Kese ve kalp atışını ne zaman gördünüz?

Benim de sat 1 Mayıs, 28 mayısta 93 beta ile öğrendim kendim şüphelenip, regl henüz gecikmemişti. 3 haziranda beta 1400lerdeydi. 4ünde de keseyi karından gördük. Aynı zamanlarda gebe kalmışız gibi görünse de değerler baya değişken gününe göre sanırım. Yarın tekrar gideceğim bir umut kalp atışı duyar mıyım diye bekliyorum ben de

Evet öyle ilişkinin de vajinal ultrasonun da bebeğe zarar vermesi mümkün değilmiş. Çok zor beklemek nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Evet çok zor ama sabırlı olmayı öğrenmek lazım çünkü kalp atışını duyunca da merak bitmiyor. Bu sefer de hala kalbi atıyor mu acaba büyümeye devam ediyor mu diye düşünmeye başlıyorsun. Benim öyle oldu doktorumun çağırdığı tarihe kadar bekleyemedim arada devletten de randevu alıp gittim mesela baktırmak için. Bebeğin hareketlerini hissedene kadar rahat yok

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sizinle aynı zamanlarda öğrenmişiz gebeliği bende bat 1 hazirandı gecikmenin 5.Günü beta 127 idi 9. Gününde ise 995 çıktı bende kimyasal durumu yaşadığım için ikinci kez kan vermeye korkuyordum acillik bi durumum olmuştu orda mecbur bakmışlardı benim bu cuma 6+1 oluyor ilk kontrolüme o zaman gidicem adet gecikmesinden 2 hafta sonra yani hemen hemen inşallah hiçbir sorunu yoktur

Merhaba benim sat 8 mayis
Bat tarihim 8 hazirandi, 4 haziranda 40, 6 haziranda 156, 8 haziranda (bat) 484 ve 10 haziranda kadin dogum muayenesine gittim seker tiroid oldugu icin hemen gelmemi istedi kontrol icin, kese gorunmedi beta 858 cikmis doktor daha kucuk haftaya gel dedi. Yarin 5 hafta olacak sata gore. Ama kilomda var karindan bakti haftaya da goremeyebilir :)

Beta kacti canim vajinal ultrasonda goruldugunde

En son arefe günü baktırdım 1852 çıkmıştı

Ben 5+2 de gördüm keseyi ama betam 3 bini aşmıştı sanırım
Sizinki Bi tık geç döllenme galiba.
Beta değeri ile haftanız uyumlu değil
O yüzden biraz daha bekleyin

Evet herkeste döllenme ve yerleşme zamanı değişkenlik gösteriyor. Beta hcg de yerleşmeden sonra artmaya başlıyor. Değerize ve haftanıza göre duyulur gibi geldi sizde umarım duyarsınız, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.

Sanırım ne hamilelikte ne de bebeğimizi kucağımıza aldıktan sonra tedirginlikler acabalar hiçbir zaman geçmeyecek. Sağlıklı olsunlar da tedirginlikle de yaşamayı öğreniriz.

Çok sevindim umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Kontrolden sonra haber verin lütfen. Kese gözükürse kalp atışı duyulursa. Değeriniz de gayet güzel artmış.

Karından bu değerlerle görmek zormuş maalesef. 1500 civarında vajinal ultrasonda görülüyormuş. Bekleyebilirseniz karın ultrason için haftaya görünür inşallah. Sağlıkla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza.

Ben 5+2 de gördüm keseyi ama betam 3 bini aşmıştı sanırım
Sizinki Bi tık geç döllenme galiba.
Beta değeri ile haftanız uyumlu değil
O yüzden biraz daha bekleyin
Evet bana da öyle geldi aslında kasık ağrılarım 13 mayısta başlamıştı şeffaf akıntım da olunca o gün yumurtlama oldu diye düşünmüştüm. Ovulasyon testi yapmadım hiç. Fakat beta değerlerime göre de o tarihte olmuş olma ihtimali düşük geldi. Geç döllenme olasılığı daha yüksek. Hayırlısıyla yükselişi görüp kese ve kalp atışını göreyim de gerisinin hiçbir önemi yok gerçekten.

Sağlıkla gelsin

İnşallah doktor haftaya bakicam dedi de bakalim karindan bakiyo vajinal bakalim demedi bile benimde isime geldi, gec olsun da guc olmasin beklerim artik bakalim :)
İnşallah siz de saglikla kavusursunuz bebeginize

Umarım duyabilirim, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…