Keşke dertlerim sizinki gibi olsaydı

Arkadaşlar haklısınız kusura bakmayın saçmalıyorum.dua edin bana nolur

Tabi ki size dua ederiz ama bence de söylediklerinizde daha dikkatli olun dönüp dolaşıp yine zarar gören siz olabilirsiniz
Derdini anlatmayan derman bulamaz derler anlatın dokun içinizi

Siz eski konularınızda kimse beni beğenmiyor , aşık olmuyor hatta koca nerede bulunur diye konular açmıştınız .
Sanırım keşke kocam olsa da aldatsa da ailesi kötü de olsa razıyım yeterki kocam olsun modundasınız .
Eğer öyleyse yanlış yoldasınız haberiniz olsun .
Bu küçük gördüğünüz dertler başınıza gelirse anlarsınız diğer insanları .

Yok derdim beğenilmek vs değil daha ciddi.yazarım belki bigün şu an değil.dua edin sadece.saolun

Ne!

Sanırım siz şu koca bulamıyorum-evlenemiyorum diye dertlenen kişisiniz!!! Ve sanirim derdiniz bu?? Öyle büyük büyük konuşmayın.öyle dertler varki alaşağı eden insanı mesela sağlık sorunları,zamansız ölümler gibi...Bence keşke benimde seninki gibi sorunlarım olsaydı...Sağlık huzur dile birtek...

Bende derimki dert varsa dermanı var...rabbim var geliyorsada ondan gelsin razıyım...dertsiz kul yok ama sabır sabretmek bir kulun en büyük sınavı belkide...arkadaşlar haklılar lütfen aciniz ne kadar büyük olursa olsun siz büyük konusmayın...allah yardımcınız olsun...tez zamanda feraha ermeniz dileğiyle...

Gercekten problem bu mu???inanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…