Yahu ailenin bi bildiği vardır diyorsunuz da aile daha hiç görmemiş tanımamış ki çocuğu. Tamamen ön yargı yani. Konu sahibi arkadaşım, seviyorsan vazgeçme. Siz kararlı olduktan sonra aile elbet ikna olacak. Vardır babanın da bi kırılma noktası. Bak benim dedem sert bi insandır. Teyzem ve eniştem birbirlerini sevmişler. Eniştem ve ailesi dedemden istemeye gelmiş teyzemi, dedem olmaz demiş göndermiş. 2 kere gelmişler, 3 kere gelmişler, dedem arkalarından baston fırlatmış bi daha gelmeyin diye :) ama yok eniştem de ailesi de hiçbişey olmamış gibi çikolata çiçek her seferinde kapıdan kovulsalar bacadan girmişler. 5. Gelişlerin de dedem ben başa çıkamıcam sizle. Verdim gitti demiş. Eniştenin bünye kovulmaya ne kadar alıştıysa artık, teyzeme şaka yapıyor olabilir mi diye sormuş :) şimdi öyle mutlular ki. Dedem de sevmiş damadı. Kafa dengi benim damat dermişti arkadaşlarına. Demem o ki, vardır bi yolu ya. Vazgeçmeyin. Kendinizi ifade edebileceğiniz bi ortam yaratın. Sadece senle olmaz. Sevdiğin kişi de çabalıcak. Olmaz dediler diye vazgeçmek olmayacak. Böyle duygular zor yaşanıyor. Çok zor. Kaybetmeyin. Ailenizin rızasını almak için çabalayın. Sende o da...