- 17 Ağustos 2020
- 673
- 425
- 23
- 28
Çok üzüldüm. Allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinMerhaba, ben bugun doktora gittim ama maalesef haberler iyi degil %100 bos gebelik dedi doktor, aklimdaki tum sorulari da sordum bazi insanlarda sonradan bebek gorunuyormus kalp atisi duyuluyormus vs diye ama benim ki oyle bir durum degilmis ne yazik ki. Ilaclari biraktirdi ve 4 gun kendi kendine dusuk yapmani bekleyelim yoksa persembe gel alalim dedi. Insallah sende haberler guzeldir
İnşallah ya inşallah tutunur kanama var ama kalbi atıyo pıt pıt :))Ayy çok sevindimm hadi inşallah tutunmaya devam. Çok güçlü bir bebiş olacak.
Ya başka doktoramı gittin aynısınamı kuzumMerhaba, ben bugun doktora gittim ama maalesef haberler iyi degil %100 bos gebelik dedi doktor, aklimdaki tum sorulari da sordum bazi insanlarda sonradan bebek gorunuyormus kalp atisi duyuluyormus vs diye ama benim ki oyle bir durum degilmis ne yazik ki. Ilaclari biraktirdi ve 4 gun kendi kendine dusuk yapmani bekleyelim yoksa persembe gel alalim dedi. Insallah sende haberler guzeldir
İnşallah kuzum ya diken üstündeyim vallaCook sevindim :) insallah kanamanda yakin zamanda normale doner ve saglikli bir sekilde bebisine kavusursun canim
Kendi doktoruma gittim canim, yani kesenin bos oldugu gercekten o kadar netti ki artik buyumesi dahi durmus kesenin bir de ben suan 7+3 'teyim, yani artik bebegi gectim ama yolk kesesi gorunmeliydi gorunse bir iki hafta daha bekleyelim kesenin sana zarari yok diyecektim dedi doktorum. Bana her seyi tek tek o kadar net acikladi ki baska bir doktora gitmek istemedim. Allah boyle kararlamis, eminim hayirlisi da boyledir. Ozellikle bu sitede insanlarin yasadigi tecrubelere baktikca her zaman beterin beteri var isyan etmemek gerekir, yasim genc nasipse yine olur diyorum kendi adima ama senin icin gercekten kendi gebeligim devam etmis gibi sevindim inanki, insallah hayirlisiyla kucagina almak nasip olurYa başka doktoramı gittin aynısınamı kuzum
Kuzum başka bi doktora git dicem ama öyle karar aldıysan ne diyim ama üzülme böyle olup 3 ay içinde yeniden hamile kalan çok ve sana tavsiyem korunma sakınKendi doktoruma gittim canim, yani kesenin bos oldugu gercekten o kadar netti ki artik buyumesi dahi durmus kesenin bir de ben suan 7+3 'teyim, yani artik bebegi gectim ama yolk kesesi gorunmeliydi gorunse bir iki hafta daha bekleyelim kesenin sana zarari yok diyecektim dedi doktorum. Bana her seyi tek tek o kadar net acikladi ki baska bir doktora gitmek istemedim. Allah boyle kararlamis, eminim hayirlisi da boyledir. Ozellikle bu sitede insanlarin yasadigi tecrubelere baktikca her zaman beterin beteri var isyan etmemek gerekir, yasim genc nasipse yine olur diyorum kendi adima ama senin icin gercekten kendi gebeligim devam etmis gibi sevindim inanki, insallah hayirlisiyla kucagina almak nasip olur
Sorma be canım 2 gündür gerçekten çok yıprandım Allahtan bugün başka doktora gittimde rahatladımBenim doktorum da o haftada beni kese konusunda baya bir endişelendirmişti. Strese girmeyin.. Daha küçük çünkü büyücektir 6 haftasınz henüz. Rabbim bebeğini sağ salim kucağına versin inşallah :)
Alo fetvayı arayıp sor istersen oturarak namaz kılabilirsin bence. Yani sağlık bu neticede hem de hayırlı bir evlat içinKızlar şimdi ben doktora sormayı unuttum ya bana hiç kalkma sadece wc ye kalk dedi namazı kılsam problem olurmu acaba bilemedim ki
Bazı doktorlar gerçekten çok abartıolar. İyi ki başka doktora da gittin canım..Sorma be canım 2 gündür gerçekten çok yıprandım Allahtan bugün başka doktora gittimde rahatladım
Evet kuzum öyle yapiyimAlo fetvayı arayıp sor istersen oturarak namaz kılabilirsin bence. Yani sağlık bu neticede hem de hayırlı bir evlat için
Gerçekten iyi ki gitmişim En azından elimizden geleni yapıyoruzBazı doktorlar gerçekten çok abartıolar. İyi ki başka doktora da gittin canım..
Amiin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSenin için çok sevindim Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?