Kese yok

asikiz57777

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
112
-35
11
23
Reglm 3 gün gecikti test yaptım pozitif cıktı kan testi yaptım 75.78 cıktı doktora gittim kese yok dedi düşük yapacagimi söyledi bu normal mi sabahtan beri ağlıyorum başına gelen varmı başka doktoramı gitsem kahverengi çok akintim oluyor ayrıca

Yani 75.78 le nasıl kese olsun daha çok küçük görememiş olabilir. Daha çok yeni hemen görülmesi normal. 6-7 haftalıkken genelde kese görülüyor. Yani nasıl direkt bunu söylemiş ben 31.18 ile öğrendim doktor ilk başta çok erken bakalım görelim dedi 3-4 gün sonra bidaha yaptı artışı görmek için. Sen başka bir doktor bulup ona git canım.

Bende hiç olmadı ama olanlar vardı anne gruplarında. Kanlı olmadığı ve aşırı ağrı olmadığı sürece problem yok deniliyor

Teşekkür ederim canım inşallah düşük yapmam çok korkuyorum
İnşallah canım. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun allah mutlulukla kolaylıkla sağlıkla neşeyle bebeğine kavuşmanı nasip etsin korkmakta haklısın ama hamile olma ihtimalin var ve bu kadar ağlayıp kendini üzme, üzüntünü anlıyorum ama bu kadar olmamalı. Dediğim gibi gidebiliyorsan başka birinden daha fikir al. Ben ilk öğrendiğimde bana ilaçlar yazdı mesela doktorum. Senin doktorun nasıl direkt böyle bir karara varıp böyle bir bilgilendirme yaptı anlamadım

Kan sonucuma bakar bakmaz düşük yapacan dedi vajilan ultrason yaptı bide acaba ondan mı bu kadar kahve rengi leke geliyor

Anladım canım çok geçmiş olsun sen sakin ol zor biliyorum ama yapacak başka bişey yok gibi duruyor şuan beklemekten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…