KESE VAR AMA BEBEK YOK DEDİ

Evet gördüm canım devlet hastaneleri ve özel farklı oluyor eminim çarşamba gittiğinde memnun olarak oradan ayrılırsın içini ferah tut 5 haftalık değildir internette bile yazıyor 8-10 mm 5 haftalık gebelik diye

benim ilk gebeligim saglikliydi, 6+0 da sadece kese vardi fakat bhcg 260lardaydi.
Bi hafta sonra bebek + kalp atisi görüldü.

Ikinci gebeligim sagliksizdi ne yazik ki, kese vardi 5+3 de fakat bhcg 68deydi. 2 gün sonra tekrar kan aldilar 67deydi. Ne yazik ki bos gebelik cikti.

Bence beta ya baktir 2-3 gün sonra icin daha rahat eder.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Yaâ canımsın inşallah sen naptın peki gittin mi doktora falan

Benim beta 10 binleri geçmişti. İki günde bir düzenli artışta vardi ancak boş keseydi. 7+6 da düşük yaptim

Bende Salı günü gittim 4+5 dim ultrasonda kese gözüktü çok şükür şuan 5+1
Yolk saç gözüktü mü sizde

Yaaa maşallah valla bende gittim 5+1 dedi ama sat a göre 8 haftalık bilmiyorum haftaya gidicem bakalım ne diyvek

Canım daha çok küçük karından gözükmemesi çok normal keşke şüphede bırakacağına bide alttan baksaydı ama sen kötü düşünme. Geç döllenme olmuş olabilir ben de mesela ilk gittiğim de 6+0 ölçtü bir hafta sonra gittiğim de 6+ 2 dedi geçen hafta 6+0 dı deyince tekrar ölçtü 6+6 dedi yani devlette çok özenmiyorlar malesef

Evet canım onu farkettim bende haftaya gidicem çarşamba başka bi doktora bakalım inşallah görünür bu sefer ya teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…