- Konu Sahibi mylittlemiraclee
-
Bugün gittim ve ultrason da 4+5 haftalık dedi karından keseyi gördük haftaya tekrar çağırdıÇok sevindim umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Kontrolden sonra haber verin lütfen. Kese gözükürse kalp atışı duyulursa. Değeriniz de gayet güzel artmış.
Harika bir haber. Haftaya da kalp atışını duyarsınız muhtemelen. Ben de yarın gideceğim sat a göre 6+1 olacak bakalım hem kese hem bebek görünür umarım.Bugün gittim ve ultrason da 4+5 haftalık dedi karından keseyi gördük haftaya tekrar çağırdı
Sat a göre 6+1 di ama geç döllenme olmuş olabilir dedi keseye göre 4+5 mişHarika bir haber. Haftaya da kalp atışını duyarsınız muhtemelen. Ben de yarın gideceğim sat a göre 6+1 olacak bakalım hem kese hem bebek görünür umarım.Dün sabah da tekrar test verdim 1509 a yükselmiş betam. Yarın 3000 civarı olur diye düşünüyorum. Sizin de sata göre 6+1 di değil mi? Keseye göre mi 4+5 dedi doktorunuz ?
Siz ne zaman doktora gidiyorsunuz benim beta 4000 gibi bir rakam iken karından gözüktü zaten direktHarika bir haber. Haftaya da kalp atışını duyarsınız muhtemelen. Ben de yarın gideceğim sat a göre 6+1 olacak bakalım hem kese hem bebek görünür umarım.Dün sabah da tekrar test verdim 1509 a yükselmiş betam. Yarın 3000 civarı olur diye düşünüyorum. Sizin de sata göre 6+1 di değil mi? Keseye göre mi 4+5 dedi doktorunuz ?
Yarın gideceğim doktora 3000 civarı olmuş olucak beta. Değerlerimiz çok yakındı sizinle muhtemelen benimkine de geç döllenme diyebilir.Siz ne zaman doktora gidiyorsunuz benim beta 4000 gibi bir rakam iken karından gözüktü zaten direkt
Merhaba çok teşekkürler. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. Benim sata göre 6+1 olacak beta da yaklaşık 3000 civarı olucak yarın sabah doktora gideceğim. En azından önce keseyi görmüş olurum. Muhtemelen de 1 hafta sonra kalp atışını duymaya çağırır. Yarın kontrolümden sonra tekrar bilgi veririm. Size de fikir olmuş olur. Doktora gitmeden önce beta takibi yapın mutlaka. 2 günde bir 2 kat artış sağlıklı artış olarak değerlendiriliyor, doktorun değerlendirmesi aşamasında çok önemli.Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun .umarım hepimiz.saglikla aliriz bebislerimizi kucağımıza.
Benim sat 5 mayis ama ben sadece pozitif testi verdim o kadar.bugun sağlık ocağına kan verdim beta icin.cok tedirginim inşallah sağlıklı bir gebeliktir.benim de bir kaybim var.bende karar veremedim ilk muayeneye ne zaman gitsem diye düşünüyorum.
Kendimi strese sokmak da istemiyorum aslında.test yapsam da yapmasamda olacağına varıyor .bugün kan verdim zaten sonucu alınca belli olur.Merhaba çok teşekkürler. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. Benim sata göre 6+1 olacak beta da yaklaşık 3000 civarı olucak yarın sabah doktora gideceğim. En azından önce keseyi görmüş olurum. Muhtemelen de 1 hafta sonra kalp atışını duymaya çağırır. Yarın kontrolümden sonra tekrar bilgi veririm. Size de fikir olmuş olur. Doktora gitmeden önce beta takibi yapın mutlaka. 2 günde bir 2 kat artış sağlıklı artış olarak değerlendiriliyor, doktorun değerlendirmesi aşamasında çok önemli.
Hayırlı olsun bende 1003 ile öğrendim gebeliğimi ertesi gün doktorum hemen çağırdı 1600 -1700 falan olmuştur beta sen gelene kadar dedi ve kese karından göründü 5. Haftamdı 2 hafta sonra da kalp atışı için gittim doktorumun hemen çağırmasının sebebi gebelik sağlıklı mı dış gebelik riski tamamen kalksın ortadan diye kontrol etmek aslında yoksa beklesem beklerdim benim tavsiyem git sende doktora zaten beta gayet güzel artmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeKızlar herkese merhaba, sat 2 mayıs (bat 31 mayıs). Bir önceki ay kimyasal gebelik geçirdiğimden bu ay gebeliğimi öğrenmek için çokça bekledim. 3-4 Haziran sabah ilk idrarla yaptığım testlerde bariz belli çift çizgi vardı yine de kimyasal gebelik riski geçsin diye ve bayram dolayısıyla kan testi için biraz bekledim. 10 Haziran gece 1.45 de kan testi verdim ve beta hcg 593,66. Bugün 5+5 günlük bebeğim. Doktora hangi gün gitmeliyim emin olamıyorum. Kese beta hcg 1500 seviyelerindeyken görülüyormuş sanırım. Perşembe gece 1200, gündüz 1500 civarı olacağını düşünüyorum (2 kat artış olursa). Cumartesi de 3000 civarı olmalı. Cumartesiye kadar beklesem hem kese hem kalp atışını görebilir miyim sizce? Yoksa kalp atışı için erken mi olur ? Perşembe veya cuma kese görmek için mi gidiyim ?
Bu kadar erken duyar mıyım acaba kalp atışını bilmiyorum 1 hafta sonra çağırmasını da anlayamadımHarika bir haber. Haftaya da kalp atışını duyarsınız muhtemelen. Ben de yarın gideceğim sat a göre 6+1 olacak bakalım hem kese hem bebek görünür umarım.Dün sabah da tekrar test verdim 1509 a yükselmiş betam. Yarın 3000 civarı olur diye düşünüyorum. Sizin de sata göre 6+1 di değil mi? Keseye göre mi 4+5 dedi doktorunuz ?
Çok haklısınız. İnsan hep bi tedirgin oluyor. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun..
Kendimi strese sokmak da istemiyorum aslında.test yapsam da yapmasamda olacağına varıyor .bugün kan verdim zaten sonucu alınca belli olur.
Açıkçası kötü bir şey duyarım diye doktora gitmeyede çekiniyorum
Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.Hayırlı olsun bende 1003 ile öğrendim gebeliğimi ertesi gün doktorum hemen çağırdı 1600 -1700 falan olmuştur beta sen gelene kadar dedi ve kese karından göründü 5. Haftamdı 2 hafta sonra da kalp atışı için gittim doktorumun hemen çağırmasının sebebi gebelik sağlıklı mı dış gebelik riski tamamen kalksın ortadan diye kontrol etmek aslında yoksa beklesem beklerdim benim tavsiyem git sende doktora zaten beta gayet güzel artmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Evet olumlu düşünelim bebisleri üzmeyelim bu arada sonucum çıkmış 5451 5 hafta. Normal gibi geldi bana bilemedim.Çok haklısınız. İnsan hep bi tedirgin oluyor. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun.
Tebrik ederim. Ben daha doktora gitmedim4+6 kese 5+5 kalp atışı
Kaç haftalık oldunuz kiTebrik ederim. Ben daha doktora gitmedim
Günümüz aynı sanirjm sat 5 mayıs benimKaç haftalık oldunuz ki
Yok yok ben şuan 10+5 oldumGünümüz aynı sanirjm sat 5 mayıs benim
Ben yanlış anlamışımYok yok ben şuan 10+5 oldum
5.5 yazınca yeni zannetmişsindir canım ne zaman gideceksinBen yanlış anlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?