kesin kararli değilmi ?Boşaniyormuyuz:(

Neler yasandi orasini bilmiyoruz ama adam isyaninda hakli herseyi acik acik yazmis siz neden susarak babanizin evinde bekliyorsunuz? Adam demek istyorki ya bosanalim yada devam edeceksek edelim.ailene bagli oldugunun lafinida sokmus bu arada

Zor zahmet okudum mesajınızı.
Lütfen Türkçe dersinde yer alan Yazım Kuralları konusunu bir güzel çalışın.

Bizim seninle bir geleceğimiz yok yazmış!
Bir de karar verin yazmış!

Kararı zaten kendisi vermiş baksanıza.

Valla bizden yorum bekleyecegine, ara sor
" Olm ne demek istedin anlayamadim? " deyin. Saka bi yana hakikaten ya arayin ya yuzyuze gelin, konusun ne demek istiyormus.
Yaziniz zaten anlasilmiyor, bide anlayamadigimiz sey yuzunden hipotezler kuruyoruz.

Annenle babanın yanına " ailemle konuşacağım bu durumu " demişsin sanki.

Adamda " kararını verdin mi " diye soruyor.

Susma adamı bekletme

Geleceğimiz yok diyor daha ne desin.

Kararlı bu adam.

Sümeyye ismini sen mi uydurdun? Senin adın mı?

olaya belki biraz aciklik getirir diye paylasiyorum mesaji.
Malum yarim yamalak yazip gidiyor.

Sümeyye belli ki sen, sen olamamışsın. ailen ne diyosa onu yapmışsın, ailenin lafını dinlemişsin hep ki adam da annen baban niye bişe demiyo diyo artık. Adama hiç bişey dememişsin ki adam ne konuda kararlı olacak, senden bir adım bekliyor sende susuyormuşsun işte. ne bekliyon adamdan

Yani daha derdini buraya bile anlatamamışsın ki acaba eşinle nasıl konuşuyorsunuz iletişim sorunu yaşamıyor musunuz ?
O size olm diyor o nedemekse oğlum sanırsam..
Siz dert anlatmadan mesajı yazmışsınız..
ilginç bir aile..
Boşanalım diyor geleceğimiz Yok diyor sizde gerçekten boşanacakmıyız diyorsunuz adamın size hitap şekli bile tuhaf böyle adamla evli durulur mu ?

Buyur

O olm olmazın '-az' kısmı yanlışlıkla silinmiş hali bence....
Adamın genel üslubunda bir yanlışlık yok çünkü

Bizim geleceğimiz yok demiş adam.... gayet açık mesaj...
gitsin açsın o zaman davayı...

eşin sorumsuzmuş kira ödemiyormuş gittiğiniz evlerden atılıyormuşsunuz boşanmayıp napcan sümeyye

Bana da adam boşanmak istemiyor gibi geldi!
Gelin konuşalım ne yapacağımıza karar verelim ailecek konuşalım demeye getirmiş heralde
Ben bukadar anladım
+1 Bence de bosanmak istemiyor da kuyrugu dik tutuyor. Sumeyye sen ne istiyorsun? Niye annenlere gitin? Sana olm dedigi icin ise haklisin bence gitmekte.

Sümeyye ailede yaşanan geçimsizliklerden bunalıp baba evine dönüş yapmış ve bir bebeği var ve ortada uzun süreli bir sesizlik olunca sümeyyenin kocası bu iş böyle olmaz ortada bir bebek var bunu bir çözüme bağlıyalım diye mesaj yazmış
Sümeyede bunu bizimke paylaşmış
Anladığım kadarı ile sümeyyenin kocası yaşanan olumsuzluklardan sümeyyenin ailesini sorumlu tutuyor
Sümeyye ise ne yapacağını bilmiyor
Yorum kısmına gelince susmak ççzüm değil bu konuda eşin haklı sümeyye

Beynim yandı itfaiye getirin konuyu bilsek daha yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…