Keseyi görüp embriyoyu göremeyenler

İnşallah senin benim gibi olmaz sağlıkla ilerler. Beta 2 günde bir vermiştim iki kat artış oluyordu 3 kez takip ettik iyi ilerledi boş gebelik teşhisi konduğunda 15binleri geçmişti bhcg.

Merhabalar kızlar bugun 8.hafta ve kontrole geldıkkese 12mm bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık doktor bize kesenın kucukoldugunu bebeğin gelişiminin normal oldugunu yalnız 6gun once kalp atışının durduğunu söyledi konu hakkında bılgısı olan yazabılırmı

kalp atışının 6gün once durduğunu nasil anladı başka doktorada gittiniz mi

kalp atışının 6gün once durduğunu nasil anladı başka doktorada gittiniz mi
Bende onu anlamadım ertesı gun baska doktora gıttık doktor transfer tarıhıme gore hesapladı 6+4 gunluk dedı bebek kesede bebekte normal dedi haftaya gel kalp atısına bakalım dedı.bende bır oncekı gun yasadıklarımı anlatmadım çünki kurtaj olacaksın demesını falan beklıyordum demedı. Kalp atısını nıye duymadık dedım pırınc tanesı kadar bebegım normal duymamak dedi kese pekı dedım kucukmu hayır dedı pekı bebegın kalbı atıp sonradan durmus olabılırmı dedım hayır dedı en sonunda kızdı bana ne olsun ıstıyorsun dedi nete bakma dedı kontrolunun ben yapıyorum haftaya gel dedı sorun yok dedi yolladı bızı . Tanıdıgım bır embrıyoloğa söyledım durumu oda ıkı hafta bekle baska doktora gıt hemen aldırma bebeğini dedi kafam allak bullak col zor surecler Allah foğru doktoru karsımıza cıkarsın ınşaAllah kalp atışını duyana kadar hersey havada tabıı şuanda ınşaAllah Rabbım yuzume gulerde can verır bebeğime

Rabbim korktugun yere uğratmasın inşallah bebeginide sağlıkla kucağına alirsin inşallah stres yapma biliyorum çok zor ama mecbursun hep en iyisini düşünmeye çalış aklına kötü bisey gelirsede kafani dağıtacak şeyler bul
Bu doktor kim peki kalbi durmuş diyen doktor yani tüp bebek yaptırdıginiz yerde değil mi kontrolleriniz

Hayır özel bır hastane

Bana kalırsa hata kalp atışını duyup devam edeceği zaman bir perinatolog la mutlaka görüş onlar işini daha iyi yapıyorlar Allah yardımcın olsun
Hıc kalp atısını duymadım şuana kadar albucuk haftalık bebek transfer tarıhıme gore ama diğer doktor kalp atışı durmus dedı nasıl anlıyor durdugunu keseyı o 12mm olarak ölçtü diğeri 15mm bebegıde ölçtü 7.5 mm dedı
Arastırıp gıdecegım sağolun sonuc ne olursa olsun yazacagım buraya mutlaka ılerde bu bılgıler belkı bırılerının ıcını rahatlatır

Hayırlı sağlıklı haberlerin gelsin inşallah duayla bekliyorum

Ne durumdasın gittinmi doktora

Gıttım ustten baktı uzun uzun bebek 1cm olmuş ama kalp atışını duyamadık malesef haftaya tekrat gıdecegım bu ayın 19 unda tam ıkı aylık olmuş olacal
kan tahlili kontrolude yapiyorlar mi bide alttan baktilar mi ustten duyulmayinca genelde alttan ultrasonla bakiyorlar

Alttan bakacakmısnz dedım gerek yok dedi haftaya gel dedı
Kan tahlılı ıstemedı neye bakacakki misal
kan tahlilinden de kontrol ediyorlr diye duymustum devamlı artis oluyorsa sağlıklı ilerliyor gebelik ama kan tahlilinde düşme varsa sağlıklı degil diye biliyorum ama en iyisini doktorlar bilir vardir bir bildigi riskli bir durum olsa alttanda bakardi sanırım

Geçen sefer boş gebelık olabılır dendığı zaman kan tahlılıne sağlık ocağındakı doktor bakalım dedi baktık 6800 cıktı ıkı üç gun sonra 8900 falan cıkmıştı sonrakı hafta kontrole gıttıgımde bebek gorunmustu ama bnm bu gebelıkte yaptıgım en buyuk hata cok erken doktora gıtmek oldu sıze tavsıyem 8 hafta bekleyın mutlaka benım tup bebek oldugu ıcın korktum hıc bıseh bılmıyordum her hafta nerdeyse kontrole gıdıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…