Gebeliğe Hazırlık Kesenin çok az gelişmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle emin konuştuki ama bekleyelim dedi inanın bunu stres yapmamak için alim olmak lazım düşük yapmicağım varsa bile beni o psikolojiye sürükledi
Bazı doktorlar öyle oluyor ama bekle biraz daha inşallah herşey yolunda gider de bebegin seninle olur

Hayır sadece kese boyutu söyledi yolk falan demedi ama ben dikkatli baktığımda içinde ufacık bi yuvarlak gördüm o mu yolk kesesi oluyor
Bilmiyorum olabilir de olmayabilir de bebekten önce yolk kesesi oluşuyor sonra bebek görünüyor o nokta belki de yolk kesesidir ama tabi doktor degilim buradan ne kadar dogru bilgi verebilirim ki

Bilmiyorum olabilir de olmayabilir de bebekten önce yolk kesesi oluşuyor sonra bebek görünüyor o nokta belki de yolk kesesidir ama tabi doktor degilim buradan ne kadar dogru bilgi verebilirim ki
Öyle tabi hiç birimiz değiliz ama sen gördünmü dediğim şeyi

Bu belirsizlik çok zor bi diyorum kendimi hazırliyim sonra da vazgeçme hemen diyorum mucizeler Rabbimden
Ya inan hamilelik hep böyle geçiyor kese oluyor bebek olacak mı bebek oluyor kalp atışı olacak mı sonra testler iyi çıkacakmı diyerek geçiyor hiçbir zaman emin olamıyorsun bişeyden onun için stres yapmamak lazım sen bol bol dua et herşey olacagına varıyor hayatta eger alacak nefesi varsa o bebek doktor ne kadar olumsuz konuşursa konuşsun saglıklı olur ama nasibi yoksa ne yapabiliriz ki

Öyle gerçekten nasipten öte yol yok ama ben daha önce düşük yaşadığım için 2 kat etkileniyorum ne diyim Rabbimin takdiri herşey ondan geliyor

Öyle gerçekten nasipten öte yol yok ama ben daha önce düşük yaşadığım için 2 kat etkileniyorum ne diyim Rabbimin takdiri herşey ondan geliyor
Tabiki öyle hiçbirşeyin garantisi yok inan herşey olabiliyor beş saniye sonrası belirsiz dua dan başka umudumuz yok sen dua et rabbim inşallah bebegini nasip eder sana da

7. Haftada kalp atışı yoktu kızımın boş gebelik diye kürtaja alınıyordum şu an 2 buçuk yaşında Allahtan Ümit kesilmez belki de geç döllenmedir

Umarım nolur bana dua edin
Ederim tabi rabbim isteyip de el açan kimsenin kucagını boş bırakmasın en kısa zamanda nasip etsin hamile olmayı hamile olanlara da saglıklı ilerleyip bebeklerini sapasağlam kucaklarına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…