Kese var ama..

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Bugün 6+1.günüm kese var ama bebek gözükmüyor acaba bosmu diye korkmaya başladım,doktor cumatesi gel dedi.sizce doktormu değiştirsem, yoksa beklesemmi?eşim çok taktı bugün gozukmedi diye bomba gibi.sizce napmaliyim yasayan varmi ..

Kan degerlerim yuksek en son gecen hafta 10000di sonrasında baktirmadim migde bulantısı falanda yasıyorum

Yani normal şartlarda gözükmesi lazım ancak geç döllenme olabilir biraz bekle bebek yeni gelişşiır olabilir yolk kesesi göründü mü peki o varsa bebekte vardır

Yani normal şartlarda gözükmesi lazım ancak geç döllenme olabilir biraz bekle bebek yeni gelişşiır olabilir yolk kesesi göründü mü peki o varsa bebekte vardır
Öyle bişey dedi diye hatliyorum.bide ben tedavi sonucu oldu geç döllenme olmadi tam yumurtlama günü iliski iğne falan oldum

Çoğu anne yaşıyor bunu merak etmeyin :) ben de yaşadım aynısını, beklemek zor biliyorum ama gebeliğin erken döneminde sadece kese görünür, daha sonra bebek görünür bu sefer kalp atışını beklersiniz yine endişelenirsiniz :) inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Stres yapmadan beklemeniz gerekiyor.

Öyle bişey dedi diye hatliyorum.bide ben tedavi sonucu oldu geç döllenme olmadi tam yumurtlama günü iliski iğne falan oldum
Bekleyin yani yapıcak bşey yok eger boş derse başka doktora görünürsün eger başka doktorda öyle derse mecbur kürtaj . Taktir allahtan iki kürtaj geçirdim elden bşey gelmez alan allah veren allah

B
Biraz zor ama içime bi korku düştü insallah dediginiz gibi olur

Daha çok yeni inşallah bi dahaki sefere hem görüp hemde kalp atışını duyarsınız. Kendinizi strese sokmayın. Her şey güzel olur inşallah

Oz
Bekleyin yani yapıcak bşey yok eger boş derse başka doktora görünürsün eger başka doktorda öyle derse mecbur kürtaj . Taktir allahtan iki kürtaj geçirdim elden bşey gelmez alan allah veren allah
Ozaman cumartesiyi bekliyim yine bişey görmezse başka doktora giderim

Eşiniz bomba gibi olup sizi ekstra niye geriyorsa, insan endişe edebilir ama o kadar işte..

Hayırlısı olsun, umarım duyarsınız hafta sonu kalp atışını.
Doktor diyince bile bu kadar üzülmemiştim yani cumartesi görürüz dedim ama ondan sonra iyce gerildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…