Kese var ama..

İlk gebeliğim de kalp atışını bile 6. Haftada duymuştum canım...
İkinci gebeliğim de ise 6. Haftada sadece kese görünmüştü... Doktorum aç karnına gel dedi diğer hafta... Gitmedim, 9. Haftada gittiğimde kalp atışlarını geçde olsa duymuştum =) Sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle

Benim 2. Gebeligimde 9. Haftada kalp atisini vs duyduk. Kese boyutu 7. Hafta 21 mm olmasina ragmen bebek görünmüyordu.sonrasinda gittigim özeldeki doktor bu durumda kurtaj yaptığını söyledi. simdi ise 7+4 te 6+6 olarak gorunen bir nokta vardi. Biraz noktadan büyüktü ki hareket ediyordu ve biz bunu cok zor da olsa gördük. Devlwt hastanesinde eski bir makinada göründü ekran nerdeyse simsiyahti doktor 10 kat büyüttü ilk baktığı halden. Ancak göründü. Endiselenmeyin saglikli olsun ilk dileginiz bu olsun. Elbet bir gun bebeginizn olur. Gerilmeyin sakin olun akışına bırakın

Evet beklemesi konusunda size sonuna kadar katiliyorum. Bana da beklenmesi gerektigini söylemislerdi. Her gün ayri bir dr her defasinda farkli seyler söyleniliyordu. En son drum karar senin dedi ister bekle ister kürtaj dedi. Biz de bekleme karari aldik ki drumda bu karari vermemi istiyordu. Olsun ama en azindan bekledim diyorum icimde bi pismanlik olmadi cok sükür. Keskelerle yasayacagina ben de beklenmesi tarafttariyim

Ciddimisijiz yaa..benimde tipki sizinki gibi ilerliyo süreç dediginiz gibi geçmiş olsun sizede hakkımızda hayırlısı olsun

Benim ilk gebeliğimde 8.haftaya kadar bekledik ama gelişmediğini söyledi doktor. Sonraki kontrolde de gelişme görmedi alacağız dedi. Başka doktora da onaylatıp kürtaj oldum.

Bunu sizin bebeğinize benzeterek yazmadım. Ama eşinize söyleyin sizi germesin.
Benim eşim ilk hamileliğimde rahattı sonrakinde pimpiriklenip durdu. Hep derdim ona rahat ol beni germe diye..
Hamilelikte bir dolu şeyle siz başedeceksiniz. Anneden çok babanın hamile olmasına sinir oluyorum.

İlk gebeliklerde probleme daha sık rastlanır. Hamilelik konusunda kişilerin yapacağı bir şey yok. Allah'ın dediği olur.
İnşallah kalp atışı duyarsınız..

1 haftadır migde bulantısı tüm belirtileri çekiyorum insallah değer goruruz
Geçmiş olsun sizde

ilk gebeliğniz sanırım, daha erken görünmeyebilir. herkesin durumu bir olmuyor benim 8. haftada görüldü ilk iki gebelikte,bir hafta daha bekleyin görünür

Eşiniz buncacık şeye bomba gibiyse, Allahın izniyle yavrunuzu kucağınızı alır da büyütme aşamasına geçerseniz kesin patlar söyleyeyim. Çocuk işleri tee anne karnına düştüğü ilk andan itibaren sabır işleri. Haftanız erken, değerleriniz yüksek, muhtemelen bir hafta sonra daha net görürsünüz. 6 hafta ile 8 hafta arasında o kadar büyük farklılıklar oluyor ki mesela. 6. haftada bakıyorsunuz sadece kese var, 8. haftada bir gidiyorsunuz içinde küçük bir pıtırcık oluşmuş, güm güm kan pompalıyor. Azıcık sabır. İnşallah siz de güzel haberleri alır da rahatlarsınız biran önce.

benim ilkinde dış gebelik ikincide boş gebelik dediler, doktorun hatta hiç umudu yoktu ama 8. haftada göründü, sağlıklı iki kızım var şu an çok şükür. strese girmeyin adet döngünüz uzun olabilir, yumurtlama farklı olmuş olabilir, herkesin durumu bir olmuyor 3. gebeliğim 6. haftada görüldü mesela bende şaşırdım,yine görünmez sanıyordum ama her gebelik farklı

6. hafta da doktor sadece keseyi görmüştü. Hmm hmmm yaparken ne var dedim bebeği göremiyorum dedi. Sorun mu var falan derken kalp atışı var deyip cihazın ayarlarıyla oynadı işte burada dedi. Olmayan şey değil bunlar.

Benn 5 haftalık gıttımde 1 tane kese var dedı dr ama 2 tane konulmuştu embrıyo. Sonra ben dedım 1 tane daha yokmu. Baktı evet var ama ona gore daha kucuk kese var ama kesenin ıcınde de cocugun yasayacagı sıvı olusmus takıp edecez. Dedı. 1 tanesı tamm ama dıgerını bakcaz dedı. 10 gun sonra 1 tanesinden kalp atısı duyduk dıgerı az daha gelısmısama kalmıs 9.hafta 1 tanesı tamamen erımız kaybolmuştu tek gebelık oldu

Olsun bunada şükür Rabbim uzun ömür versin .bende görürüm insallah

vajinal mi bakıyor karından mı bakıyor ultrasona?

bende yasadım aynı şeyi beklemenı tavsıye ederım 8. haftaya kadar.
8 haftaya kadar yolu var.
Bunları görünce çok sevindim banada bi umut oldu sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…