Keseyi görüp embriyoyu göremeyenler

Ayrıntılı ultrasyonda bakıldımı

Allahım ne zor şeyler yaşıyor insanlar bazen kendi derdimden utanıyorum
Utanmak ne demek olur mu hiç. Herkesin derdi kendine göre büyüktür, kıyaslamayın. Benim için hayırlısı buymuş demek ki. Rabbim sizin kucağınızı boş bırakmasın inşallah

InşaAllah ya dun akşamdan beri gözyaşlarım durmadı bir teselli buraya yazdım acaba betaya baktırsammı diye duşunuyorum değer düşermi boş gebelikte
Bide benım tüp bebek transferim 19 hazıranda oldu
Canım Kasım ayında boş gebelik yaşadım tüp bebekte o da. Transferin üzerinden tam bir ay geçti 29 Eylül 5.gün transferi 29 ekimde kese boştu tüp bebek doktorum bu süreçte mutlaka görünmeliydi dedi ve dediği gibi oldu ilerlemedi kese biraz daha büyüdü ama bebek oluşmadı kürtaj oldum. Seni üzmek istemem ama Allah tan da umut kesilmez dilerim senin iyi ilerler. Bu süreçte beklemekten başka çare yok gibi

Bence icini ferah tut daha cok küçük oldugu icin görünmemesi illa bos gebelik oldugu anlamina gelmez. Bir hafta sonra tekrar gidin belki o zaman görünür insallah.

Bende 8. Haftada gıdecegım ınşaAllah dyyarıö
Bak senin şuan yapman gereken tekşey mübarek arife günündeyiz dua et bende sana dua edecem inşallh o kese dolacak stres yapma hayırlısı olsun de Rabbim en iyisini bilir stres en kötü etkileyen faktör hiç canını sıkma birde benim arkadaşım vardı buraya defalarca yazdım 2 tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldı şuan 1.5 yaşında bir sürü örneği var en hayırlısı olsun hakkında sonucu bildir olurmu

Allah razı olsun haklısınız

Regline göre düşünme geç döllenmede olabilir.o yüzden kalp duymamış olabilirsin

Merhabalar, ben de 26 haziranda transfer oldum ve 16 temmuzda kese randevusunda kesenin çok küçük olduğunu öğrendim. Doktorum çok pozitif konuşmadı, kaybınıza çok üzüldüm. Bu süreçte beta değerleriniz nasıldı? İki hafta sonra yeniden bakıp tamam mı devam mı göreeğiz ama düşük olacak sanırım

Merhabalar, sanırım aynı durumdayız. Bana da kese çok küçük gelişmemiş dendi. Ben de 26 haziranda transfer olmuştum. Umarım bizimledirler ve zaten şu bekleme stresinde olacağı varsa da yok ediyorum gibi geliyor. Sizde lekelenmeler oluyor mu? Bende ara sıra o da var, hiç mide bulantım, göğüs hassasiyetim falan da yok. Sürekli acaba kaybettim mi diye düşünüyorum. Bir de beta değerleriniz nasıl? Benim doktorum ona da bakıp çok umutlu konuşmadı hatta çok üzgünüm dedi Umarım mucizelerimiz bizi bırakmaz…

Daha 40 günlük bile değil bekleyin görürsünüz inşallah içinizi ferah tutun

Merhaba bende başından beri hiç lekelenme olmadı olduysada ben farketmemişimdir. Göğüs hassasiyetım var mıde bulantısı bende hıc olmadı cok nadir oldu oda gunluk hayattada olabılecek tarzdan. Bende cok stres yaptım dediğiniz gibi tecrubesıziz bugun şöyle bişey dusundum dr yok dedi dıye ben hemen yavrumdan vazgectım yokluğuma ağladım ya ordaysa ya henuz zamanı varsa ben sonuna kadar bekleyecegım bır umut

Aslında doktor çağırırken erken ama yınede gel dedi sonra bu sekılde oluncada boş gebelık ıhtımalı olabılır dedı kendısıyle çelişti nedense henuz erken gıt ıkı hafta sonra gel dıyebılırdı neden dırek boş gebelık derki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…