- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.247
- 798
- Konu Sahibi Deryagullu
-
evlenmek istiyor acilen derdi bueeee ne derdi istiyorsun anlamadım
evlileri dert ediyor evlensin diye dua edelim de kendi de görsün hanyayı konyayıhaklısın kıskançlık büyük dert..
Ben senin derdini biliyorum kardesimArkadaşlar haklısınız kusura bakmayın saçmalıyorum.dua edin bana nolur
Acısı falan yok eski konusunu bilmiyorsunBende derimki dert varsa dermanı var...rabbim var geliyorsada ondan gelsin razıyım...dertsiz kul yok ama sabır sabretmek bir kulun en büyük sınavı belkide...arkadaşlar haklılar lütfen aciniz ne kadar büyük olursa olsun siz büyük konusmayın...allah yardımcınız olsun...tez zamanda feraha ermeniz dileğiyle...
Neyin ne olduğunu bilmeden yorum yapmayın.Acısı falan yok eski konusunu bilmiyorsun
Eee madem açıklama yapmiyorsun konunu kapat bu kadar insanı oyalama..Neyin ne olduğunu bilmeden yorum yapmayın.
Yav kardeşim niye o zaman bdv desin..dua bölümüne aç konunu.. Bilmediğimiz şeye niye dua edelim.. Saglikmi evlilikmi ne.. Belki Hayırsız olacak istediğin şey..İstenen duada bile cimrilik edenlere lafım yok.dediğim gibi derdim büyük eski konumla ilgisi yok.dua edenlerdwn de allah razı olsun
Kimsenin derdini küçümseme. Allah korusun, şu anda çocuğunu kaybetmiş birisi ya da sakat kalmış birisi sendeki derdi mumla arıyor olabilir. Her dert kişisine ağır gelir. Bence yazdıklarını tekrar düşün. Kocan tarafından aldatılmanın da çok kolay olduğunu sanmıyorum. Belki senim derdin de onlara saçma gelir!Ben buraya yazamıyorum bile..dilerim benimde bigün derdim görümce,kaynana,kıskançlık olur..söz Allah ım hiç şikayet etmeyeceğim..şu günler kazasız belasız geçsin gitsin artık.derdim görümce,kaynana olsun benimde.kocam aldatıyo ya bile razıyım gerçekten
Ceycey bayılıyorm kız sanabilmeden dua edermiyiz pışıkkkkk belki de k.k daki tüm evli kadınlar boşansın istiyorsundur nerden bilelim niyetini değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?