- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Yani normal şartlarda gözükmesi lazım ancak geç döllenme olabilir biraz bekle bebek yeni gelişşiır olabilir yolk kesesi göründü mü peki o varsa bebekte vardırBugün 6+1.günüm kese var ama bebek gözükmüyor acaba bosmu diye korkmaya başladım,doktor cumatesi gel dedi.sizce doktormu değiştirsem, yoksa beklesemmi?eşim çok taktı bugün gozukmedi diye bomba gibi.sizce napmaliyim yasayan varmi ..
Öyle bişey dedi diye hatliyorum.bide ben tedavi sonucu oldu geç döllenme olmadi tam yumurtlama günü iliski iğne falan oldumYani normal şartlarda gözükmesi lazım ancak geç döllenme olabilir biraz bekle bebek yeni gelişşiır olabilir yolk kesesi göründü mü peki o varsa bebekte vardır
Bebek gormedikkiKalp atışı duymadınız mı?
Tabiki öylede işte insan umutlanıncaBomba gibi olacak ne var Allah aşkına?
Baska doktor da aynı şeyleri söyleyecek.
Hayırlısını dileyin Allah'tan
Bekleyin yani yapıcak bşey yok eger boş derse başka doktora görünürsün eger başka doktorda öyle derse mecbur kürtaj . Taktir allahtan iki kürtaj geçirdim elden bşey gelmez alan allah veren allahÖyle bişey dedi diye hatliyorum.bide ben tedavi sonucu oldu geç döllenme olmadi tam yumurtlama günü iliski iğne falan oldum
Inşallah oyledir7.haftaya kadar beklıyor doktorlar eger kalp atısı duyulmazsa bos gebelık zaten
Biraz zor ama içime bi korku düştü insallah dediginiz gibi olurÇoğu anne yaşıyor bunu merak etmeyin :) ben de yaşadım aynısını, beklemek zor biliyorum ama gebeliğin erken döneminde sadece kese görünür, daha sonra bebek görünür bu sefer kalp atışını beklersiniz yine endişelenirsiniz :) inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Stres yapmadan beklemeniz gerekiyor.
Daha çok yeni inşallah bi dahaki sefere hem görüp hemde kalp atışını duyarsınız. Kendinizi strese sokmayın. Her şey güzel olur inşallahBugün 6+1.günüm kese var ama bebek gözükmüyor acaba bosmu diye korkmaya başladım,doktor cumatesi gel dedi.sizce doktormu değiştirsem, yoksa beklesemmi?eşim çok taktı bugün gozukmedi diye bomba gibi.sizce napmaliyim yasayan varmi ..
Ozaman cumartesiyi bekliyim yine bişey görmezse başka doktora giderimBekleyin yani yapıcak bşey yok eger boş derse başka doktora görünürsün eger başka doktorda öyle derse mecbur kürtaj . Taktir allahtan iki kürtaj geçirdim elden bşey gelmez alan allah veren allah
Tabiki öyle bende siizn gibi dedimEşinizin durumu görmemişin çocuğu olmuş misali. Bomba olacak ne var verecek olan da alacak olanda Allah..
Rabbim hayırlısını versin inşallah boş değildirTa
Tabiki öyle bende siizn gibi dedim
Doktor diyince bile bu kadar üzülmemiştim yani cumartesi görürüz dedim ama ondan sonra iyce gerildimEşiniz bomba gibi olup sizi ekstra niye geriyorsa, insan endişe edebilir ama o kadar işte..
Hayırlısı olsun, umarım duyarsınız hafta sonu kalp atışını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?