keşke bir mucize olsada yine birbirimizin olsak:((Ne yapiyim???

Evet canım bu kesinlikle aşk kesinlikle. .onu düşününce içinin sizlamasi hayatın gözünde ONSUZ anlamsizlasmasi vs.. Bu halin geçer belki ama pişmanlığın ömür boyu dinmez Seven bi eli ailen için de olsa bıraktığın için. Bilmiyorum sevdiğim biriyle nisanlanmadigim için sanırım bu konuda çok yaraliyim sen daha iyi bilirsin
Elimde degil kolay degil ama Ailem icin sevdigimi birakmalimiyim.Kalbime mi gömmeliyim??Sen sevdin mi aşik oldun mu? Gercekten ölüp ölüp dirilmek bu...
Zaman herseyin ilaci derler öyle mi unutulur mu?
Unutmak istemiyorum yasamak istiyorum..
Onsuz yasayan bir olu gibiyim..
Hangi ara bu kadar sevdim anlamiyorum tek anladigim Onun gözlerinde,yüreğinde hayat bulmustum..Rabbim sen sabir verr:KK61:Duaniza ihtiyacim var.:KK43:

Yıllar önce birini çok sevdim. Herşeyden çok hatta. Kavuşamadım tabi oda evlendi gitti zaten. Yapamam dayanamam bir daha öylesini bulamam sanıyordum. Kimseden etkilenemem unutamam sanıyordum. Ama öyle bir unutuluyor ki, geçip gidiyor. Yıllar hiçbir acıyı sonsuza kadar aynı şekliyle yaşatmıyor. Bambaşka telaşlar giriyor insanın hayatına. Çünkü yaşamak zorundasın. Çok aşığım nasıl dayanıcam diye düşünme yani. Bu duygu için mantığını geri plana da asla atma. Ailenle tüm duygularını hissettirerek konuş. Anlamalarını sağla. Nedenlerini sor. Tek neden farklı il iyi meslek değildir belki.

Zaman her seyin ilaci mi

Sen sevdin mi aşik oldun mu? Gercekten ölüp ölüp dirilmek bu...
Onsuz yasayan bir olu gibiyim.Hangi ara bu kadar sevdim anlamiyorum tek anladigim Onun gözlerinde,yüreğinde hayat bulmustum..Rabbim sen sabir verr
Ya böylesi konuları görünce geçmişteki günlerim geliyor aklıma. Derinden hissediyorum ne yaşıyorsanız ne hissediyorsanız şu an. Sizi çok çok iyi anlıyorum. Yüreğim sızladı be yaaa... Aynı nedenlerden dolayı iki sene bekledim ben. Sonra dediğiniz mucize oldu onunla evlendim. Nasıl oldu ne yaptım bilmiyorum. Sadece içten dua ettim. Tam ondan tamamiyle vazgeçeceğim vakit mucize gerçekleşti. Üç senelik evlilik bir buçuk yaşında bi kız evlat. Allah sizede nasip etsin. Kalbinizdeki hakkınızda hayırlısı olsun.
Bana tavsiyede bulunun yardi edin lutfen..Yasayan ölü gibiyim:( Düşünüp çözüm aramaktan aklım,böylesine bir aşkla hasretle acıyla kalbim duracak.Canim cok yaniyor.:KK42:

Elimde degil kolay degil ama Ailem icin sevdigimi birakmalimiyim.Kalbime mi gömmeliyim??Sen sevdin mi aşik oldun mu? Gercekten ölüp ölüp dirilmek bu...
Onsuz yasayan bir olu gibiyim..
Hangi ara bu kadar sevdim anlamiyorum tek anladigim Onun gözlerinde,yüreğinde hayat bulmustum..Rabbim sen sabir verr:KK61:Duaniza ihtiyacim var.:KK43:
Allah yardımcın olsun canım benim
. Bende oldum kuzum duygu olarao geçici birsey evet ama bıraktığı izler kalıcı bence . Ailenden geçmek istemeyebilirsin bu gayet normal ama için alıyor mu sırf onlar istedigi diye sevdiğini es geçmek gerçekten yüreğinin kipirdamadigi biriyle olmak

Yıllar önce birini çok sevdim. Herşeyden çok hatta. Kavuşamadım tabi oda evlendi gitti zaten. Yapamam dayanamam bir daha öylesini bulamam sanıyordum. Kimseden etkilenemem unutamam sanıyordum. Ama öyle bir unutuluyor ki, geçip gidiyor. Yıllar hiçbir acıyı sonsuza kadar aynı şekliyle yaşatmıyor. Bambaşka telaşlar giriyor insanın hayatına. Çünkü yaşamak zorundasın. Çok aşığım nasıl dayanıcam diye düşünme yani. Bu duygu için mantığını geri plana da asla atma. Ailenle tüm duygularını hissettirerek konuş. Anlamalarını sağla. Nedenlerini sor. Tek neden farklı il iyi meslek değildir belki.
Malesef tek fark o.hatta bu sorunlarla cebelesirken ardi ardina talip geldi.memur vardi neden olmasin dediler.Oda yabanciydi.Bende hani uzak gitmemi istemiyordunuz dedim.Memur oldugu icin aklimiz sende kalmaz dediler.Iyi kötü eş adayi olup olmayacagini kimse bilemez tabi sevdigim insan icin bile öyle hayatin ne getirecegini kimse bilemez.Ama benim ailem Maddiyatta,güvenceye bunlara önem veriyor.

Nasil ikna ederim.Annem,ablam,abilerim,teyzem bunlarla rahat konusup ikna etmistim.Ama onlarda bizim elimizden birsey gelmez son soz Babanin demislerdi.Babam da hayir derdi.eminim.şimdi sadece bekliyorum.Anlamaya calisiyorum.çözmeye calisiyorum.
Olsun sen yinede babanla konuşmaya çalışsan hiç bilemezsinki ne olacak belki çocuğu görse yumuşar bile babalar kişilik konusunda daha iyi gözlem yaparlar diye düşünüyorum hem

Canim bende ailem istemedigi icin sevdigimden vazgectim. üstelik 7 yil birlikte oldugum biriydi. Cok zor ikna ettim tanismalari icin 7 yilin sonunda. Razi olmuslardi, ta ki tanismaya gelene kadar. Aileyi hic sevemediler. O an icin onlara cok kizgindim, yanlis düsündüklerini saniyordum. Ama yinede onlarin sözünden cikmadim ve ayrildim. Simdi düsününce aslinda ailemin gayette hakli oldugunu, ve benim iyiligimi istediklerini anliyorum. Zaten o da bi baskasiyla nisanlandi.

Ama eger o tanisma olmadan ayrilsaydim belki suan hala icimde pismanliklar, keskeler barindiriyor olabilirdim. O yuzden sana tavsiyem madem daha 4 aydir birlikteymissiniz, biraz daha direnin. ask biraz savasmaya deger. Sabir gerektirir. Aileni tanismaya ikna et, ve sebep olarak makul sebepleri yoksa da direnmeye devam et. Kac demiyorum kesinlikle. Ama eger gercekten seviyorsaniz bu kadar erken pes etmeyin..

Allah yardımcın olsun canım benim
. Bende oldum kuzum duygu olarao geçici birsey evet ama bıraktığı izler kalıcı bence . Ailenden geçmek istemeyebilirsin bu gayet normal ama için alıyor mu sırf onlar istedigi diye sevdiğini es geçmek gerçekten yüreğinin kipirdamadigi biriyle olmak
Allah razi olsun canim.Beni anliyorsun o zaman sende sevmissin.
Gercekten cok zor ne Ailemle kslabiliyorum nede sevdigimle secim yapamiyorum.

ilerlemeye calisiyorum,cabaliyorum,sabrediyorum çünkü es geçemiyorum.

Allah razi olsun canim.Beni anliyorsun o zaman sende sevmissin.
Gercekten cok zor ne Ailemle kslabiliyorum nede sevdigimle secim yapamiyorum.

ilerlemeye calisiyorum,cabaliyorum,sabrediyorum çünkü es geçemiyorum.
Ne demek canim. .hani seviyorum o beni sevmiyor yada anlasamıyoruz tarzı bi bahanen olsa bırak derim..ama çocuğu çok seviyorsun belli. .Babana konuyu açman taraftarıyım reddetse bile en azindan ne düşündüğünü bilirsin şimdi belirsizlik var ve bu daha zor..:(

Malesef tek fark o.hatta bu sorunlarla cebelesirken ardi ardina talip geldi.memur vardi neden olmasin dediler.Oda yabanciydi.Bende hani uzak gitmemi istemiyordunuz dedim.Memur oldugu icin aklimiz sende kalmaz dediler.Iyi kötü eş adayi olup olmayacagini kimse bilemez tabi sevdigim insan icin bile öyle hayatin ne getirecegini kimse bilemez.Ama benim ailem Maddiyatta,güvenceye bunlara önem veriyor.
Peki senin mesleğin yok mu? Bu mu onları bu kadar garanticiliğe sürükleyen? yada memursun da illa memur yada üst kademe mi olmalı? Bence sevgilin bir şekilde kendini onlara kanıtlamalı. Okuduysa atanmayı denesin mesela.

Olsun sen yinede babanla konuşmaya çalışsan hiç bilemezsinki ne olacak belki çocuğu görse yumuşar bile babalar kişilik konusunda daha iyi gözlem yaparlar diye düşünüyorum hem

İnsallah... başaririz insallah kavuşuruz.
Size sormak istiyorum.

Ben sevdigime git dedigimde 2 kere döndü yine çaresizligimden git dedim.belkide o hayatimda olmayinca saglikli karar verebilmek icin git dedim.

Bana gitmicem beraber basaricaz demesini isterdim.Neden dememis olabilir??Ben güçlü biriyim normalde ama dedigim gibi bir tek aileme karsi güçsüzüm çok düskünüm onlara.

Sevdigim insandan güc almak isterdim ama yapmadi.neden olabilir? Acimdan bu konuyu konusamadim merak ediyorum?

İnsallah... başaririz insallah kavuşuruz.
Size sormak istiyorum.

Ben sevdigime git dedigimde 2 kere döndü yine çaresizligimden git dedim.belkide o hayatimda olmayinca saglikli karar verebilmek icin git dedim.

Bana gitmicem beraber basaricaz demesini isterdim.Neden dememis olabilir??Ben güçlü biriyim normalde ama dedigim gibi bir tek aileme karsi güçsüzüm çok düskünüm onlara.

Sevdigim insandan güc almak isterdim ama yapmadi.neden olabilir? Acimdan bu konuyu konusamadim merak ediyorum?
Canim çocuğu çok tanımıyorum ama bazıları mesela nisanlim ayrılınca fln hiç çaba göstermezdi ben ne desem ona uyum sağlardi. Ayrılalım dediğimde sadece tamam o zaman demisligi var. Bunu kafaya taktım ama sonradan bunun kişilikle alakali olduğunu farkettim yani ve biz hep çaba gostersinler diye uğraşıyoruz onlardan adım bekliyoruz. O sana git dese belki sende aynı tepkiyi verirsin bende verebilirim bilemeyiz yani.

Haklisin canim bunu yapacagim insallah...Duana ihtiyacim var.Birazda zamana.
Ailemin baska problemleri var.Abiminde bir ilskisi var kiz tarafi vermiyor onu çözmeye çalisiyorlar.Bu durumda Babam çok tepki verir birini halletmeden bende üstüne gitmeyeyim dedim.
ortalik sakinlessin uygun bir zaman bulmaliyim.

Canim çocuğu çok tanımıyorum ama bazıları mesela nisanlim ayrılınca fln hiç çaba göstermezdi ben ne desem ona uyum sağlardi. Ayrılalım dediğimde sadece tamam o zaman demisligi var. Bunu kafaya taktım ama sonradan bunun kişilikle alakali olduğunu farkettim yani ve biz hep çaba gostersinler diye uğraşıyoruz onlardan adım bekliyoruz. O sana git dese belki sende aynı tepkiyi verirsin bende verebilirim bilemeyiz yani.
Haklisin karakterle alakalı birsey.Ben çabala deseydim çabalardi.belkide her defasinda ona git dedigim icin oda benim savaşmadigimi düşünmüştür.Ama gercekten zamana ihtiyacim var.O yokken bile bu kadar etkisindeyim eger o olsaydi ondan baskasini gozum gormez kulagim duymazdi.Gerci yine öyle ama...böylesi daha iyi diye dusunuyorum haksizmiyim?

Bende bunun icin birakamiyorum.:( Gercekten ondan once cok kisi tanidim böylesiyle ilk kez karsilastim.

Ahlakiyla,efendiliğiyle,kararteriyle,fiziğiyle,huyu huyuma suyu suyuma ayni dili konusuyor,hatta konusamadanda anlasiyorduk.

Rabbimden gibi biriydi şukurler olsun duam kabul oldu dedim.Sonra umutsuzluklar...
Bazen Rabbin sana sundu ve sen sahip çıkmadin diyorum kendi kendime:(Birakma tutun diyorum Rabbimden guc istiyorum..:KK42:
Peki senin mesleğin yok mu? Bu mu onları bu kadar garanticiliğe sürükleyen? yada memursun da illa memur yada üst kademe mi olmalı? Bence sevgilin bir şekilde kendini onlara kanıtlamalı. Okuduysa atanmayı denesin mesela.
Canim ikimizde lise mezunuyuz.Ben ev kızı O mesleğini edinmiş asgari ücretle çalisiyor.Birbirimizin dengiyiz.Ama benim memur ve imkanlari daha iyi olan taliplerim oldugu icin Ailemde degerlendirmek istedigini degerlendiriyor.Hepsi bu..

Şimdi ailen evde duracağına evlensin başında kocası olsun diyor bu düşünceye sor derece karşıyım. Çünkü biz de karar verebiliyoruz. İkincisi baban çok katı olduğu için sanırım da dinine düşkün ki bence yanlış yorumluyor senin bir erkekle görüştüğünü duyarsa bile kavga gürültü çıkaracağını düşünüyorum. Madem görücü usulü istiyorlar babanda bilmiyor babana sözü geçen biri desin ki babana birisi var kızını istemeye gelmek istiyorlar senin için uygun mu ? Bu da deden olur amcan olur babanın yakın arkadaşı olur vs. babanda ailende çocuğun huyunu bilir görür böylece.

Şimdi ailen evde duracağına evlensin başında kocası olsun diyor bu düşünceye sor derece karşıyım. Çünkü biz de karar verebiliyoruz. İkincisi baban çok katı olduğu için sanırım da dinine düşkün ki bence yanlış yorumluyor senin bir erkekle görüştüğünü duyarsa bile kavga gürültü çıkaracağını düşünüyorum. Madem görücü usulü istiyorlar babanda bilmiyor babana sözü geçen biri desin ki babana birisi var kızını istemeye gelmek istiyorlar senin için uygun mu ? Bu da deden olur amcan olur babanın yakın arkadaşı olur vs. babanda ailende çocuğun huyunu bilir görür böylece.
Haklisiniz yorumunuz icin tesekkur ederim.Benim babam katı evet Ama cahil degil anlayacagina inaniyorum.Sadece benim böyle birini sevecegimi asla dusunmezler.Gercekten bende düsünmüyordum kaderde yasamak varmis. bunun icin orta bir yol çözmeye çalisiyorum.Başaricağim insallah..

Bana tavsiyede bulunun yardi edin lutfen..Yasayan ölü gibiyim:KK43: Düşünüp çözüm aramaktan aklım,böylesine bir aşkla hasretle acıyla kalbim duracak.Canim cok yaniyor.:KK42:
Görüşmeyeceksin. Sadece iyi olduğunu bilecek kadar en asgari düzeyde olması gerekecek görüşmelerinin. Okuyorsan okulunu mezunsan sımavını düşünüp onları bir hale koyacaksın. Çalışıp elin ekmek tutacak. Zamana bırakmak budur. Zamana bırakacaksın. Yani tevekkül edip Rabbim ne hayırlıysa benim için o olsun deyip sen kenara çekileceksin. Teslim olacaksın. Benim duam hayırlısıysa olsun değilse kalbimden bu sevgiyi sök at Allahım. Böyle dua ederdim. Çünkü yaşarken nefessiz kalmak gibi o duygu. Kalbimde zerresi kalmayana dek kimseyle görüşmeyeceğim de benim kararımdı. Görüşmedim. Çünkü diğer türlüsü hakka girmekti. İnsanın kalbinde birisi varken nasıl ikinciyle görüşür ki. Eşimde böyleydi. Oda sınava girdi işini eline aldı. Şehir değiştirdi. Yani bi şekilde o iki seneyi kendimize en uygun halde geçirdik. Sonra birgün konusu geçti. Öyle bir sakinlikle kabul ettiler ki benim ailem böylesi yoktur daha:) Ben Allaha bıraktığım teslim olduğum anda Allah hayırlı kıldı. O kırılma anı önemli. Kesinlikle ailenden rıza almadan hiçbirşeye girişme. Kaza ve kadere inanan insansak herşeyin vuku bulacağı bir anı vardır. Onu bekle. Zamanın olgunlaşmasını bekle. Ama bu arayı boşa geçirme. Kalbinin sıkıntısını koy heybene. O hep senle olacak zaten. Sen yoluna devam et. Kimsenin kalbini özellikle annenin babanın kalbini kırmadan Allahtan dile. Allah hayırlsıını versin hakkında.

ailen hayır dediyse hiç uğraşma mutlaka gördükleri bir şey vardır.zamanla anlarsın bence

Back
X