- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
Bence erkek canım ama 6-9 haftalık fotosu varsa onu gönder onada bakalım daha çok anlaşılıyo öyle
Bana kız gibi geldi canımcanım biz 9+3 teyiz karindan ultrason fotoğrafımız buda bakabilir misin :)
Teşekkür ederiz yorumunuz için. Daha önce atmıştım 7.haftada . Şimdi biraz büyünce tekrar sormak istedim.ikisinde de erkek dediniz ama en kısa zamanda paylaşırım cinsiyet sonucunudaBence erkek canım ama 6-9 haftalık fotosu varsa onu gönder onada bakalım daha çok anlaşılıyo öyle
ay hadi bakalım insallah:) ağzına sağlık canım benimBana kız gibi geldi canım
İnşallah canım değişmemiş demekki yorumum hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla gelsin yavrunuzTeşekkür ederiz yorumunuz için. Daha önce atmıştım 7.haftada . Şimdi biraz büyünce tekrar sormak istedim.ikisinde de erkek dediniz ama en kısa zamanda paylaşırım cinsiyet sonucunuda
Merhaba karından mı vajinel mi görüntüMerhaba 7+1 ikiz gebelık cınsıyet tahmını
Karından canımMerhaba karından mı vajinel mi görüntü
Soldaki bebiş gözükmüyor ona yorum yapamam ama sağdaki kız gibi canım sağlıkla doğsunlar inşallah yavrularınKarından canım
Aaaa evet onu atmamışım canım atayım çok teşekkür ederım amın ınsAllahSoldaki bebiş gözükmüyor ona yorum yapamam ama sağdaki kız gibi canım sağlıkla doğsunlar inşallah yavrularındiğer bebişte görününce atatsın bakarız tekrar
Merhaba 17 haftalık şu an kontrole geldim ama asala cinsiyetini göstermedi bacaklarını sımsıkı kapatmıştı. Haber vermek istedim artık 22. Haftaya kaldı benim cinsiyet öğrenme umudumBana kız gibi geldi sağlıkla gelsin inşallah
Gizleyince kız diyorlar bakalımMerhaba 17 haftalık şu an kontrole geldim ama asala cinsiyetini göstermedi bacaklarını sımsıkı kapatmıştı. Haber vermek istedim artık 22. Haftaya kaldı benim cinsiyet öğrenme umudum
Bakalım çok merak ettirdi kendini hayırlısı artıkGizleyince kız diyorlar bakalımAz kalmış sabır nazlı çıktı kuşun
Erkek bencemerhabalar bende bir cinsiyet tahmini alabilirmiyim7+5 karından ultrason ManyakPrenses Eki Görüntüle 3204006 Eki Görüntüle 3204007
Hayırlısı ile inşallah mutlaka haber vereceğimErkek bence
Merhaba 10 cm olduğu ultrason fotosu eğer karındansa kız vajinel bakıldıysa erkekEki Görüntüle 3204705
Sizce neye benziyor ilk resmi ve 2 . Resmi
Karından bakildiMerhaba 10 cm olduğu ultrason fotosu eğer karındansa kız vajinel bakıldıysa erkek
Bide büyük resminde mi kıza benziyor karınla alttan bakınca farklimi oluyor anlamadım ,Merhaba 10 cm olduğu ultrason fotosu eğer karındansa kız vajinel bakıldıysa erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?