- Konu Sahibi asikiz57777
-
Canim sen suan ne durumdasin neyin var meselaBen valla ne yapacağımı bilmiyorum
Biraz bekle.Bana da kese var bebek yok demişlerdi.Kürtaja girecektim bekledim 7 ya da 8.haftada bebek göründü.Reglm 3 gün gecikti test yaptım pozitif cıktı kan testi yaptım 75.78 cıktı doktora gittim kese yok dedi düşük yapacagimi söyledi bu normal mi sabahtan beri ağlıyorum başına gelen varmı başka doktoramı gitsem kahverengi çok akintim oluyor ayrıca
Üzülmemek elde değil ki
Üzülmemek elde değil ki
TabikideKızlar iyi akşamlar altı bin kusur da bebek gozukurmu
Kızlar iyi akşamlar altı bin kusur da bebek gozukurmu
Suan kanaman sancin varmi varsa hemen bi devlet hastanesinde acile gitÜzülmemek elde değil ki
Kahve rengi leke geliyor bide ağrım çok var
Sen suan hemen acile git bak egerki gercekden dusukse zaten hemen ilacla durdururlarKahve rengi kanama var
Ben baktım şimdi keseyi regl günümden. 10 gün sonra görmüşüzReglm 3 gün gecikti test yaptım pozitif cıktı kan testi yaptım 75.78 cıktı doktora gittim kese yok dedi düşük yapacagimi söyledi bu normal mi sabahtan beri ağlıyorum başına gelen varmı başka doktoramı gitsem kahverengi çok akintim oluyor ayrıca
Agrin varsa durma doktor gorsun gec kalmis olma derimInşallah ❤
Ayyy 2.betayi görmemiş, artışı takip etmemiş düşük yapiyorsunuz demiş, deli degil de nedir allasenAllah iyilini versin ama haklisin deli o galiba
Sorma sinirlerim bozuldu valla sanki bana yapilmis gibi oldm ama agrim var diyor o korkuttu beni yaniAyyy 2.betayi görmemiş, artışı takip etmemiş düşük yapiyorsunuz demiş, deli degil de nedir allasenyazık kadıncağızı üzmüş bi de =(
Evet yoksa karisiyor anlayamiyorum noldunu yoruma bassan da yeterAlıntı yaptıkdan sonra, alta boşluk var oraya yazabilirsinn istediğiniayrı ayrı yapmana gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?