keşke bir mucize olsada yine birbirimizin olsak:((Ne yapiyim???

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Severek ayrildik unutamiyoruz ailem onunla evlenmemi onaylamadi.Çaresizdim ona git dedim gitti 2 kere döndü yine git dedim.O da biliyor birbirimize çok aşığız gitmesi gerekiyordu.unutamiyorum defalarca yazmak aramak sesini duymak istiyorum o da öyle.unutmak çok zorrr:KK42:bir mucize Allahim :KK61:

Ya böylesi konuları görünce geçmişteki günlerim geliyor aklıma. Derinden hissediyorum ne yaşıyorsanız ne hissediyorsanız şu an. Sizi çok çok iyi anlıyorum. Yüreğim sızladı be yaaa... Aynı nedenlerden dolayı iki sene bekledim ben. Sonra dediğiniz mucize oldu onunla evlendim. Nasıl oldu ne yaptım bilmiyorum. Sadece içten dua ettim. Tam ondan tamamiyle vazgeçeceğim vakit mucize gerçekleşti. Üç senelik evlilik bir buçuk yaşında bi kız evlat. Allah sizede nasip etsin. Kalbinizdeki hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya böylesi konuları görünce geçmişteki günlerim geliyor aklıma. Derinden hissediyorum ne yaşıyorsanız ne hissediyorsanız şu an. Sizi çok çok iyi anlıyorum. Yüreğim sızladı be yaaa... Aynı nedenlerden dolayı iki sene bekledim ben. Sonra dediğiniz mucize oldu onunla evlendim. Nasıl oldu ne yaptım bilmiyorum. Sadece içten dua ettim. Tam ondan tamamiyle vazgeçeceğim vakit mucize gerçekleşti. Üç senelik evlilik bir buçuk yaşında bi kız evlat. Allah sizede nasip etsin. Kalbinizdeki hakkınızda hayırlısı olsun.
Aminnn...Allah razi olsun.Rabbimden diliyorum O ol derse olur:((

Severek ayrildik unutamiyoruz ailem onunla evlenmemi onaylamadi.Çaresizdim ona git dedim gitti 2 kere döndü yine git dedim.O da biliyor birbirimize çok aşığız gitmesi gerekiyordu.unutamiyorum defalarca yazmak aramak sesini duymak istiyorum o da öyle.unutmak çok zorrr:KK42:bir mucize Allahim :KK61:
ailenin istememe sebepleri nelerdir?

Bende ailem gibi dusunuyordum taki onu taniyana kadar.tesadufen tanistik bu dedim benim aradigim insan bu ailemin tepkisini bile bile drvam ettim.Çabalicam dedim çabaladim elimden geldigi kadar.Ailem cok kalabalik bilindik bir aile ben 1 onlar bin oldu biride destek cikmadi kirdilar beni.Caresizce teslim oldum:KK42:

Hayata bakışınız aynı mı?
Maddi manevi sonuna kadar güveniyor musun? (Zenginlik olarak değil ama taşı sıksa suyunu çıkarır mı?)
Cidden ailenin tek istememe sebebi bu mu?
Bence ölçüp tartıp emin olup masaya yumruğunu vurma vaktin gelmiş.

Çok komik bir sebepmiş. Sen nasıl tanıştın peki? İşi güce var mı, uyumlu musunuz? Hayata bakış açınız aynı mı?
Bir arkadas araciligiyla tesadufen tanistik.Hayatimda bu kadar uyumlu olabilecegim,ayni dusunebilecegim, ayni bakiş acisiyla bakabilecegim insan tanimamistim.Benim bakis acim biraz farkli ailemle bile ayni dili konusamiyoruz.Ben Maneviyat cok önem veririm.Sevdigim insan kişiligi ve fizigiyle kusursuz biriydi.isinde gücünde.kisiligi oturmuş.Ailem icin bunlarin hic biri farketmez.Yakin olsun elimiz sana uzansin maddi durumu iyi olsun bunlar yeterli onlar icin...Ah ah bu aileler neden boyle bizde buyuduk bizde hayatimizla ilgili kararlari almaliyiz.ikimizde olgun insanlariz çocuk degiliz ki.:(

Bir arkadas araciligiyla tesadufen tanistik.Hayatimda bu kadar uyumlu olabilecegim,ayni dusunebilecegim, ayni bakiş acisiyla bakabilecegim insan tanimamistim.Benim bakis acim biraz farkli ailemle bile ayni dili konusamiyoruz.Ben Maneviyat cok önem veririm.Sevdigim insan kişiligi ve fizigiyle kusursuz biriydi.isinde gücünde.kisiligi oturmuş.Ailem icin bunlarin hic biri farketmez.Yakin olsun elimiz sana uzansin maddi durumu iyi olsun bunlar yeterli onlar icin...Ah ah bu aileler neden boyle bizde buyuduk bizde hayatimizla ilgili kararlari almaliyiz.ikimizde olgun insanlariz çocuk degiliz ki.:KK43:
Sen 22 yaşında çok gençsin bence. O da mı senin yaşlarında? 2-3 sene bekleyin, mümkünse sen de çalış, kendi ayaklarının üzerinde dur. Bu arada hiçbir talibine de pas vermezsen, ailen ne kadar kararlı olduğunu anlar.

Hayata bakışınız aynı mı?
Maddi manevi sonuna kadar güveniyor musun? (Zenginlik olarak değil ama taşı sıksa suyunu çıkarır mı?)
Cidden ailenin tek istememe sebebi bu mu?
Bence ölçüp tartıp emin olup masaya yumruğunu vurma vaktin gelmiş.
Maneviyatına yüreğine vuruldum ben..önemli olan O.Madiyat ne iyi ne kotu çaliskan biriydi evet.işine ailesine sadıktı.Ailem cok kati sesim çıkmiyor.duyuramiyorum:(

Ayri şehirden ve yabanci oldugu icin.Benim kendi çevremden ve ilimden onlarinda onayladigi biriyle gorucu usulu istiyorlar.

Onların isteyebileceği bi evlilikte de sen mutsuz olabilirsin. Anlayamıyorum böyle aileleri. Kendileri mi bir ömür boyu hayat sürecek adamla yoksa sen mi. Bunları oturup ailenizle konuşamıyor musunuz? Aileniz bu kadar iletişime kapalı mı? Ya da göz göre göre kızlarının mutsuz olması hoşlarına mı gidiyor? Hiç üzülmüyorlar mı? Bu na rağmen hala görücü usulu çevremizden mi olsun diyorlar. vs vs daha bir çok soru sorabilirim sanırım. Elalem için yaşamamalı bu kadar da.. Yazık yani hem size hem karşı tarafa. Bunu için mucize istemeyin bence ailenizle konuşun.

Sen 22 yaşında çok gençsin bence. O da mı senin yaşlarında? 2-3 sene bekleyin, mümkünse sen de çalış, kendi ayaklarının üzerinde dur. Bu arada hiçbir talibine de pas vermezsen, ailen ne kadar kararlı olduğunu anlar.
Gencim evet evlenmeyi dusunmuyordum.Ailem cok uzerime geliyor talip cok oluyor hala oyle beni bas goz etmek istiyorlar.Kalbimdekini aldirmiyorlar bile:(Baskasi olacagina O olsun istedim.O olmazsa olmaz dedigimde gösyaslarima bakmiyorlar bile.:(Sevdigim 28 yasinda ben de oda yasimizdan olgun kisileriz.Ev kiziyim calisma hayatim yok malesef bu da ailemin hayatimla ilgili kararlari almasi sonucu...Okuyup calistirmadiniz bari evlilik konusunu bana birakin diyor direniyorum ama nafile...:(

Gencim evet evlenmeyi dusunmuyordum.Ailem cok uzerime geliyor talip cok oluyor hala oyle beni bas goz etmek istiyorlar.Kalbimdekini aldirmiyorlar bile:KK43:Baskasi olacagina O olsun istedim.O olmazsa olmaz dedigimde gösyaslarima bakmiyorlar bile.:KK43:Sevdigim 28 yasinda ben de oda yasimizdan olgun kisileriz.Ev kiziyim calisma hayatim yok malesef bu da ailemin hayatimla ilgili kararlari almasi sonucu...Okuyup calistirmadiniz bari evlilik konusunu bana birakin diyor direniyorum ama nafile...:KK43:
Pess valla, sen evlendiğin kişiyle iyi olmazsan, ailenle altlı üstlü otursanız bile kaç yazar? Ne yapacaklar, Eros'un okunu mu atacaklar? Bağnazlıkta son nokta. Çocuğun tüm geleceğine sen karar ver.... Yaw en azından bir tanısalar di mi? Arkadaşının maddi geliri az diye olabilir mi bu saçma tepkileri?

Back
X