keşke bir mucize olsada yine birbirimizin olsak:((Ne yapiyim???

Tahmin etmistim aslinda ama emin olmak istedim.

Aileniz hakkinda olumsuz yorum yapmak istemiyorum caniniz onlar ama bu cok buyuk haksizlik Allah bunun hesabini sorar.

Siz meslek sahibi olsaydiniz hayatiniza istediginiz sekilde yon verirdiniz,resmen bagimli bi insan olmaniz icin cabalamislar, cok yazik.
Canlari sağolsun ne diyeyim Ailem iste canimin bir parcasi..Ben yasadim cocuklarima yasatmicam:(

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.Sizin durumunuz gercekten güc verdi umut verdi.Çabalamaktan vazgecmedimm ama okudunuzmu bilmiyorum.Ona git dedim sağlikli dusunebilmek icin.Bir umut olsun donerim dusuncesindeyim.

Sevgisinden eminim.Hayat ne getirir bilemeyiz olurda kavusupta mutlu olamazsak ailem sana demistim derlerse??Her seyi her ince ayrinsini dusunmeliyim hatami yapiyorum??

mutlu olmamanız için sebepleriniz varsa tekrar düşünün tabi
ama ailenizin istediği biriyle evlenseniz sonra mutsuz olursanız ailenize keşke evlenmeseydim dediğinizde onlar size ne der biliyor musunuz? "evlenmeseydin."

mutlu olmamanız için sebepleriniz varsa tekrar düşünün tabi
ama ailenizin istediği biriyle evlenseniz sonra mutsuz olursanız ailenize keşke evlenmeseydim dediğinizde onlar size ne der biliyor musunuz? "evlenmeseydin."
Çok haklisiniz..mutlu olmamak icin sebep yok.
Maddi durumlati cok iyi degil ailem icin olumsuzluk benim icin degil.Gönul bir olunca samanlik seyran olur..

asgari ücretle olsa bile bir meslegi var taşı sıksa suyunu çıkarir ailesini işine sadik biri..

Canlari sağolsun ne diyeyim Ailem iste canimin bir parcasi..Ben yasadim cocuklarima yasatmicam:KK43:

biraz hayatınızın kontrolünü elinize alın
liseyi okuduysanız açıktan bi bölüm kazanın
internet erişiminiz var bu şartlarda okul okumak oldukça kolay
sonra da biraz baş kaldırın lütfen
oluruna bırakırsanız suyun sizi sürüklediği yere doğru gider ve nereye gittiğinizi anladığınızda kendinizi bir uçurumun kenarında bulabilirsiniz.
yumuşak başlı olmak iyidir ama kaderinize razı gelmek her zaman istediğiniz sonucu vermeyebilir
kendi hayatınızı yaşamak hakkınız
sizin için üzüldüm.

eğer bir gün mutsuz olacaksam bu benim tercihlerimin sonucunda olmalı
başkasının benim yerime karar vermesiyle değil.

Yahu ailenin bi bildiği vardır diyorsunuz da aile daha hiç görmemiş tanımamış ki çocuğu. Tamamen ön yargı yani. Konu sahibi arkadaşım, seviyorsan vazgeçme. Siz kararlı olduktan sonra aile elbet ikna olacak. Vardır babanın da bi kırılma noktası. Bak benim dedem sert bi insandır. Teyzem ve eniştem birbirlerini sevmişler. Eniştem ve ailesi dedemden istemeye gelmiş teyzemi, dedem olmaz demiş göndermiş. 2 kere gelmişler, 3 kere gelmişler, dedem arkalarından baston fırlatmış bi daha gelmeyin diye :) ama yok eniştem de ailesi de hiçbişey olmamış gibi çikolata çiçek her seferinde kapıdan kovulsalar bacadan girmişler. 5. Gelişlerin de dedem ben başa çıkamıcam sizle. Verdim gitti demiş. Eniştenin bünye kovulmaya ne kadar alıştıysa artık, teyzeme şaka yapıyor olabilir mi diye sormuş :) şimdi öyle mutlular ki. Dedem de sevmiş damadı. Kafa dengi benim damat dermişti arkadaşlarına. Demem o ki, vardır bi yolu ya. Vazgeçmeyin. Kendinizi ifade edebileceğiniz bi ortam yaratın. Sadece senle olmaz. Sevdiğin kişi de çabalıcak. Olmaz dediler diye vazgeçmek olmayacak. Böyle duygular zor yaşanıyor. Çok zor. Kaybetmeyin. Ailenizin rızasını almak için çabalayın. Sende o da...

Çok haklisiniz..mutlu olmamak icin sebep yok.
Maddi durumlati cok iyi degil ailem icin olumsuzluk benim icin degil.Gönul bir olunca samanlik seyran olur..

asgari ücretle olsa bile bir meslegi var taşı sıksa suyunu çıkarir ailesini işine sadik biri..

siz de girin bi işe çalışın
iki kişi asgari ücret alsa uygun bir evde kiraya çıkılıp makul bir hayat sürülebilir

Canlari sağolsun ne diyeyim Ailem iste canimin bir parcasi..Ben yasadim cocuklarima yasatmicam:(

Yasiniz kucukmus ve arkadasinizi da sadece dort aydir taniyomussunuz,lutfen hicbi sey icin acele etmeyin ,ailenizi yumusatmanin illa ki bi yolu vardir ailenizi ikna edip arkadasinizi daha iyi tanimaya calisin .

Umudunuzu kaybetmeyin.

biraz hayatınızın kontrolünü elinize alın
liseyi okuduysanız açıktan bi bölüm kazanın
internet erişiminiz var bu şartlarda okul okumak oldukça kolay
sonra da biraz baş kaldırın lütfen
oluruna bırakırsanız suyun sizi sürüklediği yere doğru gider ve nereye gittiğinizi anladığınızda kendinizi bir uçurumun kenarında bulabilirsiniz.
yumuşak başlı olmak iyidir ama kaderinize razı gelmek her zaman istediğiniz sonucu vermeyebilir
kendi hayatınızı yaşamak hakkınız
sizin için üzüldüm.

eğer bir gün mutsuz olacaksam bu benim tercihlerimin sonucunda olmalı
başkasının benim yerime karar vermesiyle değil.
Haklisiniz.önerileriniz icin tesekur ederim.Egitim konusunu kapattim.direndi olmadi .Ama evlilik icin izin vermicem baskasinin mudahalesine.Karar benim kararim hayat benim hayatim..

Yasiniz kucukmus ve arkadasinizi da sadece dort aydir taniyomussunuz,lutfen hicbi sey icin acele etmeyin ,ailenizi yumusatmanin illa ki bi yolu vardir ailenizi ikna edip arkadasinizi daha iyi tanimaya calisin .

Umudunuzu kaybetmeyin.
Haklisiniz bende bunu yapmaya calisiyorum.çabaliyorum basaririm insallah dua edin...

Yahu ailenin bi bildiği vardır diyorsunuz da aile daha hiç görmemiş tanımamış ki çocuğu. Tamamen ön yargı yani. Konu sahibi arkadaşım, seviyorsan vazgeçme. Siz kararlı olduktan sonra aile elbet ikna olacak. Vardır babanın da bi kırılma noktası. Bak benim dedem sert bi insandır. Teyzem ve eniştem birbirlerini sevmişler. Eniştem ve ailesi dedemden istemeye gelmiş teyzemi, dedem olmaz demiş göndermiş. 2 kere gelmişler, 3 kere gelmişler, dedem arkalarından baston fırlatmış bi daha gelmeyin diye :) ama yok eniştem de ailesi de hiçbişey olmamış gibi çikolata çiçek her seferinde kapıdan kovulsalar bacadan girmişler. 5. Gelişlerin de dedem ben başa çıkamıcam sizle. Verdim gitti demiş. Eniştenin bünye kovulmaya ne kadar alıştıysa artık, teyzeme şaka yapıyor olabilir mi diye sormuş :) şimdi öyle mutlular ki. Dedem de sevmiş damadı. Kafa dengi benim damat dermişti arkadaşlarına. Demem o ki, vardır bi yolu ya. Vazgeçmeyin. Kendinizi ifade edebileceğiniz bi ortam yaratın. Sadece senle olmaz. Sevdiğin kişi de çabalıcak. Olmaz dediler diye vazgeçmek olmayacak. Böyle duygular zor yaşanıyor. Çok zor. Kaybetmeyin. Ailenizin rızasını almak için çabalayın. Sende o da...
Iyi biri veya kotu biri diye yargilamiyor ki.Biz seni uzak e vermicez bizim cevreden biriyle evlen.diye kestirip atiyorlar.

Lütfen tartip öyle konusun insallah boyle bir durumla bas basa gelmezsinizde benim ne yasadigimi bilmezsiniz:KK42:Hayatimda ilk defa yetim olsaydimda beni tutan bir Ailem olmasaydi dedim.bu ne kadar aci verici bilemezsiniz:KK42:Çok zor Rabbim kimseyi sınamasin..
Ne kadar saçma konuşmuşsun. Böyle deme. Sakin böyle deme. Ana babanın yerin, kimse alamaz. Madem maneviyata önem veriyorsun hayırlısı değilmiş der geçersin. Tamam acı verir ama daha 4 ay ne ki yav? 4 aylık bi adam için keşke yetim olsaydım diyosun cidden şaka gibisin. Aklını başına al..

Kızma ama bunlar biraz eğitim ve iş sahibi olamamaktan ..

Kendin üzerinde söz sahibi değilsin düşün. Azıcık beklet sen bu çocuğu ama irtibatını da koparma. Ayrılma yani..

İki yıllık ama iş sahası olan bir bölüm okuyabilirsin. Açıktan da olabilir bu. Bir mesleğin olsa daha rahat ikna olur ailen . Ve sen de daha rahat ve özgüvenli bir biçimde başkaldırırsın.

Ne kadar saçma konuşmuşsun. Böyle deme. Sakin böyle deme. Ana babanın yerin, kimse alamaz. Madem maneviyata önem veriyorsun hayırlısı değilmiş der geçersin. Tamam acı verir ama daha 4 ay ne ki yav? 4 aylık bi adam için keşke yetim olsaydım diyosun cidden şaka gibisin. Aklını başına al..
Bir anlik aciyla dedim.:KK42:Rabbim baslarimizdan eksik etmesin.Onlarin cani sagolsun dedim hep..

Bana cok haksizlik yapiyorlar okumama kendi syaklatim uzerinde durmama izin vermediler tmm dedim canlari sagolsun simdi evlilik hakkinda bana haksizlik yapiyorlar yine canlari sagolsun.

Rabbim hayirli kapilar acsin.

Kızma ama bunlar biraz eğitim ve iş sahibi olamamaktan ..

Kendin üzerinde söz sahibi değilsin düşün. Azıcık beklet sen bu çocuğu ama irtibatını da koparma. Ayrılma yani..

İki yıllık ama iş sahası olan bir bölüm okuyabilirsin. Açıktan da olabilir bu. Bir mesleğin olsa daha rahat ikna olur ailen . Ve sen de daha rahat ve özgüvenli bir biçimde başkaldırırsın.
Çok güzel dusunuyor öneriyorsunuzda olmayacak eğitime atilmayi cok istedim disardanda olsa yeterki birseyler basariyim sma yok izin vermiyorlar.

Evlilik konusunda da çebellesiyorum.Ne olacak bilmiyorumm..
Acinacak haldeyim:KK42:

Siz girusyirmusnhz irtibatiniz koptumu.isi gucu varmi?
Bi sure gorusun hemen evlilik diye diretmeyin zmanla hersey rayina oturacaktir

Siz girusyirmusnhz irtibatiniz koptumu.isi gucu varmi?
Bi sure gorusun hemen evlilik diye diretmeyin zmanla hersey rayina oturacaktir
Konuyu anlatmistim okuyamadiniz galiba Ailem onu redediyor.gelen taliplerimi degerlendiriyor.o da beni kaybetmekten korktu isim koymak istedi.Ailem evlenme vaktin geldi dusun diyorlar.Bende baskasiyla dusunecegime sevdigimle dudunurum dedim.kurssgimda kaldi:(

Back
X