keşke bir mucize olsada yine birbirimizin olsak:((Ne yapiyim???

Bazen insan başkalarını üzmemek adına kendini üzüyor, aşkına inanıyorsan diret arkasında dur. Sevmek vazgeçmek o kadar kolaymı ailenin sebebi çok komik defalarca anlat ağla küs ama kararlı ol. Allah yardımcın olsun canım benim herşey gönlünce olsun
Amin allah razi olsun dualariniz ilac gibi.Ailemin düşünceleride benim aşkimin bir imtihani Allah dilerse olur..sabir herseyin ilaci.

Ah canim arkadasim ah.ben düşünmüyormuyum saniyorsun.Rabbim kimseye yasatmasin cok zorr cokk dusundukce mahfoluyorum:KK42:ölmek bile bundan daha kolay :KK43: seviyorumm sevmek yetmiyorrr deliricem kafayi yiyecem:KK43:şeytan kac git var yanina seninim de diyor Ama yapamiyorum canimdan cok sevdigim bir Ailemm var.Çare,dua,umut bunlara o kadar cok ihtiyacim varki.
Ben dua ederim sana bol bol..

Ben aileme çok düşkünüm. Üzerlerine gölge düşse annemin babamın, dünyayı dağıtırım ama istediğim adamla evlenmeme karıştırmazdım. Zira zırt bırt aşık olmuyorum. Ev arkadası değil, koca secıyorum. Onlar mı girecekmiş aynı yatağa da onlar seçiyor? Sene olmuş 2016 pes yani..

Eğitimin ne? İş sahibi ol mutlaka ..
Elin güçlü olsun.

Ben nasibe çok inanıyorum nasibinde varsa bir şekilde birbirinizi bulursunuz.

bu tarz mucizelere inanmayan bir ben varım sanki,
yani ikiniz sadece beklemede kalıp kader kısmet derseniz sonu kötü biter gibi geliyor bana,
bir planınız olmalı,
en azından siz ailenizi ikna etmeye kararlı olmalısınız ve bunun için de yavaş yavaş adımlar atmalısınız,
bundan arkadaşınızın haberi olmalı ve sizi umutla beklemeli.

yoksa sizde kadercilik, onda umutsuzluk olunca birinizden biri hata yapıp farklı yollar seçmeniz çok muhtemel.

sizi üzmek istemem ama şu anki durumunuz bana umut vermedi.
haberleşip en azından birbirinizden vazgeçmediğinizi birbirinize anlatmanız gerekir bence...

Ben dua ederim sana bol bol..

Ben aileme çok düşkünüm. Üzerlerine gölge düşse annemin babamın, dünyayı dağıtırım ama istediğim adamla evlenmeme karıştırmazdım. Zira zırt bırt aşık olmuyorum. Ev arkadası değil, koca secıyorum. Onlar mı girecekmiş aynı yatağa da onlar seçiyor? Sene olmuş 2016 pes yani..

Eğitimin ne? İş sahibi ol mutlaka ..
Elin güçlü olsun.
Allah razi olsun..Dua'niza ihtiyacim var..Lise mezunuyum çalişmiyorum.ev kızıyım.

bu tarz mucizelere inanmayan bir ben varım sanki,
yani ikiniz sadece beklemede kalıp kader kısmet derseniz sonu kötü biter gibi geliyor bana,
bir planınız olmalı,
en azından siz ailenizi ikna etmeye kararlı olmalısınız ve bunun için de yavaş yavaş adımlar atmalısınız,
bundan arkadaşınızın haberi olmalı ve sizi umutla beklemeli.

yoksa sizde kadercilik, onda umutsuzluk olunca birinizden biri hata yapıp farklı yollar seçmeniz çok muhtemel.

sizi üzmek istemem ama şu anki durumunuz bana umut vermedi.
haberleşip en azından birbirinizden vazgeçmediğinizi birbirinize anlatmanız gerekir bence...
Çok haklisiniz.insan kendi cüz-i iradesiyle kendi kaderini belirler.Cabalamakta kararliyim ayrilmis olsam bile bitirmedim.Ama biraz umudumuz olmasini elde edeyim öyle döneyim diyorum.onu tekrar hayal kirikligina ugratmak istemiyorum.Az da olsa bir umut olmali dönebilmem icin.yoksa dönüp dolasip ayni aciyi yasatirim ona terkederim..

Allah razi olsun..Dua'niza ihtiyacim var..Lise mezunuyum çalişmiyorum.ev kızıyım.

Insallah en kisa surede aileniz yaptigi yanlisin farkina varir.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ben seyi merak ettim,universite okumamak,meslek sahibi olmamak sizin karariniz miydi yoksa aileniz size diledigini yaptirabilmek icin okumanizi istemedi mi?

Çok haklisiniz.insan kendi cüz-i iradesiyle kendi kaderini belirler.Cabalamakta kararliyim ayrilmis olsam bile bitirmedim.Ama biraz umudumuz olmasini elde edeyim öyle döneyim diyorum.onu tekrar hayal kirikligina ugratmak istemiyorum.Az da olsa bir umut olmali dönebilmem icin.yoksa dönüp dolasip ayni aciyi yasatirim ona terkederim..

canım sen direnirsen ailen zorla biri ile evlendirecek değil ya.
zaten yaşın daha gençmiş,
bir kaç yıl direnirsen ailen de yavaş yavaş ikna olur.
ama sen arkadaşına bir kaç yıl sonra ben ailemi ikna ettim diye dönersen, onu hala seni bekliyor olarak bulamayabilirsin,
hani seni sevmediğinden dolayı değil ama umudu kestiğinden dolayı.
çok risk alıyorsun bence bu şekilde.

arada istisnalar vardır tabiki genelde haklı çıktıklarını gördüm
Duygularim ağir basinca sevgimi,hislerimi,hayatimi,geleceğimi düşününce O olsun diyorum hayatimda sadece O...
Ama mantiğim devreye girince Aileni dinlemelisin,unutmalisin diyorum.
Gercekten cok zorr..:(

Insallah en kisa surede aileniz yaptigi yanlisin farkina varir.Hakkinizda hayirlisi olsun.

en seyi merak ettim,universite okumamak,meslek sahibi olmamak sizin karariniz miydi yoksa aileniz size diledigini yaptirabilmek icin okumanizi istemedi mi?
Allah razi olsun..insallah
Malesef o da içimde ukte kaldi.istemediler okumami...:KK43:Bunda karari siz verdiniz lutfen izin verin evlilikle ilgili karerimi ben veriyim diyorum..nafile

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sen direnirsen ailen zorla biri ile evlendirecek değil ya.
zaten yaşın daha gençmiş,
bir kaç yıl direnirsen ailen de yavaş yavaş ikna olur.
ama sen arkadaşına bir kaç yıl sonra ben ailemi ikna ettim diye dönersen, onu hala seni bekliyor olarak bulamayabilirsin,
hani seni sevmediğinden dolayı değil ama umudu kestiğinden dolayı.
çok risk alıyorsun bence bu şekilde.
zorla vermezler tabi.sen istemedigin surece kimseye vermeyiz diyorlar ama sevdigimede vermiyorlar:(
Haklisiniz ona çabaliyorum beni bekle demeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsallah... bir gun insallah bir gun buraya sevdigimle evlendim cok mutluyuz diye konu acarimm..:KK42:Dua edin nolurr.
dua kadar önemli bişey var o da çabalamak
ailem evlenmeme karşı çıktı
ben üniversite mezunu bir öğretmenken lise mezunu bir inşaat ustasıyla evlendim mesela

asla vazgeçmeyeceğini ve başkasıyla asla evlenmeyeceğini ailene iyice anlatırsan ve ısrarcı olursan bi aşamada ikna olacaklardır

tabi sevgilinden eminsen

Malesef o da içimde ukte kaldi.istemediler okumami...:(

Tahmin etmistim aslinda ama emin olmak istedim.

Aileniz hakkinda olumsuz yorum yapmak istemiyorum caniniz onlar ama bu cok buyuk haksizlik Allah bunun hesabini sorar.

Siz meslek sahibi olsaydiniz hayatiniza istediginiz sekilde yon verirdiniz,resmen bagimli bi insan olmaniz icin cabalamislar, cok yazik.

dua kadar önemli bişey var o da çabalamak
ailem evlenmeme karşı çıktı
ben üniversite mezunu bir öğretmenken lise mezunu bir inşaat ustasıyla evlendim mesela

asla vazgeçmeyeceğini ve başkasıyla asla evlenmeyeceğini ailene iyice anlatırsan ve ısrarcı olursan bi aşamada ikna olacaklardır

tabi sevgilinden eminsen
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.Sizin durumunuz gercekten güc verdi umut verdi.Çabalamaktan vazgecmedimm ama okudunuzmu bilmiyorum.Ona git dedim sağlikli dusunebilmek icin.Bir umut olsun donerim dusuncesindeyim.

Sevgisinden eminim.Hayat ne getirir bilemeyiz olurda kavusupta mutlu olamazsak ailem sana demistim derlerse??Her seyi her ince ayrinsini dusunmeliyim hatami yapiyorum??

Back
X