Gebeliğe Hazırlık Kesenin çok az gelişmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım nolur bana dua edin

Merhaba, mesajlarınızı okudum şimdi çok üzüldüm.
Bence hiç kafanızı bulandırmadan, sorularınız var ise direkt başka bir doktora gidin. Burada diğer üyelerin söylediği şeyleri de sorun, serum / takviye gıda vs. gibi, ne kaybedersiniz?

7. Haftada kalp atışı yoktu kızımın boş gebelik diye kürtaja alınıyordum şu an 2 buçuk yaşında Allahtan Ümit kesilmez belki de geç döllenmedir
Klomen kullanmıştım yumurtlamam belli aslında günü.. ya ne güzel olmuş umarım bende böyle güzel bi haber alırım cuma günü

Daha öncede bi çok doktora gitmiştim bu en iyisiydi ama gidicem galiba başka doktora

Daha öncede bi çok doktora gitmiştim bu en iyisiydi ama gidicem galiba başka doktora

aynı şeyleri dese dahi kafanızda soru işareti kalmaz acaba mı vs. diye
burada kim ne dese boş çünkü, herkesin durumu farklı. size düşük yaptım diyenin tam kan tahlili / hormonları / yaşı vs. nasıldır bilmiyorsunuz ki? her şeyiniz birebir aynı olsa bile yol gösterici olamaz..

her şey olacağına varır ama siz elinizden yapıp hızlıca bir doktora daha görünün, gidin elinizde not defterinizle tüm sorularınızı (Saçma ya da değil) sorun, inşallah hiçbir şey olmayacak

Gerçekten öyle çok çok haklısınız ama insan işte iyi bişeyler duymak istiyor çok teşekkür ederim hepinize

Gerçekten öyle çok çok haklısınız ama insan işte iyi bişeyler duymak istiyor çok teşekkür ederim hepinize

içinizi ferah tutun, kapatın hatta forumu bir derin nefes alın pencerede / balkonda varsa bahçenizde ve kafanızı bu konudan uzaklaştırmaya çalışın. sonra da içinizi tam rahatlatmak için beklemeden bir doktora daha görünün, stres hiçbirimize yaramıyor - bebişe de yaramaz. inşallah kısa zamanda güzel haberler alın

Evet öyle yaptım balkonda oturdum biraz gerçekten Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor

Ya bana niye vermedi anlamıyorum peki senin 1 haftada kaç mm büyümüştü ya da neye dayanarak küçüm demişti en başta keseyi
Ben cok memnunum cnm doktorumundan alaninda sehrinde en iyisi bence. Benim cok küçük değildi söyle soyluyeyim 7 olmasi gerekirken 5 yada 6 ydi az bi fark vardi. Hep dua ettim dediğim gibi arada hala küçük diyo kontrollerde ama diğer arkadaşların söylediği gibi sağlıklı beslenip dua etmekten baska care yok yiyecek ekmeği varsa zaten yaşar ama sana tavsiyem cok araştırma ben araştırdım cok kotu yorumlar kötü sonlar geldi hep

Aynen araştırmayıda bıraktım zaten hayırlısı ne diyelim

Moralini yüksek tut doktorlar kendi içlerindeki psikolojidenmidir nedir sürekli negatifler. Boşver sen bebeğine odaklan bol su iç ve dua et rabbim ol der olur unutma

Moralini yüksek tut doktorlar kendi içlerindeki psikolojidenmidir nedir sürekli negatifler. Boşver sen bebeğine odaklan bol su iç ve dua et rabbim ol der olur unutma
Öyle tabi ki Rabbimden geliyor herşey içiyorum dünden beri inanın yemek yiyemiyorum boğazıma düğüm attılar sanki sadece su içiyorum bide burdan bi arkadaş havuç armut ye dedi zorlada olsa yiyorum ah Rabbim görüyor mutlaka bi bildiği vardır

Yemek yemeyerek zarar verirsin kendinede bebegede. Burda daha kötü şeyler yaşamış insanlar var iradeni güçlü tut lütfen

Öyle tabi ki ama ben daha önce de düşük yaptım buda beni çok yıpratıyor
Ben 2 dış gebelik geçirdim 1 kimyasal 1 kürtaj. Hepsinde ayrı ayrı ölümden döndüm, son gebeliğim ikizdi birisi tüpte birisi rahimde büyümüş, hastsneye gitiğimde iç kanama alanım yüzünden tuvalete bile gitmeyi yasakladılar hemen ameliyata aldılar. Ameliyatta sağ tüpümü sağ yumırtalığımı ve bebeklerimi kaybettim. Ameliyatta kalbim durmuş ve ben hala kalp problemi yaşıyorum. Herkesin yükü kendine ağırdır biliyorum ama bence sen yine bir düşün... Rabbim beterinden esirgesin de kendine dert etme. Ben 38 yaşındayım ve diğer tüplede hamile kalamıyorum. Pozitif düşün biraz.

Ah kıyamam neler yaşamışsın canım benim doğru diyosun senin yanında ben üzülmeye utandım

Ah kıyamam neler yaşamışsın canım benim doğru diyosun senin yanında ben üzülmeye utandım
Üzülceksin tabiki ama yıpranmadan dünyanın sonu değil yaşın kaç bilmiyorum ama yine yaparsın sana bişey olmasın

Üzülceksin tabiki ama yıpranmadan dünyanın sonu değil yaşın kaç bilmiyorum ama yine yaparsın sana bişey olmasın
Öyle vardır bi hayır mutlaka 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunduk sonrasıda 10 ay arayla 2 düşük Tabi bu daha belli değilde işte bu hikayem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…