- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi atalente35
-
Canım benim karından bakılınca hemen görünmüyor. Benim düşük riskşm vardı hep Altan muayene olurdum 5+5 de kanama ile hastaneye gittim alttan bakıldı bebek vardı. 6+0 da da kalbi duydukKarından baktı
karından bakıldıysa görülmeyebilir endişelenmeyin, anlayamadığım şey karından göremeyince neden vajinal bakmadı? Siz mi istemediniz? Siz istemediyseniz şunu söyleyeyim vajinal ultrasonun bebeğe en ufak bir zararı yok, bu stresler size zaten birçok şeyden daha zararlı keşke vajinal baktırsaydınız.Karından baktı
Doktor kendisi bakmak istemedikarından bakıldıysa görülmeyebilir endişelenmeyin, anlayamadığım şey karından göremeyince neden vajinal bakmadı? Siz mi istemediniz? Siz istemediyseniz şunu söyleyeyim vajinal ultrasonun bebeğe en ufak bir zararı yok, bu stresler size zaten birçok şeyden daha zararlı keşke vajinal baktırsaydınız.
bi endişesi olsaydı o da bakardı zaten, o zaman merak etmeyin haftaya gözükür inşallahDoktor kendisi bakmak istemedi
Umarim sizin sonucunuz bana benzemez. insaAllah olumlu ve hayirli sonuclar alirsinizCiddimisijiz yaa..benimde tipki sizinki gibi ilerliyo süreç dediginiz gibigeçmiş olsun sizede hakkımızda hayırlısı olsun
Mide bulantısı iyi bişey bende tam iki defa boş kese oluştu. Kalp atışını duymayı beklerken birgün birden bulantım kesildi. Birkaç gün sonra gittiğimde kese boştu. Kalp atımı varsa ve oluştuysa mide bulantın artarak devam eder. Rahat olmaya çalış çok heyecan yaptıysan bugün yada yarın git Dr a
Bende ikinciyi istiyorum inşallah en kısa sürede rabbim isteyenlere verir..Aynen katılıyorum bulantı bebeğin varlığını gösteren en önemli bulgulardan biri
Ben oğluma hamileyken aşırı bulantım ve öğürmelerim olurdu ama 2.hamileliğimde hiçbişey hissetmedim hatta oh bulantım yok diye seviniyordum ama nerden bilebilirdim bebeğimin gelişmediğinikürtajın üstünden 7,5 ay geçti bekliyorum Allah bana ve bütün isteyenlere de sağlıklı hamilelikler nasip etsin
keşke yine olsada bulantı çeksem
Bende ikinciyi istiyorum inşallah en kısa sürede rabbim isteyenlere verir..
Merhaba inşallah en kısa sürede bebeği görürsünğz inşallah ben size soru sormak istiyorum sizden 2 hafta farkla gebeliğimiz aynı ama benım iki gogsumdede bilye gibi sertlikler var sizdede olustumu?
Yaa öylemi dersiniz?dr görün lütfen , allah korusun ne olur ne olmaz ,
Aynen katılıyorum bulantı bebeğin varlığını gösteren en önemli bulgulardan biri
Ben oğluma hamileyken aşırı bulantım ve öğürmelerim olurdu ama 2.hamileliğimde hiçbişey hissetmedim hatta oh bulantım yok diye seviniyordum ama nerden bilebilirdim bebeğimin gelişmediğinikürtajın üstünden 7,5 ay geçti bekliyorum Allah bana ve bütün isteyenlere de sağlıklı hamilelikler nasip etsin
keşke yine olsada bulantı çeksem
Bugün 6+1.günüm kese var ama bebek gözükmüyor acaba bosmu diye korkmaya başladım,doktor cumatesi gel dedi.sizce doktormu değiştirsem, yoksa beklesemmi?eşim çok taktı bugün gozukmedi diye bomba gibi.sizce napmaliyim yasayan varmi ..
Oyle demeyın benım bulantım cok az oldu.. Arada bazen bulantı ve kusma oldu ve bebegım hala saglıklı... Herkesın anatomısı bir değil..
Siz bence bi doktora görünün gebelikte ilgisi olduğunu düşünmüyorumMerhaba inşallah en kısa sürede bebeği görürsünğz inşallah ben size soru sormak istiyorum sizden 2 hafta farkla gebeliğimiz aynı ama benım iki gogsumdede bilye gibi sertlikler var sizdede olustumu?
Ama yoktu adetim gecikince farkettim zaten adet donemlerinde oluyor adet olunca gecıyordu bazı kadınlarda öyle zararsız bezeler olurmu ama gidecegım tesekurlerSiz bence bi doktora görünün gebelikte ilgisi olduğunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?