- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Derdim bu değil lütfen boşa yazmayınhaklısın kıskançlık büyük dert..
Tamam da ablacigim ne derdin var? Bana dua edin demek icin mi konu actin anlamadim ki ben birsey?Arkadaşlar haklısınız kusura bakmayın saçmalıyorum.dua edin bana nolur
Yok derdim beğenilmek vs değil daha ciddi.yazarım belki bigün şu an değil.dua edin sadece.saolunSiz eski konularınızda kimse beni beğenmiyor , aşık olmuyor hatta koca nerede bulunur diye konular açmıştınız .
Sanırım keşke kocam olsa da aldatsa da ailesi kötü de olsa razıyım yeterki kocam olsun modundasınız .
Eğer öyleyse yanlış yoldasınız haberiniz olsun .
Bu küçük gördüğünüz dertler başınıza gelirse anlarsınız diğer insanları .
Siz eski konularınızda kimse beni beğenmiyor , aşık olmuyor hatta koca nerede bulunur diye konular açmıştınız .
Sanırım keşke kocam olsa da aldatsa da ailesi kötü de olsa razıyım yeterki kocam olsun modundasınız .
Eğer öyleyse yanlış yoldasınız haberiniz olsun .
Bu küçük gördüğünüz dertler başınıza gelirse anlarsınız diğer insanları .
Hastalık vs ise eğer dilerim en kısa zamanda düzelir .Yok derdim beğenilmek vs değil daha ciddi.yazarım belki bigün şu an değil.dua edin sadece.saolun
Eski konularına bakarken gördüm .
Derdim bu değil lütfen boşa yazmayın
Gercekten problem bu mu???inanmiyorumSanırım siz şu koca bulamıyorum-evlenemiyorum diye dertlenen kişisiniz!!! Ve sanirim derdiniz bu?? Öyle büyük büyük konuşmayın.öyle dertler varki alaşağı eden insanı mesela sağlık sorunları,zamansız ölümler gibi...Bence keşke benimde seninki gibi sorunlarım olsaydı...Sağlık huzur dile birtek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?