- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
pardon ne şekilde ben kötü bişey yazmadımki
:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisne yazsak kabahat oldu dimi
ya ne alakası var ben kimseye bişey demedimki hemen saptırıyosunuz başka yere
kotu bisey yazmadin tabiki ama bak esinle bir sorun yasamissin nasil uzgunsun degilmi?
simdi sana yorum yapan insanlarda senin derdini gormusler okumuslar yorum yapmislar ama sen ters cevap veriyorsun buda onlarin kalbini kirar.
yani kalp kirmanin anlami yok birak kocasindan memnun olanda yazsin memnun olmayanda. ben eminim sen su an uzgunsun bundan bu tepkin yoksa her yoruma acik bir insan oldugunu dusunuyorum.
uzulme evlilikde cok problemler oluyor onemli olan sevginizin bitmemesi.
bak halen kocami seviyorum diyorsun demekki sevgin halen var buda demek oluyorki sen sadece kizginsin ondan bu uzuntun yoksa keskeleride dusunmessin demi.a.s.
ya orası öylede işte birden böyle ters tepkiler gelince dediğin gibi zaten gerginim iyice gerildim inanın şu anda çok karmaşık duygular içindeyim yoksa kimsenin jalbini kırmak değil amacım ha yinede kırdıysam herkesten özür dilerim
evet ya inanın şu an hiç olmadığım kadar gerginim ama bu bu güne dayalı birşey değil dedimya bu birikenleri patlamasıydı hepsin anlatsam oof çok uzun ya
kısaca şöyle dimim bana saygı duymuyo değer vermiyo en basiti sorunumu anlattığım zaman bana sus konuşma bu şekilde konuşmanı istemiyorum
yani anlayacağınız konuşarak sorunlarımızı çözemiyoruz konuşmayı sevmiyo sorun kendinde bile olsa sorun yapıp konuşma diyo ne biliyim bunun gibi bir sürü şey işte
evet hep böyleydi
aslında şunu söyleyimki evine çocuklarına çok düşkün bir insan yani çocuklarını ihmal etmez dışarı haytı yoktur evden işe işten eve
ama bana olan ilgisi azdır
ben mesela beni işe giderken öpmesini olup olmadık yerde bana bakıp gülmesini yatakta sarılarak uyumasını benimle dışarıylada ilgili olsa bişeyler paylaşmasını istiyorum ha hiçmi yapmıyor derseniz yapıyor aradada olsa yapıyor ama ben biraz daha fazla olmasını istiyorum
yani kısaca ilgili bir eş olsun istiyorum oda olamam benim huyum bu diyo bende neden falan derken ordan burdan sorun çıkıyo ve oda bana yeter uzatma huzur ver falan gibi sözler sarfediyor ben iyice çıldırıyorum o bana ben ona derken sorun iyice büyüyor bazen kendime soruyorum acaba sorun bendemi gerçekten abartıyormuyum diye ama bi cevap bulamıyorum off ne yapacam ben ne olur bi akıl verin
belkide dediğiniz gibidir desteyiniz için çok teşekkür ederim bunu tekrar deniyecem
herşeye rağmen onu çok seviyorum inanın şuan kanepede yastıksız uyuyor ve benim içim gidiyor
benim yüzümdem diye işte böylede bir yanım var ne kadar kırılırsam kırılayım küsemiyor ve ona dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?