- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi Deryagullu
-
elbirliğiyle döndereceğiz normale bir gün Ama ya biz ona benzersek diye korkmuyor da değilim haCeycey bayılıyorm kız sana
Derya bigün normale dönerse senin sayendedir
Ayy olurmu kız hakkatenelbirliğiyle döndereceğiz normale bir gün Ama ya biz ona benzersek diye korkmuyor da değilim ha
Arkadaşım derdim o başlıklar değil emin ol.buradaki çok kişiden çok daha beteri..allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.keşke kimse bakmasa bekar kalsam da böyle olmasa.çok ciddi söylüyorum kötüyüm anlatamayacak kadar hemdeArkadaş kendini sevimsiz çirkin kimsenin bakmadığı casper olarak anlatıp duruyordu hatırlarsanız.. tabi haklı biz neler yaşamışız eşten,anneden,baba kaybından ve evlat acısından senin durumun ağır haklısın..
Seni kimse anlamıyor burda ve kimsede anlayamıcak.
Bunlar hep dertsizlikten bence bişey diyemicem
aynı dert bende de var ölmüşüm ben de haberim yokmuş meğer ben ne kadar dertliymişimmmm napacağım şimdiArkadaşlar, konu sahibi haklı. Bakın ne kadar önemli dertleri varmış..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gozenek-acikligi.896527/
Allah başka dert vermesin!!
Allah sevdiği kullarini sinarmis...Ben buraya yazamıyorum bile..dilerim benimde bigün derdim görümce,kaynana,kıskançlık olur..söz Allah ım hiç şikayet etmeyeceğim..şu günler kazasız belasız geçsin gitsin artık.derdim görümce,kaynana olsun benimde.kocam aldatıyo ya bile razıyım gerçekten
hele şükür teşrif ettin sonundaArkadaşım derdim o başlıklar değil emin ol.buradaki çok kişiden çok daha beteri..allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.keşke kimse bakmasa bekar kalsam da böyle olmasa.çok ciddi söylüyorum kötüyüm anlatamayacak kadar hemde
Saglik mi? Benim derdim saglik. Her sey gitsin sagligim olsun yeter diyorum. Baska hicbir seyi dert olarak goremiyorum bir suredir.Arkadaşım derdim o başlıklar değil emin ol.buradaki çok kişiden çok daha beteri..allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.keşke kimse bakmasa bekar kalsam da böyle olmasa.çok ciddi söylüyorum kötüyüm anlatamayacak kadar hemde
Bu yazdıklarını her insan kaldıramaz, yazdıkların yüzünden intihar edenler bile var.Ben buraya yazamıyorum bile..dilerim benimde bigün derdim görümce,kaynana,kıskançlık olur..söz Allah ım hiç şikayet etmeyeceğim..şu günler kazasız belasız geçsin gitsin artık.derdim görümce,kaynana olsun benimde.kocam aldatıyo ya bile razıyım gerçekten
aynı dert bende de var ölmüşüm ben de haberim yokmuş meğer ben ne kadar dertliymişimmmm napacağım şimdi
ben de sağlık sorunlarım çıktığından beri artık diğer şeyleri dert mert görmüyorum acil de 10 saat kalınca sık sık insan düşünüyor ne acayip şeyleri dert etmişim ben ne salakmışım diye.O yüzden benim her günüm kıymetli her günüm eğlenceli her günüm keyiflidir artıkSaglik mi? Benim derdim saglik. Her sey gitsin sagligim olsun yeter diyorum. Baska hicbir seyi dert olarak goremiyorum bir suredir.
sağolll bacımmmm allah beterinden korusunnnn he heAh canım.. biliyorum çok zor ama metin olmalısın. Bu arada ilk defa bu cümleyi kurdum bak derdin harbiden dermansızmış ama merak etme duacınız.. elimizden tek gelen bu..
Anlatamıcaksan aç seccadeni herşeydan haberdar olan Allaha yalvar dua et onunla dertleş.Arkadaşım derdim o başlıklar değil emin ol.buradaki çok kişiden çok daha beteri..allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.keşke kimse bakmasa bekar kalsam da böyle olmasa.çok ciddi söylüyorum kötüyüm anlatamayacak kadar hemde
kara turna anlat evladım ben dinlerim istersen çocukluğuna da inebilirizAnlatamıcaksan aç seccadeni herşeydan haberdar olan Allaha yalvar dua et onunla dertleş.
Madem söylemiceksin niye konu açıyosun.
Benimde söyleyemiceğim dertlerim var ama kimseye bu zulmü yapmıyorum.
sağolll bacımmmm allah beterinden korusunnnn he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?