- 22 Aralık 2019
- 141
- 126
- 23
- 40
Kese için kaç mm dedi doktorun acab bol sıvı yuket ihmal etme birde benim geçen hafta gittiğimde 8mm gebelik kesesi demişti ve 15gun sonra görüşelim dedi. stres yapma bol sivi al dinlenCanım işte benim de kesem küçüktü yani... kalp atışını duydun mu sen? Doktorun kesin konuşmuş ama kese büyüyebilir yani ümidini asla kaybetme
7 mm dedi canım dün 6+4 ümKese için kaç mm dedi doktorun acab bol sıvı yuket ihmal etme birde benim geçen hafta gittiğimde 8mm gebelik kesesi demişti ve 15gun sonra görüşelim dedi. stres yapma bol sivi al dinlen
İşte bu bebeğine zarar yapma cnm lütfen sağlıklı beslen eger miğde bulantin falan yoksa zorla kendini. Benim migde yanmam cok oluyodu ama yine de zorladım artık ceviz bademden tiksindim ama yine de yedim milley ilk 3 ay kilo verir yada almaz ben 3 kilo aldım ama kizim icin değer herşeye.. Ilk öğrendiğim günler bende 2 haftada 1 kilo vermiştim ama toparladim sonra kendimiÖyle tabi ki Rabbimden geliyor herşey içiyorum dünden beri inanın yemek yiyemiyorum boğazıma düğüm attılar sanki sadece su içiyorum bide burdan bi arkadaş havuç armut ye dedi zorlada olsa yiyorum ah Rabbim görüyor mutlaka bi bildiği vardır
Evet canım çok haklısın yarın başka bi doktora randevu aldım şuan kahvaltımı hazırlıyorum önce benim sağlıklı olmam lazım ki bebeğimde benimle kalsın azda olsa umudum var :)İşte bu bebeğine zarar yapma cnm lütfen sağlıklı beslen eger miğde bulantin falan yoksa zorla kendini. Benim migde yanmam cok oluyodu ama yine de zorladım artık ceviz bademden tiksindim ama yine de yedim milley ilk 3 ay kilo verir yada almaz ben 3 kilo aldım ama kizim icin değer herşeye.. Ilk öğrendiğim günler bende 2 haftada 1 kilo vermiştim ama toparladim sonra kendimi
Ya ne kadar güzel insnlarsınız Allah razı olsun şu mesajlar beni öyle motive ediyorki size anlatamamAsla kendini böyle strese sokma. Yiyebildiğin kadar güzel yiyecekler ye. Meyvelerini eksik etme suyunu iç. Bu sefer tutucak bebiş merak etme. Canı veren Allah, doktor sadec tahminde bulunmuş muhtemelen hikayeni bildiği için. Hiç sallamaa
Rabbim sana bağışlasın inşallah meleğini cnm, bazı doktorlar felaket tellalı gibi, doktorunu değiştir. Bir dahakine başka dr git cnm, bakalım o ne diyecek.. Folik asitini iç mutlaka, ceviz badem fındık ye, siyah kan üzümü ye.. Bol su iç, inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin..Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim geçen hafta cumartesi kesem göründü doktor kese takibi için bugün bi daha çağırdı ve kesede sadece 3 mm büyüme olmuş çok az gelişmiş düşük yapacaksın büyüK ihtimal diyor böyle bi olay yaşayan yada bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ?
Evet kuzum yarın başka bi doktora gidicem inşallah dua edin Ama dünden yarına ne kadar ilerler bilmiyorım :)Rabbim sana bağışlasın inşallah meleğini cnm, bazı doktorlar felaket tellalı gibi, doktorunu değiştir. Bir dahakine başka dr git cnm, bakalım o ne diyecek.. Folik asitini iç mutlaka, ceviz badem fındık ye, siyah kan üzümü ye.. Bol su iç, inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin..
İlerler inşallah, bol dua et, banada düşük tehliken var dediler 5 haftalıkken kesem çok aşağıdaydı bnm, 4 gün sonra gittiğimde kesenin içinde küçücük bişey vardı, dr burda bir oluşum var fakat kalp sesini duymadan sağlıklı gebelik diyemeyiz dedi.. Moralim çok bozulmuştu senin gibi, yani düşük tehliken var diyorlar buna engel ilaç bile yazmadılar, bazılarına progestan veriyorlarmış mesela, Facebook ta sormuştum, kalp sesini duymadanda veriliyormuş.. Allah'a emanet ettim bebeğimi, çok şükür 10 gün sonra kalp sesini duyduk... Son gittiğim dr daha iyiydi. Özel hastaneydi fakat akşam gittiğimiz için biz hep nöbetçiye denk geldik. Diyeceğim o ki bazı doktorlar çok ilgili bazıları hemen bakıp salma peşinde, kestirip atıyorlar.. Sen iyi düşün iyi olsun. İnşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğinEvet kuzum yarın başka bi doktora gidicem inşallah dua edin Ama dünden yarına ne kadar ilerler bilmiyorım :)
Ahh kuzum gerçekten mi bendende kesti progestanıİlerler inşallah, bol dua et, banada düşük tehliken var dediler 5 haftalıkken kesem çok aşağıdaydı bnm, 4 gün sonra gittiğimde kesenin içinde küçücük bişey vardı, dr burda bir oluşum var fakat kalp sesini duymadan sağlıklı gebelik diyemeyiz dedi.. Moralim çok bozulmuştu senin gibi, yani düşük tehliken var diyorlar buna engel ilaç bile yazmadılar, bazılarına progestan veriyorlarmış mesela, Facebook ta sormuştum, kalp sesini duymadanda veriliyormuş.. Allah'a emanet ettim bebeğimi, çok şükür 10 gün sonra kalp sesini duyduk... Son gittiğim dr daha iyiydi. Özel hastaneydi fakat akşam gittiğimiz için biz hep nöbetçiye denk geldik. Diyeceğim o ki bazı doktorlar çok ilgili bazıları hemen bakıp salma peşinde, kestirip atıyorlar.. Sen iyi düşün iyi olsun. İnşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin
Ah kuzum seni öyle iyi anlıyorumki oyle çaresiz bi bekleyişki artık namazlarımı ağlayarak kılıyorum ulaşmışken kaybetme korkusu çok kötü.. Ama Rabbim büyük biliyorum içimizi ferahlatıcak ben yarın başka doktorada gözükücem bi bide senin yolk sac falan göründümğMerhaba, sizinle tam olarak ayni durumu ve endiseleri yasiyorum. Hatta diger gebelik basliginda bende ayni sekilde konu basligi acip yardim istemistim. Bende suan 7. Haftanin basindayim gecen hafta doktora gittigimde benim doktorumda aynisini dedi yani 6.haftaya gore kese cok kucuk dedi (8.70 mm karindan ultrason ile gorulen sonra emin olmak icin alttan bakti zorlama ile 10.60 mm civari gordu) ben zaten kan sulandirici igne, progestan fitil olarak ve prulton igne kullaniyordum bunlara ek birde bagisiklik baskilayici bir ilac verdi. %60 olumsuz %40 olumlu sonuclanir bu durum dedi, doktorumu gercekten cok sevmeme ve guvenmeme ragmen yarin ki kontrolumde eger olumsuz bir durum var bebegi alalim derse baska bir doktora daha gorunecegim aksi takdirde vicdan yapacakmisim gibi geliyor. Inanin bende duydugumdan beri ne yerdeyim ne gokte neredeyse bir seneden sonra gelen hamilelik sevincinden sonra inanilmaz yikildim doktorun olumsuz konusmasina. Bu konuyla alakali gecen persembeden beri o kadar cok yazi, yorum vs okudum ki tecrubeli hamilelerin ortak fikri 8. haftaya kadar beklemek uzerine cunku kalp atisi vs gec duyan cok fazla insan var sanirim. Insallah ikimiz icinde hayirlisi olur ve bebislerimiz bizimle kalir.
İyi düşünelim iyi olsun Kuzum herşey olucağına varır ne yapalım ultrason kağıdını bi atarmısın ya bide doktor bana bişey demedi ama ben yolk sacı gördüm resmen elimdeki kağıtta belli yani o yüzden ben umutluyum ne yalan söyliyim bol bol su içiyorum havuç falan yiyorum burdan bi arkadaş söyledi sağolsun tedbirr bizden takdir Allahtan :)Hayir canim maalesef gorunmedi zaten gorunmemesi de problem dedi, kalp atisi vs de duymadik. Benim ultrason goruntum seninkinin birebir aynisi gibi. Ama gercekten o kadar cok arastirdim ki bu durumu yasayip ileriki haftalarda duzelen bir cok insan da var, her ne kadar kendimi en kotuye hazirlamaya calissamda hep beklersem ve olumluya donerse diye dusunmekten de kendimi alamiyorum. Dedigim gibi yarin her ne derse desin ben ciktigim gibi aklimdaki bir doktora da randevu ayarlayabilirsem gorunecegim, eger diger doktorda aynilarini soylerse o zaman duruma gore bakacagim.
Olsun canımTelefon uygulamasindan girdigim icin mi bilemiyorum nedense fotograf yukleyemedim
2 buçukta randevum canım inşallah güzel haberlerle dönerimDoktora tekrar gittiğinde bize de haber ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?