Keşke dertlerim sizinki gibi olsaydı

Arkadaşım derdim o başlıklar değil emin ol.buradaki çok kişiden çok daha beteri..allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.keşke kimse bakmasa bekar kalsam da böyle olmasa.çok ciddi söylüyorum kötüyüm anlatamayacak kadar hemde

Allah sevdiği kullarini sinarmis...
Oyle ki ehlibeytin çektiği iskenceleri aklima getirmeye calisiyorum zaman zaman. Benim de annem kanser. Son evre. Allah a isyan etmek, ya da baska bir sey verseydin diye dua etmek yerine sadece şifa diliyorum diliyoruz..
Derdiniz neyse korkmayin Allah var!

derya çığım derdini anlatmazsan bizden böyle laflara maruz kalırsın .Derdini söylemeyen derman bulamazmış ciddiye alınmak istiyorsan çaba göster sen de biraz

Saglik mi? Benim derdim saglik. Her sey gitsin sagligim olsun yeter diyorum. Baska hicbir seyi dert olarak goremiyorum bir suredir.

Hmm. Ilginc.
Yani buraya "keske sizdeki gibi olsa derdim, benimki buyuuuk, coook daha buyuuuk, ama soylemem de soylemem" demek icin mi konu actiniz? :)
Derdiniz her neyse artik, bu sitelerde boyle anlamsiz konular acmak akliniza geliyorsa o kadar da kotu olmayabilirsiniz yani. Hayir yani, herkes gibi sorun neyse anlatsaniz filan amenna, "keske dertlerim sizinki gibi olsa" nedir yahu... Sidik yaristirir gibi dert yaristirmayi anlamiyorum. Insan derdini buyuk gorur de, bu kendi kendine beddua ederek olmaz. Normal bir insan bunu yapamaz ya.
Belki de ruh sagliginiz yerinde degildir diye dusunuyorum, ki yazdiklariniz bana bunu gosteriyor, Allah akil sagligi versin size de buralarda bu laflarla tatmin olmaya gerek duymayin o zman diyorum.

Bu yazdıklarını her insan kaldıramaz, yazdıkların yüzünden intihar edenler bile var.
Allah'ım yar ve yardımcın olsun, demekki çok zor günler geçiriyorsun.

aynı dert bende de var ölmüşüm ben de haberim yokmuş meğer ben ne kadar dertliymişimmmm napacağım şimdi
Ah canım.. biliyorum çok zor ama metin olmalısın. Bu arada ilk defa bu cümleyi kurdum bak derdin harbiden dermansızmış ama merak etme duacınız.. elimizden tek gelen bu..

Saglik mi? Benim derdim saglik. Her sey gitsin sagligim olsun yeter diyorum. Baska hicbir seyi dert olarak goremiyorum bir suredir.
ben de sağlık sorunlarım çıktığından beri artık diğer şeyleri dert mert görmüyorum acil de 10 saat kalınca sık sık insan düşünüyor ne acayip şeyleri dert etmişim ben ne salakmışım diye.O yüzden benim her günüm kıymetli her günüm eğlenceli her günüm keyiflidir artık

Anlatamıcaksan aç seccadeni herşeydan haberdar olan Allaha yalvar dua et onunla dertleş.
Madem söylemiceksin niye konu açıyosun.
Benimde söyleyemiceğim dertlerim var ama kimseye bu zulmü yapmıyorum.

Anlatamıcaksan aç seccadeni herşeydan haberdar olan Allaha yalvar dua et onunla dertleş.
Madem söylemiceksin niye konu açıyosun.
Benimde söyleyemiceğim dertlerim var ama kimseye bu zulmü yapmıyorum.
kara turna anlat evladım ben dinlerim istersen çocukluğuna da inebiliriz

sağolll bacımmmm allah beterinden korusunnnn he he
bak böyle diyorsun ama, sonradan intihara falan kalkışmazsın di mi? Bu kadar çabuk kabullenmen imkansız. Hani aldatılmış falan olsan tamam da.. bu yaşadığın hiç kolay değil. Bence psikolojik destek almalısın. Tek başına savaşma bu yükle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…