- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi Sempatikhatun20
-
Oh çok şükür ya ne guzl Allahım sna bagslasin ikisinide :)Bnm bir oglum var 2 yasinda ikincide herkes kiz diyodu ama gene kendimi kaptirmak istemiyodum saglikli olmasi daha onde geliyo bnm icin ama allahta aratmadi kizim var şimdi bir erkek bir kiz kotami doldurdum
Yok kordonuda gördüm gobegndeydi o tabi daha çok kücük kordon değilde bnm gördügm şey ayağıda olabilirSenin gordugun kordonda olabilir kuzum daha tam belli degildir kucucuk annesi daha
Amin cnm sag salimnkucagimiza alalim bebeklerimiziOh çok şükür ya ne guzl Allahım sna bagslasin ikisinide :)
Olabilir minicik cunki daha bi dahaki randevunda erkek se belli olurYok kordonuda gördüm gobegndeydi o tabi daha çok kücük kordon değilde bnm gördügm şey ayağıda olabilir
Çok yok ya 25 gün sonra tekrar gidecegm 3 hafta sonra gel dedi 25 gün sonra tam 12+0 oluyo o zamn gidermOlabilir minicik cunki daha bi dahaki randevunda erkek se belli olur
Oglumda 12 haftamda ogrendim erkekler erken belli oluyo kizlar gec gosteriyo gene bi tahminde bulunur heraldeÇok yok ya 25 gün sonra tekrar gidecegm 3 hafta sonra gel dedi 25 gün sonra tam 12+0 oluyo o zamn giderm
Erkege benziyo sanki bende tam bilmiyorum ama kese yuvarlak degilGörüntüsu bu:)
Banada öyle geliyor canm. Ya birde bu ye tatlıyı çıkar hakkını ye eskiyi doğru ayseyi dogrumu ? Yani limon yiyenin kızımı olr?Oglumda 12 haftamda ogrendim erkekler erken belli oluyo kizlar gec gosteriyo gene bi tahminde bulunur heralde
Görüntü de bebegn kaç haftalık?Görüntüsu bu:)
10+5 canimGörüntü de bebegn kaç haftalık?
Canm nub görünüyor da tahmin ettm 10 11 olduğunu . Bebeğin kıza benziyor canm bak şu popo kısmındaki çıkıntı dik yukarı olursa erkek yatay gbi olursa kızmış arastr istersen nub teorisi diye anlarsn demk istedigimi10+5 canim
Nub topigine de atmistim bu resmi ama Nub daha belli diil erken demişlerdi kızlar pazartesi tekrar doktora gidicem orda daha ayrıntılı resim elime geçer onuda atarım benim bi kızım var gönülden erkek geçiyo ama kızima kız kardeş beni daha çok mutlu etek heralde:)Canm nub görünüyor da tahmin ettm 10 11 olduğunu . Bebeğin kıza benziyor canm bak şu popo kısmındaki çıkıntı dik yukarı olursa erkek yatay gbi olursa kızmış arastr istersen nub teorisi diye anlarsn demk istedigimi
Resimde kafa hangi tarafta onu bile kesfetmis degilim:))Canm nub görünüyor da tahmin ettm 10 11 olduğunu . Bebeğin kıza benziyor canm bak şu popo kısmındaki çıkıntı dik yukarı olursa erkek yatay gbi olursa kızmış arastr istersen nub teorisi diye anlarsn demk istedigimi
Nub topigine de atmistim bu resmi ama Nub daha belli diil erken demişlerdi kızlar pazartesi tekrar doktora gidicem orda daha ayrıntılı resim elime geçer onuda atarım benim bi kızım var gönülden erkek geçiyo ama kızima kız kardeş beni daha çok mutlu etek heralde:)
Benm gördügm şey nub yani başka brsey olamaz ayrıca 10.haftadan sonra belli oluyor bnm bir tanidiga 9 haftalıkken erkek dems nub teorisine dayanarak demiştir yani çocukta erkek yani. Aslında seninki tam yatay değil erkekde olabilir kızda birz ortada kalms gittiğinde haber versene bnada neyms :) bebeğinin kafası solda canm poposu sağda kesen fasulye gbi ve bebegn solda erkek de olabilir :)Resimde kafa hangi tarafta onu bile kesfetmis degilim:))
Tamam canım pazartesi resmi atarım senide etiketlerim daha net bişey çıkar ortaya heralde doktor kesin bişey söylemez heralde tam 12 haftalik olcak ozaman :)))Benm gördügm şey nub yani başka brsey olamaz ayrıca 10.haftadan sonra belli oluyor bnm bir tanidiga 9 haftalıkken erkek dems nub teorisine dayanarak demiştir yani çocukta erkek yani. Aslında seninki tam yatay değil erkekde olabilir kızda birz ortada kalms gittiğinde haber versene bnada neyms :) bebeğinin kafası solda canm poposu sağda kesen fasulye gbi ve bebegn solda erkek de olabilir :)
Yok cnm beee oglumda erik yedim bunda da cikolata diye dolaniyorum dusun tam tersi nutella canavari oldum kilolarda geliyo tabiBanada öyle geliyor canm. Ya birde bu ye tatlıyı çıkar hakkını ye eskiyi doğru ayseyi dogrumu ? Yani limon yiyenin kızımı olr?
En azından nub tam görünse yeter :)Tamam canım pazartesi resmi atarım senide etiketlerim daha net bişey çıkar ortaya heralde doktor kesin bişey söylemez heralde tam 12 haftalik olcak ozaman :)))
Himm anladm canm .. bnde limon yedim 1 ay kadr 1 haftadr canm istemiyor ayva aserdim ve erik eriği yiyemedm daha malesf bir çıksa varya kilo kilo yiyecemde bna seninki kız o zamn dediler de ondan sordm.Yok cnm beee oglumda erik yedim bunda da cikolata diye dolaniyorum dusun tam tersi nutella canavari oldum kilolarda geliyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?