- 9 Aralık 2017
- 768
- 340
- 103
- 35
- Konu Sahibi asikiz57777
-
Ben adet 4 gün geçince 34 ile öğrendim kahverengi lekelenme de yaşadım düşük fln da olmadı bu doktorların gaddarligindan gına geldi artık 2 günde bir beta değerinizin yükselişini takip edin 1500 olunca vajinal 3000 olunca da karından kese anca görünürAğrım fazla olmuyor akıntılarım da çok değil ara ara geliyor sence ne zaman belli oluur kese
Hiç sormayın neye dayanarak risk vardır elbet ama böyle mi söylenmeli gün boyunca ağlamış konu sahibesi yazık değil mi hiç insaniyet kalmamış. Dediklerinize de katılıyorum kanlı kanama olmadığı sürece ve beta düşmediği/sabit kalmadığı sürece herşey normalBen adet 4 gün geçince 34 ile öğrendim kahverengi lekelenme de yaşadım düşük fln da olmadı bu doktorların gaddarligindan gına geldi artık 2 günde bir beta değerinizin yükselişini takip edin 1500 olunca vajinal 3000 olunca da karından kese anca görünür
Hiç sormayın neye dayanarak risk vardır elbet ama böyle mi söylenmeli gün boyunca ağlamış konu sahibesi yazık değil mi hiç insaniyet kalmamış. Dediklerinize de katılıyorum kanlı kanama olmadığı sürece ve beta düşmediği/sabit kalmadığı sürece herşey normal
Imkanınız varsa bir doktora daha görünün mutlaka. Kanamam arttı demissiniz, belki bir önlem alırlar.Ben birkere yaptırdım hcgyi
Hep derim bu doktorların özellikle de kadın doğumcuların psikoloji eğitimi almaları lazım diye. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Gidebiliyorsanız baska bir doktora gidin derim. En azından eğer o da bu doktorla aynı fikirde degilse yol yakınken alınması gereken bir önlem varsa onu alır.Ya ben doktora kahve rengi leke var diyorum doktorun tek dediği şey düşük yapacan 3 gün sonra hayır insan bu şekile mı der doktor bütün moralimi bozdu insanı korkutmadan söyler insan ama dimi bazıları meslek sahibi oluyor ama karakter yok
Doktorunuz deli herhaldeReglm 3 gün gecikti test yaptım pozitif cıktı kan testi yaptım 75.78 cıktı doktora gittim kese yok dedi düşük yapacagimi söyledi bu normal mi sabahtan beri ağlıyorum başına gelen varmı başka doktoramı gitsem kahverengi çok akintim oluyor ayrıca
Bende doktora gittiğimde 187ydi kese görünmez bir hafta sonra tekrar gel dedi kese de göründü çok şükür nasıl böyle demiş anlamadım kahverengi lekemde varsa acilen kadın doğum uzmanına git belki progesteron muydu tam hatırlayamadım onu veriyorlarReglm 3 gün gecikti test yaptım pozitif cıktı kan testi yaptım 75.78 cıktı doktora gittim kese yok dedi düşük yapacagimi söyledi bu normal mi sabahtan beri ağlıyorum başına gelen varmı başka doktoramı gitsem kahverengi çok akintim oluyor ayrıca
Tüp bebek yaptırdım, kahverengi lekelenmem de oldu kırmızı kanamam da, doktorumun söylediği şey "kahverengi lekelenmelerden korkma, biz ağrılı kırmızı yogun kanamalardan korkariz". Sizin suanda yapmaniz gereken 2gunde bir ayni yerde beta hcg.nizi ölçturmeniz, 2 gunde bir minimum %65 artmasi lazim, siz 2 katı olarak düşünün yani ornek vermek gerekirse pazartesi 100 çiktiysa carsamba 165 cikmasi lazim ama siz 200 gibi düşünebilirsiniz. Ben 32 ile ogrendim hamileligimi suan 14 haftalik gebeyim, korkmayin, lekelenmeniz cok varsa, yukari fazla uzanmayin, agir kaldirmayin, dinlenmeye calisin.Ya ben doktora kahve rengi leke var diyorum doktorun tek dediği şey düşük yapacan 3 gün sonra hayır insan bu şekile mı der doktor bütün moralimi bozdu insanı korkutmadan söyler insan ama dimi bazıları meslek sahibi oluyor ama karakter yok
75ile kese görünmez diye biliyorum. Benim de kahverengi akıntım çok oluyor doktorum progestan kullan bir müddet kendini yoracak şeyler yapma dedi. Biraz bekle başka eczaneye falan progestan konusunda danış 10 gün sonra falan başka doktora git Allah izin verir de bir şey olmazsa. Bırak o doktoru. Ve Allah'ın izniyle bebeğin görünürse o doktoru şikayet etReglm 3 gün gecikti test yaptım pozitif cıktı kan testi yaptım 75.78 cıktı doktora gittim kese yok dedi düşük yapacagimi söyledi bu normal mi sabahtan beri ağlıyorum başına gelen varmı başka doktoramı gitsem kahverengi çok akintim oluyor ayrıca
Korkma kafadan savmis seni o nasil doktor a dusuk deyip geciyor hem dusuk olsa bile sana durdurmak icin ilac vermesi lazm hem o degerde kese gozukmez ikibin degerlerde gozukur kesesi sen korma baska doktora git acilden falan bakdir kanamam var gebeyim de hem her lekelenmesi olan dusuk yapmiyor gec dollenmeyse zaten yerlesme kanamasida olabilr agrinvarsa hemen acile git bazen dusugu ilacla engelliyorlarYa ben doktora kahve rengi leke var diyorum doktorun tek dediği şey düşük yapacan 3 gün sonra hayır insan bu şekile mı der doktor bütün moralimi bozdu insanı korkutmadan söyler insan ama dimi bazıları meslek sahibi oluyor ama karakter yok
Allah iyilini versin ama haklisin deli o galibaDoktorunuz deli herhalde2000-3000lerde kese görünüyor lütfen üzmeyin kendinizi
O bence seni kafadan savmis sen devlete git kardesim ozellerde bi halt deyil acile git benceGerçkten o doktoru ben allaha havale ediyorum eğer onun yüzünden düşük yaparsam allahindan bulsun ne bi ilaç yazdı ne de adam gibi bişy dedi bide sözde özele gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?