- Konu Sahibi Sempatikhatun20
-
Bende kızimda heYok cnm beee oglumda erik yedim bunda da cikolata diye dolaniyorum dusun tam tersi nutella canavari oldum kilolarda geliyo tabi
Aynen aynen canım ozaman net gözükür diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah. ..En azından nub tam görünse yeter :)
Mesajda yanlislik oldu :) bende kızimda hep tatlı yedim dicektim:) şimdi yine hamileyim cinsiyeti belli diil ama tatlıyi düşünmek bile istemiorum o derece hiç canım istemio:)Yok cnm beee oglumda erik yedim bunda da cikolata diye dolaniyorum dusun tam tersi nutella canavari oldum kilolarda geliyo tabi
İnslh gönlüne göre olur kızın varsa inslh oglandir :))))Bende kızimda he
Aynen aynen canım ozaman net gözükür diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah. ..
Inşallah canım Rabbim herkese gonlunden geçeni nasip eder inşallah. ..İnslh gönlüne göre olur kızın varsa inslh oglandir :))))
İnslh canm . :)Inşallah canım Rabbim herkese gonlunden geçeni nasip eder inşallah. ..
Ah ah bende de kiraz aski var basindan beri rüyalarımda toplayip toplayip yiyorum bi ciksa die 4 gozle bekliyorum erik yakindir cikmasi kiraza daha var sanirimHimm anladm canm .. bnde limon yedim 1 ay kadr 1 haftadr canm istemiyor ayva aserdim ve erik eriği yiyemedm daha malesf bir çıksa varya kilo kilo yiyecemde bna seninki kız o zamn dediler de ondan sordm.
Onada çok kalmadı ya 1 aya çıkar zamanı degl ama henz hormonlu faln yersn artkAh ah bende de kiraz aski var basindan beri rüyalarımda toplayip toplayip yiyorum bi ciksa die 4 gozle bekliyorum erik yakindir cikmasi kiraza daha var sanirim
Valla bana erkek gibi geldi hayirlisi olsun gene sasirtada bilir kuzucukKızlar bugün kızımın ultrason görüntüsüne baktım kesesi yuvarlak ve sagdaymis:))) bu goruntuyle tamamen ters bi görüntü bu sefer fasulye gibi ve Solda eğer cinsiyeti erkekse gerçekten inanicam bu teoriye:)
Sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım bunlar işin eğlencesi evlat evlattir ikiside olsa çok sewinicem ama insan bilmek istio kızım mi oglummu olcak diye merak ediyo :) kızımin kesesinden çok farklı hamileliklerinde yasadiklarim çok farklı bakalım cinsiyetleri de farklımi kesin öğrenmek için biraz daha beklemem gerekiyo:)Valla bana erkek gibi geldi hayirlisi olsun gene sasirtada bilir kuzucuk
Erkekse bir dahaki kontrolde belli olur zaten cnm oglum 12 haftalik ogrendim kizimin 18 haftalikken erkek daha cabuk belli ediyo kendini bu degisikliklere bende inanaiyorum oglumda 3 ay mide bulantim oldu ama iyiydim gene bunda oldum resmen kanepeye yapisik yasadim peynir ekmek yedim sadece rabbim ne verirse basimizin ustune eli ayagi duzgun olsun da gerisi bosSağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım bunlar işin eğlencesi evlat evlattir ikiside olsa çok sewinicem ama insan bilmek istio kızım mi oglummu olcak diye merak ediyo :) kızımin kesesinden çok farklı hamileliklerinde yasadiklarim çok farklı bakalım cinsiyetleri de farklımi kesin öğrenmek için biraz daha beklemem gerekiyo:)
Normalde kızda çok bulantı olur derler ama.ben kızımda bulantı diye bişey yasamadim anlatirlardi tiksinmek nasıl oluyo fln derdim ama bu sefer bulantı çok oldu sadece kuru ekmek yedim kaç hafta odadan odaya geçerken bile midem atiodu suan geçti çoğu kızimda sürekli tatlı çekti canım bu sefer tatlıyı düşünmek bile istemiorum bakalım pazartesi tam 12 haftalik olcam doktor bi tahminde bulunacakmi bakalim:)Erkekse bir dahaki kontrolde belli olur zaten cnm oglum 12 haftalik ogrendim kizimin 18 haftalikken erkek daha cabuk belli ediyo kendini bu degisikliklere bende inanaiyorum oglumda 3 ay mide bulantim oldu ama iyiydim gene bunda oldum resmen kanepeye yapisik yasadim peynir ekmek yedim sadece rabbim ne verirse basimizin ustune eli ayagi duzgun olsun da gerisi bos
Ultrasona göre 12+2 deki görüntüm canım tekrar bi tahminde bulunurmusun? Doktor bi tahmin söyledi ama bakalım aynı şeyimi soyliceksiniz merak ettim:)Benm gördügm şey nub yani başka brsey olamaz ayrıca 10.haftadan sonra belli oluyor bnm bir tanidiga 9 haftalıkken erkek dems nub teorisine dayanarak demiştir yani çocukta erkek yani. Aslında seninki tam yatay değil erkekde olabilir kızda birz ortada kalms gittiğinde haber versene bnada neyms :) bebeğinin kafası solda canm poposu sağda kesen fasulye gbi ve bebegn solda erkek de olabilir :)
Nubu göremedm ki canm ama bakınca içime erkek geldi nedense.Ultrasona göre 12+2 deki görüntüm canım tekrar bi tahminde bulunurmusun? Doktor bi tahmin söyledi ama bakalım aynı şeyimi soyliceksiniz merak ettim:)
Nub burda gozukuomu canım? Ben çok anlamiyorum da:)Nubu göremedm ki canm ama bakınca içime erkek geldi nedense.
Dr erkenden söylediyse erkektir canım benimde 12+3 bugün Dr %95 erkek dedi inşallah değişmezUltrasona göre 12+2 deki görüntüm canım tekrar bi tahminde bulunurmusun? Doktor bi tahmin söyledi ama bakalım aynı şeyimi soyliceksiniz merak ettim:)
Poponun ucunda ki sivrilige diyorlar bn çok tecrübeli değilim ama burada kız gbi duruyo bacak arası boş sanki. Ney dedi doktor?Nub burda gozukuomu canım? Ben çok anlamiyorum da:)
Anlamadm valla bise sanki pipi gbi bise var gbi ayy çok karışık iyi anlıyor doktorlar.Nub burda gozukuomu canım? Ben çok anlamiyorum da:)
Ay canım hadı gozun aydın :) bende dra gıttıgım de 13 haftalık olucam ınsallah soyler:)Dr erkenden söylediyse erkektir canım benimde 12+3 bugün Dr %95 erkek dedi inşallah değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?