kesin kararli değilmi ?Boşaniyormuyuz:(

Ailenizi dinleyin

Bu adam seni sevse zaten bunları yasatmaz.Ikimizin bir geleceği yok diyor .Anlamadinmi seni istemiyor sumeyye.

Tamam ya çok üstüne gitmeyin kızcağızın. Üzülme sakince düşün o zaman. Lütfen doğru karar aldığından emin olmadıkca hareket etme. Yaşadıkların çok ağırmış.

Ben ikinizde de boşanma isteği göremedim.Madem öyle ara gelsin konuşun.Sizden öte bebek var ortada.Hadi sen aç kaldın o nolacakmış.Hep onun bunun evinde perişan perişan yaşayacak haliniz yok.Sor bakalım ne yapacakmış.Size nasıl bakacakmış.Makul açıklamaları varsa ikna olursan bir kere daha denersiniz.
Ama sana naçizane tavsiyem
Hayata dair önemli kararlar verirken o anki duygusallıktan kurtulmalısın.Onun için şuanı değil 5 sene,10 sene sonrasını düşünmelisin.

Sumeyyenin kocası hamile dlyen arkadas latife anlayışından öpüyorum:))

Size bakamıyor, para yok pul yok. Başınızın üstünde bir çatı yok. Adam sonumuz yok boşanalım ne uzatıyorsun diyor. İnan ki ne desek boş Sümeyye Allah babana bol kazanç ve rızık versin.

Boşanmayıp akraba evlerinde seyyah gibi gezerek mi yaşayacaksınız? Neden boşanmak istemiyorsun gidip dayına bile sığınmışsınız. Böyle rezil hayat mı olur?

Bu adamcağıza tek mesaj son adresini ver celp göndereceğim olurdu.Ondan sonra anlardim son var mı yok mu...

Normalde bosanma olayini sizin talep etmeniz lazim. Sorumluluk alamayan, calismayan, karisini surekli magdur etmis birinden "bosanmayalim" lafini bekliyorsun. Farzedelim hadi barisalim dedi. Ayri ev acma becerisi bile yok en son akraba yaninda kaliyormussunuz.

Kadınlar kulübü binasına çıkıp bütün kadınları toplayip anonsla Sümeyye bosansin mı? bagirasim var hele valla Burda çeşit çeşit alıntı alayım:)

Bende anlayamadım ne diyor bu dedim yorumları okudum adamın msjiymis bu. Kadın da gelip buraya yardım alıyor ne demek istiyor diye. Kendiniz cozemiyormusunuz Allah aşkına. Tamam bosanalim desin bitsin. Adam bıkmış zaten senden. Yinede karar sende kaldı.

Düş yakamdan demenin farklı ve ona göre kibar versiyonu demek

O ne ya?

Sümeyye'ye kim ne demiş? Sümeyye kim? Noktalama işaretleri nerde? Onlardan ne istediniz Sümeyye? Ben kimim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…