keşke bana aşık olsaydı:((

SEHERYELI99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
1.549
0
66
sorun bende galiba aşkta hep imkansızları seçiyorum(

bana aşık olmayan birine aşık oldum ona söyleyemem vazgeçmekte zor geliyor. arkadaş olarak görüşüyoruz benim duygularımdan haberi yok olmayacakta aslaa(

söylersem onu kaybederim söylemezsem de gün geçtikçe daha fazla acı çekerim..

ne yapacağımı şaşırmış durumdayım(

olmayacak bir işse kendını gerı cekeceksın sebepsız yere,o zaten bırını bulur illa ki yakında,o zaman ilişki mecburen kopuyor...

ne bu özgüvensizlik ya söyle gitsin... kaybeden o olsun sen kendinden birşey kaybetmezsin söylemekle emin ol

bekar sevgilisi bile yok söylersem onu kaybedebilirm diye korkuyorum(

Söylersen kaybetmezsin. Aslında asıl söylemezsen kaybedersin. Çünkü hep "keşke" dersin.
"keşke söyleseydim daha önce" gibi.
Eğer gerçekten olmayacak gibiyse karşı taraf gerçekten istemiyorsa yoluna bakman gerek.
Vazgeçmen çok zor olur biliyorum ama her şeyin hayırlısı biliyorsun ki.
Dediğim gibi bana kalırsa; söylemelisin ya da bir şekilde belli etmelisin.

Ne münasebet, aynı anne babadan mısınız?

Kanka ayağı g.t ayağı demişler unutma

Söylemek zor oluyor, yaz bence...sana olan duygularım değişti kendime söz geçiremiyorum dersin. Eh , o da mal değilse sana farklı gözle bakmaya başlar

Yolun açık olsun , güzel haberlerini bekliyoruz

kanka ayağı harbi tehlikeli:)) sana olan duygularım değişti gaza geldim:)) direk söyleyemem ima ederim ama mantıklı :)) direk söylersem kaçar adamımı iyi biliyorum...

amann söyle gitsin hayata bir kere geliyoruz ben ne kardeşler kankiler gördüm evlenen bende hiç saklamam böyle bişey olduğunda pat diye sölerim hiçte pişman değilim bak 7 yıldır aşkitom var hatta nişanlım

darısı bana ne diyeyim:)) onunda sana karşı duyguları vardır elbette söylediğinde...

ayyy aman ben söyledim sevdiğimi yine olsa yine söylerdim çok güzel günlerdi ama bazı sebeplerden bitti gitti
İlk adımı her zaman karşı taraf atar diye bir şey yok
Hem ben erkekle kadının çok sıkı kanka olabileceğine hiç inanmıyorum
İlla ki bir taraf bozuyor ya söyle gitsin:))

bozan taraf benim işte:))

sonunu düşünen kahraman olamazmış böyle kendini yiyip bitiricene git pat diye söyle güzelce anlat hislerini ayıp mı yani erkekler bizim gibi düşünmezler daha düz mantık yani bu kadar dert etme...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…