Hayır sadece kese boyutu söyledi yolk falan demedi ama ben dikkatli baktığımda içinde ufacık bi yuvarlak gördüm o mu yolk kesesi oluyorPeki yolk kesesi göründü mü
Bazı doktorlar öyle oluyor ama bekle biraz daha inşallah herşey yolunda gider de bebegin seninle olurÖyle emin konuştuki ama bekleyelim dedi inanın bunu stres yapmamak için alim olmak lazım düşük yapmicağım varsa bile beni o psikolojiye sürükledi
Hadi ya kanamanmı oldu senin kaç mm ydiCanım benim de öyleydi maalesef düşükle sonuçlandı ama yüzde 50 yaşar demişti doktor yani bi ihtimal büyüme şansı var
Bu belirsizlik çok zor bi diyorum kendimi hazırliyim sonra da vazgeçme hemen diyorum mucizeler RabbimdenBazı doktorlar öyle oluyor ama bekle biraz daha inşallah herşey yolunda gider de bebegin seninle olur
Canım mm sini bilmiyorum ama bebek 7 kese 6 haftalık demişti kese geriden geliyordu.. kalbi durabilir demişti işte yüzde 50 yarınında kanamam olduHadi ya kanamanmı oldu senin kaç mm ydi
Bilmiyorum olabilir de olmayabilir de bebekten önce yolk kesesi oluşuyor sonra bebek görünüyor o nokta belki de yolk kesesidir ama tabi doktor degilim buradan ne kadar dogru bilgi verebilirim kiHayır sadece kese boyutu söyledi yolk falan demedi ama ben dikkatli baktığımda içinde ufacık bi yuvarlak gördüm o mu yolk kesesi oluyor
Ha senin biraz daha farklıymış benim bebekle ilgili bişey demediCanım mm sini bilmiyorum ama bebek 7 kese 6 haftalık demişti kese geriden geliyordu.. kalbi durabilir demişti işte yüzde 50 yarınında kanamam oldu
Öyle tabi hiç birimiz değiliz ama sen gördünmü dediğim şeyiBilmiyorum olabilir de olmayabilir de bebekten önce yolk kesesi oluşuyor sonra bebek görünüyor o nokta belki de yolk kesesidir ama tabi doktor degilim buradan ne kadar dogru bilgi verebilirim ki
Ya inan hamilelik hep böyle geçiyor kese oluyor bebek olacak mı bebek oluyor kalp atışı olacak mı sonra testler iyi çıkacakmı diyerek geçiyor hiçbir zaman emin olamıyorsun bişeyden onun için stres yapmamak lazım sen bol bol dua et herşey olacagına varıyor hayatta eger alacak nefesi varsa o bebek doktor ne kadar olumsuz konuşursa konuşsun saglıklı olur ama nasibi yoksa ne yapabiliriz kiBu belirsizlik çok zor bi diyorum kendimi hazırliyim sonra da vazgeçme hemen diyorum mucizeler Rabbimden
Canım işte benim de kesem küçüktü yani... kalp atışını duydun mu sen? Doktorun kesin konuşmuş ama kese büyüyebilir yani ümidini asla kaybetmeHa senin biraz daha farklıymış benim bebekle ilgili bişey demedi
Ben baktım ama göremedim Tam olarak nerede oldugunu gösterebilirmisin tekrar bakıyımÖyle tabi hiç birimiz değiliz ama sen gördünmü dediğim şeyi
Öyle gerçekten nasipten öte yol yok ama ben daha önce düşük yaşadığım için 2 kat etkileniyorum ne diyim Rabbimin takdiri herşey ondan geliyorYa inan hamilelik hep böyle geçiyor kese oluyor bebek olacak mı bebek oluyor kalp atışı olacak mı sonra testler iyi çıkacakmı diyerek geçiyor hiçbir zaman emin olamıyorsun bişeyden onun için stres yapmamak lazım sen bol bol dua et herşey olacagına varıyor hayatta eger alacak nefesi varsa o bebek doktor ne kadar olumsuz konuşursa konuşsun saglıklı olur ama nasibi yoksa ne yapabiliriz ki
Yok canım kalp atışı falan duymadıK sormadım oda bişey demediCanım işte benim de kesem küçüktü yani... kalp atışını duydun mu sen? Doktorun kesin konuşmuş ama kese büyüyebilir yani ümidini asla kaybetme
Başka bir doktora görün istersen canımYok canım kalp atışı falan duymadıK sormadım oda bişey demedi
Tabiki öyle hiçbirşeyin garantisi yok inan herşey olabiliyor beş saniye sonrası belirsiz dua dan başka umudumuz yok sen dua et rabbim inşallah bebegini nasip eder sana daÖyle gerçekten nasipten öte yol yok ama ben daha önce düşük yaşadığım için 2 kat etkileniyorum ne diyim Rabbimin takdiri herşey ondan geliyor
Evet onuda düşünüyorum bilmiyorum şuan herşey çok karışık benim içinBaşka bir doktora görün istersen canım
Umarım nolur bana dua edinTabiki öyle hiçbirşeyin garantisi yok inan herşey olabiliyor beş saniye sonrası belirsiz dua dan başka umudumuz yok sen dua et rabbim inşallah bebegini nasip eder sana da
7. Haftada kalp atışı yoktu kızımın boş gebelik diye kürtaja alınıyordum şu an 2 buçuk yaşında Allahtan Ümit kesilmez belki de geç döllenmedirMerhaba kızlar 6 haftalık hamileyim geçen hafta cumartesi kesem göründü doktor kese takibi için bugün bi daha çağırdı ve kesede sadece 3 mm büyüme olmuş çok az gelişmiş düşük yapacaksın büyüK ihtimal diyor böyle bi olay yaşayan yada bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ?
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım benimmEvet onuda düşünüyorum bilmiyorum şuan herşey çok karışık benim için
Ederim tabi rabbim isteyip de el açan kimsenin kucagını boş bırakmasın en kısa zamanda nasip etsin hamile olmayı hamile olanlara da saglıklı ilerleyip bebeklerini sapasağlam kucaklarına almayı nasip etsinUmarım nolur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?