Keseyi görmek için vajinal ultrason????

Baharee

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
131
42
13
34
Kızlar merhaba doktor bu hafta keseyi görmek için öncelikle vajinal ultrason la bakicagimizi söyledi daha erken görünmesini sallıyormuşum ayrıca dış gebelik olma durumunda erken önlem alınıyormuş daha önce baktıran veya doktoru bu şekilde bilgi veren varm?

gebeliğin kaçıncı haftasındasın? vajinal benim doktorum bakmadı tam adetim geçmişti beta baktırdım 700 lerde çıktı Dr.a gittim hemen karnımdan baktı göremedi keseyi 1 hafta sonra tekrar gel dedi bende kese yokmu dedim vajinal baksak görürüz ama gerek yok dedi ve bugüne kadarda bakmadı hiç

Bnmde degerim 2000 lerdeydi karindan gorunmez die alttan bakmisti bi sorun olmadi

kaç haftalık şuan normalde 6 7 haftada karından ultrasonla görünür olması lazım

Kızlar merhaba doktor bu hafta keseyi görmek için öncelikle vajinal ultrason la bakicagimizi söyledi daha erken görünmesini sallıyormuşum ayrıca dış gebelik olma durumunda erken önlem alınıyormuş daha önce baktıran veya doktoru bu şekilde bilgi veren varm?
5+4 haftalikken vajinalda gördük keseyi canm keseyi daha erken görmeyi sagliyor

ilk gittiğimde hcg 432 lerdeydi, haftaya gel keseyi görürüz dedi.Dediği gibi oldu, vajinal ultrasonla baktırmadım hiç

cumartesi beta 380 dı kızlar doktor haftaya gel bakarız dedi vajınaldan gorunur dedı ama bazıları vajınaldan baktırma dıolar bende anlamadım kafam karıstı nasıl bıse nedır bebege zararı varmı

Neden vajinal bakmıyorlar ki. Ben iki ayrı doktora gittim. İkiside alttan baktı. Neden karından bakmıyorsunuz dedimde görmemiz mümkün değil dediler. Bebeğe hiç zararı yokmuş. 5+3 lükten keseyi gördü. Haftaya tekrar gideceğim.

Merhaba canım bnde 8 haftalık hamileyim ve doktorum ilk gittiğim gün bana ilk 3 ay vajinal bakacağını söyledi. Bebeğe hiç bir zararı olmadığını ve olası kötü durumlarda daha erken tespitin önemli olduğunu söylemişti. Bende hala alttan baktırıyorum keseyi 5+3 te gördüm 1 hafta snr halp atışlarını gördük ve çok netti. Tavsiye ederim. Zaten yurtdışında hiç bir yerde ilk 3 ay karından bakmazlar. Bizim doktorlarımız vajinal ile uğraşmak istemedikleri için öteliyorlar bence. Gönlünü ferah tut.

Canım benimde öle bakmıştı Doktorum

Benimde vajinal ultrasonda görünmüştü, hiç bi zararı yok, olsa zaten bakmaz doktor o şekilde

Kadın doktorlar ona çok meraklı oluyo aklıma geldikçe sinirleniyorum. İlk gebeliğimde kilolusun dediler hep alttan baktılar, sebebi o mudur değil midir bilmiyorum ama bebeğimi kaybettim. Geçen gün kanamam oldu kalp atışlarını göremiyorum dedi, illa alttan baktı ben de kanamadan korktuğumdan mecburen kabul ettim ki özel bi üniversite hastanesiydi, ertesi gün kendi doktoruma gittim üstten gayet de güzel duydu kalp atışlarını şimdi ilk gebeliğimden 15 kilo daha fazlayım.

Back
X