keşke benim farkıma varsa

badeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
6
0
36
İstanbul
doğum günümde karşılaştık onla, arkadaşımın bir arkadaşı olması sıfatıyla. Onun o sıcak gülümsemesinden midir nedir ona karşı duygularım farklı. Ki ben öyle herkese bir şeyler hissedemem bir tane ilişkim oldu. Sadece twitterdan takip ediyoruz birbirimizi o da zaten arkadaşımla oradan tanıştığı için. Sizce ne yapmalıyım? Ona hissettiklerim gerçek ve çok içten gelen bir şey. Bana akıl verin lütfen

sevgilisi falan var mı iyice bir araştır ilk adımın ondan gelmesi için arkadaşın agzını arasın senin hakkındaki düşüncelerini ögrensin ,paylaşım sitesinden tanışılmaz yüzyüze bir araya gelmelisniz ,tamamen kesin olarak hoşlandığnı anlamalısın ki sonradan pişman olma canım.

Çok kısa ve anlaşılmaz yazmışsın!
Kaç yaşındasın bir sefer mi gördün bu insanı?
Duygularından nasıl bu kadar emin olabiliyosun ?
Bunları bilsem güzel bir yorum yapabilirdim:)

Arkadaşınıza söyleyin
Birşekilde sizi bir araya getirsinler ortak arkadaşlarla falan
Böylece birbirinizi daha iyi tanımış olabilirsiniz

Son düzenleme:
teşekkür ederim öncelikle. Ya arkadaşıma bile söyleyemedim ben utangaç biriyimdir. 17 yaşındayım, bir defa gördüm ve ben birine bir şey hissedeceksem ilk seferde olur :)

teşekkür ederim öncelikle. Ya arkadaşıma bile söyleyemedim ben utangaç biriyimdir. 17 yaşındayım, bir defa gördüm ve ben birine bir şey hissedeceksem ilk seferde olur :)

Daha 17 17 17
Küçüksün ama insan bu yaşlarda dikkat etmezse kendine ağır yaralar alabiliyor
Benim sana tavsiyem kendini ezdirme kimseye
Kimse için üzülme
Önceliklerin farklı olsun okul olsun ailen olsun
Şimdilik beklemede kal hislerin geçicimi değilmi bak..!
Yardımım dokundumu bilmem ama bu yaştaki birine şöyle yap böyle yap taktik vermek doğru gelmiyo bana..

Çok yakın bir arkadaş değil anlaşılan
Güvenmiyorsan hiç açma konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…