Bana içi boş dedi bebeği göremedim dedi6 haftalıkta kalp atışı görülmez diye biliyorum 7.8. haftada duyulur bide bu herkese göre değişebiliyor stres yapma dua et hayırlısı oldun hakkında bendede geç duyulmuştu
Başka doktora sordun mu burda birinde okumuştum sonradan oluştu am 7 8. Haftada görülür benim öyle olmuştuBana içi boş dedi bebeği göremedim dedi
Aslında benim bebeğimin transfer tarihi 19 hazıran ama onlar haftayı hala son adet (3hazıran)tarihine göre hesaplıyorlar. Onu anlamadım ben bana göre bebeğim 28 gunluk beş günde dısarda yaşadı beşinci gün embrıyosu 33 gunlukBaşka doktora sordun mu burda birinde okumuştum sonradan oluştu am 7 8. Haftada görülür benim öyle olmuştu
Pekı sızın boş gebelikmi oldu anlamadımBen de aynısını yaşadım. Umarım siz görürsünüz bir an önce
siz kaçıncı haftada yaşadınız bide boş gebelik oldumu sizde olmadımıBen de aynısını yaşadım. Umarım siz görürsünüz bir an önce
Kese ve yolk sac vardı ama 7+5'te hala bebek yoktu. Sonra da düşükle kürtaj olmak zırunda kaldım.Pekı sızın boş gebelikmi oldu anlamadım
siz kaçıncı haftada yaşadınız bide boş gebelik oldumu sizde olmadımı
6.44mmKese boyutunuz nedir, ölçümde
Bahsettiğiniz ölçüde bebeği görememeniz normal geldi bana, sizin tarih ve haftalar ile ilgili bir durumunuz var gibi sanki. Kese gelişiyor mu diye takip ettiniz mi, etmediyseniz etmelisiniz bence. Bahsettiğiniz kese ölçüsüne göre şu an sizin 5+4 falan olmanız lazım anlamadım6.44mm
Bahsettiğiniz ölçüde bebeği görememeniz normal geldi bana, sizin tarih ve haftalar ile ilgili bir durumunuz var gibi sanki. Kese gelişiyor mu diye takip ettiniz mi, etmediyseniz etmelisiniz bence. Bahsettiğiniz kese ölçüsüne göre şu an sizin 5
Çok üzüldümKese ve yolk sac vardı ama 7+5'te hala bebek yoktu. Sonra da düşükle kürtaj olmak zırunda kaldım.
Yapacak birşey yok ne yazık ki. Defalarca düşük yaptım. Kabulleniyor insan. Ama sizinki ilerler umarım ve kucağınıza alırsınız.Çok üzüldüm
Allah kımsenın kucağını boş bırakmasınYapacak birşey yok ne yazık ki. Defalarca düşük yaptım. Kabulleniyor insan. Ama sizinki ilerler umarım ve kucağınıza alırsınız.
Size inşallah nasip etsin. Benim için artık imkansız. Birkaç gün önce rahmim alındı.Allah kımsenın kucağını boş bırakmasınRabbım banada sizede nasip etisn
Aslında benim bebeğimin transfer tarihi 19 hazıran ama onlar haftayı hala son adet (3hazıran)tarihine göre hesaplıyorlar. Onu anlamadım ben bana göre bebeğim 28 gunluk beş günde dısarda yaşadı beşinci gün embrıyosu 33 gunluk
Hiç ağlama kendine boşa stres yapma herşeyin başı stres Allah korusun olacağı çarşafa stresten gecikir Allah korusun hayırlısı de rabbime bırak isyan bize yakışmaz olacak birgün bi bakmışın hamilesin bence kesenin içi dolacakInşaAllah ya dun akşamdan beri gözyaşlarım durmadıbir teselli buraya yazdım acaba betaya baktırsammı diye duşunuyorum değer düşermi boş gebelikte
Bide benım tüp bebek transferim 19 hazıranda oldu
Çok tesekkur ederım Allah razı olsunHiç ağlama kendine boşa stres yapma herşeyin başı stres Allah korusun olacağı çarşafa stresten gecikir Allah korusun hayırlısı de rabbime bırak isyan bize yakışmaz olacak birgün bi bakmışın hamilesin bence kesenin içi dolacakSabır şükür dua ile
Allahım ne zor şeyler yaşıyor insanlar bazen kendi derdimden utanıyorumSize inşallah nasip etsin. Benim için artık imkansız. Birkaç gün önce rahmim alındı.
6.44 mm haftaya göre baktım ben küçükKese boyutunuz nedir, ölçümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?