- 27 Şubat 2023
- 112
- -35
- 11
- 23
- Konu Sahibi asikiz57777
-
Yani 75.78 le nasıl kese olsun daha çok küçük görememiş olabilir. Daha çok yeni hemen görülmesi normal. 6-7 haftalıkken genelde kese görülüyor. Yani nasıl direkt bunu söylemiş ben 31.18 ile öğrendim doktor ilk başta çok erken bakalım görelim dedi 3-4 gün sonra bidaha yaptı artışı görmek için. Sen başka bir doktor bulup ona git canım.Reglm 3 gün gecikti test yaptım pozitif cıktı kan testi yaptım 75.78 cıktı doktora gittim kese yok dedi düşük yapacagimi söyledi bu normal mi sabahtan beri ağlıyorum başına gelen varmı başka doktoramı gitsem kahverengi çok akintim oluyor ayrıca
Bende hiç olmadı ama olanlar vardı anne gruplarında. Kanlı olmadığı ve aşırı ağrı olmadığı sürece problem yok deniliyorKahverengi akintim çok oluyor doktora söyledim bana dediği 3 Gün sonra düşük yapıcaksın dedi sended oldu mu kahverengi akıntı
Bende hiç olmadı ama olanlar vardı anne gruplarında. Kanlı olmadığı ve aşırı ağrı olmadığı sürece problem yok deniliyor
İnşallah canım. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun allah mutlulukla kolaylıkla sağlıkla neşeyle bebeğine kavuşmanı nasip etsinTeşekkür ederim canıminşallah düşük yapmam çok korkuyorum
Kese için erken daha normal görmemesi.Şimdi internetten baktım 4 hafta 3 gün gözüküyor
Ona yorum yapamam canım gitmeden önce yok muydu kanama?Kan sonucuma bakar bakmaz düşük yapacan dedi vajilan ultrason yaptı bide acaba ondan mı bu kadar kahve rengi leke geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?