zaten yani o değerden 2 hafta sonra kontrole gittimbeta değeriniz kaç cıktı
olmadı biraz daha bekleyin bende beklemedeyim ayın 20 sine randevu aldımCanım ben ilk Beta değerim 148 çıktı ondan sonra bir daha da kan almadılar zaten yani o değerden 2 hafta sonra kontrole gittim
Siz test falan yaptınız mı gününüz geçti mi ayın 20'sine de daha varmış hayırlısı olsun inşallah işte ben de bir hafta sonraya tekrar randevu aldım başka bir doktora bakalım inşallah hayırlısı olur güzel haberlerleolmadı biraz daha bekleyin bende beklemedeyim ayın 20 sine randevu aldım
benımde normalde adetim nisan 3 de olmuştum baktım geçikince test yaptım pozitif cıktı. doktora gittim keseye benzeyen bişey var ama tam kese diyemem dedi 6 adet kan aldı beta değerim 813 cıktı. sonuç cıkınca tekrar gel alttan muayene edelim dedi fakat daha erken diye düşünüyorum sanırım erken farkettim o yüzden biraz bekleyim dedimSiz test falan yaptınız mı gününüz geçti mi ayın 20'sine de daha varmış hayırlısı olsun inşallah işte ben de bir hafta sonraya tekrar randevu aldım başka bir doktora bakalım inşallah hayırlısı olur güzel haberlerle
17 mm kese boyutu nasıl 5 haftalık diyor anlamadım en az 7 haftalık çıkması lazım bazı ultrasonlar farklı oluyor daha ilgili hatta imkanınız varsa bence de özele gidinBenim 17 mm yazıyor ama acaba kesenin boyutu mu bu çok mu büyük ne bileyim ya
Değeriniz güzel artıyorsa bence alttan muayene olmayı kabul etmeyin tabi siz bilirsinizbenımde normalde adetim nisan 3 de olmuştum baktım geçikince test yaptım pozitif cıktı. doktora gittim keseye benzeyen bişey var ama tam kese diyemem dedi 6 adet kan aldı beta değerim 813 cıktı. sonuç cıkınca tekrar gel alttan muayene edelim dedi fakat daha erken diye düşünüyorum sanırım erken farkettim o yüzden biraz bekleyim dedim
ikinci kanı vermedim ayın 20sine gideceğim biraz beklemedeyimDeğeriniz güzel artıyorsa bence alttan muayene olmayı kabul etmeyin tabi siz bilirsiniz
Tabii canım beklersen daha düzgün sonuçları alırsın tabii beklemek biraz zor ama kendimden biliyorum hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatle gelsin inşallahbenımde normalde adetim nisan 3 de olmuştum baktım geçikince test yaptım pozitif cıktı. doktora gittim keseye benzeyen bişey var ama tam kese diyemem dedi 6 adet kan aldı beta değerim 813 cıktı. sonuç cıkınca tekrar gel alttan muayene edelim dedi fakat daha erken diye düşünüyorum sanırım erken farkettim o yüzden biraz bekleyim dedim
Yani ben de onu anlamadım çünkü keseye ben de baktığımda gayet büyük duruyor hatta resimde bile var ilk sayfaya girersen görebilirsin canım yani benim tabirimce 5 haftalık gibi durmuyor orada 17 milim yazıyordu sonuçta herhalde kesenin boyutu 17 milim işte aldım randevu çarşamba günü gideceğim nasip olursa başka bir doktora17 mm kese boyutu nasıl 5 haftalık diyor anlamadım en az 7 haftalık çıkması lazım bazı ultrasonlar farklı oluyor daha ilgili hatta imkanınız varsa bence de özele gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?