kesin kararli değilmi ?Boşaniyormuyuz:(

Sümeyye, bitmiş o iş ! Ergen kocanı anasının evine yollama vakti ..

Kararlı olduğu belli değil mi?
Bizim bie sonumuz yok diyor adam açık açık.
Daha neyi bekliyorsunuz ki

Benim de oradan kafam karıştı bir an konu sahibi mi yazıyor eşi mi yazıyor anlam vermeye çalıştım. Gerçekten olm diyorsa sıkıntı var elemanda.
Valla konu sahibi virgulsuz sekilde adamin yazdigini buraya kopyalamis bence,ciddi ciddi olm diyen biriyle evli kadin yahu

sanırım sen boşanmak istemiyosun ama adam kararlı gibi. bi geleceğimiz yok demiş. gerçekten boşanmakisityorsa sizind e susup onu oyalamaya hakkınız yok. oturun ve konuşun adamın dediği gibi.

Adam kesin kararlı, size de artık kararınızı verin diyor, siz ailecek alıyorsunuz galiba kararlarınızı.

Sırf şu mesajı beğenmek için giriş yaptım

Sümeyye anladığım kadarıyla annenin evindesin ben adama bir karar söylememişsin, o da oturup konuşalım, sonu ne olacak karar verelim diyor, normal değil mi, adam seni annenin evinde ben kadar bekleyecek daha, oturup konuşun , akıbetinize karar verin, biz burdan ne diyelim sonu ne olacak, ikiniz karar vereceksiniz

Sümeyye kanımca adamı delirtmis şimdi de bizi sınıyor

olm dediği siz misiniz?
Oğlum mu demek istemiş?
Öyleyse ne terbiyesiz adam bu..
Ne biçim konuşuyor sizinle..
Boşanmayı düşünecek olan kişi siz olmalısınız..

Kocan kesin bosanmak istiyo da, sen kaciyosun. Birde yalvar yakar ayagina gelmesini bekliyosun (bi konunda yazmissin) Adam isyanda hakli, susmak nereye kadar?

Sana, bi karar ver artik bosaniyoruz yada bosanmiyoruz diye, ama ilerimizde yok diyor. Ona göre hareket et diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…