Keşke dertlerim sizinki gibi olsaydı

Acısı falan yok eski konusunu bilmiyorsun

İstenen duada bile cimrilik edenlere lafım yok.dediğim gibi derdim büyük eski konumla ilgisi yok.dua edenlerdwn de allah razı olsun

İstenen duada bile cimrilik edenlere lafım yok.dediğim gibi derdim büyük eski konumla ilgisi yok.dua edenlerdwn de allah razı olsun
Yav kardeşim niye o zaman bdv desin..dua bölümüne aç konunu.. Bilmediğimiz şeye niye dua edelim.. Saglikmi evlilikmi ne.. Belki Hayırsız olacak istediğin şey..
Derdini soylemeyen derman bulamaz..off benden bu kadar

Arkadaş kendini sevimsiz çirkin kimsenin bakmadığı casper olarak anlatıp duruyordu hatırlarsanız.. tabi haklı biz neler yaşamışız eşten,anneden,baba kaybından ve evlat acısından senin durumun ağır haklısın..

Seni kimse anlamıyor burda ve kimsede anlayamıcak.

Bunlar hep dertsizlikten bence bişey diyemicem

Kimsenin derdini küçümseme. Allah korusun, şu anda çocuğunu kaybetmiş birisi ya da sakat kalmış birisi sendeki derdi mumla arıyor olabilir. Her dert kişisine ağır gelir. Bence yazdıklarını tekrar düşün. Kocan tarafından aldatılmanın da çok kolay olduğunu sanmıyorum. Belki senim derdin de onlara saçma gelir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…