- 18 Ocak 2023
- 289
- 144
- 18
- 31
kilolu oldugum için karından net duyulmuyordu kalp atısı ilk zamanlar hep alttan baktılar ama bu karından diye hatırlıyorum canımmErkek o zaman canım zaten çok nadir vajinal bakıyor doktorlar ilerki haftakilolu
Benimkinde daha gözükmediay hatırlamıyorum ki canım benim karından çok zor göründüğü için son zmanlar anca göründü)))ama karında dan ki sanki:)))
7-9 Haftalık ultrason görüntüsü gerekiyor canım :)Aaa ultrason sayfası benimkinde bakınama biz daha küçüğüz kesemiz ve yolk kesemiz var şuan anlarmisiniz
Pekiii7-9 Haftalık ultrason görüntüsü gerekiyor canım :)
kaç haftalık canım:)Benimkinde daha gözükmedi
İnan ki ilk gebeliğim ve bilmiyorum desemkaç haftalık canım:)
Vajinal canımCanım Vajinal ultrason mu acaba ona göre yorumlucamda :)
Yorumumu görmemiş olabilirsin vajinal demişsin erkek canım o zamanVajinal canım
Görmedim canım hayırlısı olsun çok sağol doğru çıkarsa yazarımYorumumu görmemiş olabilirsin vajinal demişsin erkek canım o zaman
Tamam canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunuGörmedim canım hayırlısı olsun çok sağol doğru çıkarsa yazarım
Merhaba erkek gibi geldi bana
Bende öyle hissediyorum, öğrenince buraya yazarımMerhaba erkek gibi geldi bana
Yaa ne güzel Allah sağlıkla kavuştursun yavrularınaManyakPrenses canımm merhaba bana da yorum yapar mısın geçen hafta 8+3 te gittim karından baktı doktor ikiz benimkiler
Ayy inşallah kuzum yaaaYaa ne güzel Allah sağlıkla kavuştursun yavrularınaşimdi ikiz hiç bakmadım ama sanki biri kız biri erkek gibi geldi canım bana ay ne güzel olur bir anda ikisi birlikte
Tamamm canımm sabırsızlıkla bekliyorummAyy inşallah kuzum yaaamutlaka öğrenince yazarımmm
canım biz 9+3 teyiz karindan ultrason fotoğrafımız buda bakabilir misin :)6 Haftalık var mı peki canım ultrason görüntüsü ona da bi bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?