keseyi dün gördük

PINARY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
361
2
96
İstanbul
daha önceden yazmıştım.05 aralık muayene günüm diye.
heyecanla hastaneye gittik.
doktorum da keza öyle.hadi bakalım kese bakalım dedi.
odada sessizlik.sonunda hehhhh işte burdalar diyiverdi.

işte 2 kesemiz deyip ekranı bana çevirdi.2 karartı,yıllardır görmeyi arzuladığım iki karartı.
şimdilik ikiz görünüyor şu an itibaryle resmen gebesin dedi.

2 hafta sonra kalp atışı için çağırıldım.allahıma şükürler olsun

Canım Allah inş. önce kalp atışını sonra gelişimlerini görmeyi nasip etsin.
Bende dün kan sonucumu aldım 5.784 çıktı, büyük ihtimalle bendede ikiz olabilir. Bende iki hafta sonra göreceğim keseleri çok heyecanlıyım

ikinizinde gözü aydıninş. sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder allahım

Allah sağsalim kucağınızda görmeyi nasip etsin.
İkinizde sağlıklı bir hamilelik gerirsiniz inşallah. :Saruboceq:

pınar ve çingiş pembesi ikinizede hayırlı olsun
allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin

pınary ve cingis pembesi hayırlı olsun ikinize de..ben de dün hafif kahverengi lekelenmem olduğu için acil doktora gittim ve keseleri gördüm alkisalkisalkis iki tane minicik bohça gibi karartı...darısı kalp atışlarını duymaya inşallah...

pınary ve çingişpembesi çok sevindim.Allah kucağınıza almayı nasip etsin.....darısı bize inşallah....

kızlar bu 3 haber ilac gibi geldi.mutluluktan gözlerim doldu.rabbim hayırlısıyla saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.darısı bıze ıns.bazen cok uzak bı ıhtımal gıbı gelıo ama bu haberlerı duyunca ınsan umut doluyo.sagolun

kızlarrr bu topiği çokkkk sevdimmm.......ne güzell heppp mutlu haber var burdaaa........hemde ikizzleriniz varr çok güzell yaaa......
rabbim kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızıı.......
darısıda bizlrin başına inşşşş
aminnnnnnnnnnnn

Hadi gözün aydın canlarım.inşallah kalp atışlarını da duyar sağ salim sorunsuz bir gebelik geçirirsin..

Son düzenleme:
ayyy cok sevindim agladim allahim insallah kucaginizada alirsiniz bebislerinizi birgün bende dermiyimki bende hamileyimmm demeyi allah bizlerede versin amin.sizleri tebrik ediyorum hayirli olsun.

kacinci haftada gördün keseyi...onuda merak ettim...
ayrica tebrik ederim arkadasim...

Son düzenleme:
pınary tebrikler arkadaşım..bende geçen hafta çarşamba hamile olduğumu öğrendim..3. denememdi...
ikizmiş seninkiler...ilk değerin kaçtı ve kaçıncı gün yaptırmıştın merak ettimm...
allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım...tebrikler tekrardan...

hayirli olsun arkadaslar.rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.bizler içinde dua edin.

Back
X