- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
Banada boşanmak istemiyor ama bir sonuca varalım diyor gibi geldi.Bana da adam boşanmak istemiyor gibi geldi!
Gelin konuşalım ne yapacağımıza karar verelim ailecek konuşalım demeye getirmiş heralde
Ben bukadar anladım
EvetBanada boşanmak istemiyor ama bir sonuca varalım diyor gibi geldi.
Sümeyye uzun zamandır susuyorsunuz olm gittin oraya ailenle oturuyosunuz bi kararınız bi düşünceniz bi durdugunuz nokta yokmu susarak bu iş çözülmez çözemezsiniz baban nie kimseye bişey demio seni o çok düşünen annen niye bişeler yapmıo bak bu şekilde olmaz ortada bi bebek var bnm bebegim ve her gecen gün daha farklı boyuta varıo iş bu işi çözümle artık ailene söyle açık olsunlar bizim seninle bi gelecegimiz yok sende bnde ailende çok çok iyi bilioruz tek istegim artık susmamanız bişey söyleyin oturup knuşucaksanız knuşalım yada bişeyler yapmayı düşünüosanız yapın ama artık suskunluk istemiorum otur ailenle adam akıllı knuş ne yapmak gerekiosa bi karara varın ve bizi bilgilendirin böyle susarark hiç bi yere varamazsınız varamayız
esim sorumsuzdu ilk evlendigimiz gunden beri en son kiralari odemedigi icin evden atildik orda burda kaldik bi sure esyalarimizi depodan alip bi ev tutamadi toparlayamadi 7 aylik bi kizim var babamin evine gitmemi bize bakamayacagini soyledi simdide tek kelime konusmuyoruz
Oğlum mu diye sesleniyor eşiniz ben anlamadım. Boşan bence zaten oğlum diye hitap mı olur?
Kafamda bir "olm" çınlıyor kiBu arada size hep olm diye mi hitap eder bu eleman?
+1 Bence de bosanmak istemiyor da kuyrugu dik tutuyor. Sumeyye sen ne istiyorsun? Niye annenlere gitin? Sana olm dedigi icin ise haklisin bence gitmekte.Bana da adam boşanmak istemiyor gibi geldi!
Gelin konuşalım ne yapacağımıza karar verelim ailecek konuşalım demeye getirmiş heralde
Ben bukadar anladım
Beynim yandı itfaiye getirin konuyu bilsek daha yardımcı oluruzSümeyye uzun zamandır susuyorsunuz olm gittin oraya ailenle oturuyosunuz bi kararınız bi düşünceniz bi durdugunuz nokta yokmu susarak bu iş çözülmez çözemezsiniz baban nie kimseye bişey demio seni o çok düşünen annen niye bişeler yapmıo bak bu şekilde olmaz ortada bi bebek var bnm bebegim ve her gecen gün daha farklı boyuta varıo iş bu işi çözümle artık ailene söyle açık olsunlar bizim seninle bi gelecegimiz yok sende bnde ailende çok çok iyi bilioruz tek istegim artık susmamanız bişey söyleyin oturup knuşucaksanız knuşalım yada bişeyler yapmayı düşünüosanız yapın ama artık suskunluk istemiorum otur ailenle adam akıllı knuş ne yapmak gerekiosa bi karara varın ve bizi bilgilendirin böyle susarark hiç bi yere varamazsınız varamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?