keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar gelin bizde burda toplanalım

pardon ne şekilde ben kötü bişey yazmadımki

kotu bisey yazmadin tabiki ama bak esinle bir sorun yasamissin nasil uzgunsun degilmi?
simdi sana yorum yapan insanlarda senin derdini gormusler okumuslar yorum yapmislar ama sen ters cevap veriyorsun buda onlarin kalbini kirar.
yani kalp kirmanin anlami yok birak kocasindan memnun olanda yazsin memnun olmayanda. ben eminim sen su an uzgunsun bundan bu tepkin yoksa her yoruma acik bir insan oldugunu dusunuyorum.
uzulme evlilikde cok problemler oluyor onemli olan sevginizin bitmemesi.
bak halen kocami seviyorum diyorsun demekki sevgin halen var buda demek oluyorki sen sadece kizginsin ondan bu uzuntun yoksa keskeleride dusunmessin demi.a.s.

ya ne alakası var ben kimseye bişey demedimki hemen saptırıyosunuz başka yere

heryazımızı alıntılıcakmısın kocanlamı derdin bizlemi çözemedim arkadaşımm yorum yapmak özgürlüğümüzü kullandık yazdık sana kötü bii yazmadık her lafımıza bişi yapıştırdın tersçee bi kovmadıgın kaldı konudan konuyla alakamız yok die illa koıcasıyla kötüğ olanlarmı yazcak kuralmı buu

ya orası öylede işte birden böyle ters tepkiler gelince dediğin gibi zaten gerginim iyice gerildim inanın şu anda çok karmaşık duygular içindeyim yoksa kimsenin jalbini kırmak değil amacım ha yinede kırdıysam herkesten özür dilerim

anlat bakalim neler oldu bosalt icini belki yardim edebiliriz en azindan dinleriz seni.
biraz sakinlesmen lazim su an cok kizmissin esine sebep ney bilmiyorum .
ayrica kimse sana karsi bir soz soylemedi sen tepki verdin sonra arkadaslar alindilar tabi .

evet ya inanın şu an hiç olmadığım kadar gerginim ama bu bu güne dayalı birşey değil dedimya bu birikenleri patlamasıydı hepsin anlatsam oof çok uzun ya
kısaca şöyle dimim bana saygı duymuyo değer vermiyo en basiti sorunumu anlattığım zaman bana sus konuşma bu şekilde konuşmanı istemiyorum
yani anlayacağınız konuşarak sorunlarımızı çözemiyoruz konuşmayı sevmiyo sorun kendinde bile olsa sorun yapıp konuşma diyo ne biliyim bunun gibi bir sürü şey işte

konuşmadanda çözme ulaşamazki ama kimi insn yüzyüze konuşupta hatalarını dinlemek istemez telde konuur öyle denedinizmi cnmm

sanirim aranizda buyuk bir iletisim sorunu var.
ne demek sus konusma sana cocugu gibi davranmasina izin verme .
o zaman konusmuyorsa tum derdini sykintini bir kagida dok.
yani kisaca icindeki tum duygularini yasadiklarini hislerini yaz.
mektup gibi gorebilecegi biryere koy.alsin okusun belki daha iyi anlar seni o zaman.

inanın hepsini yazdım mektup yazdım bu son konuşmam dedim olmadı cepten sayfalar dolusu msj.attım olmadı her şeyi denedim olmadı her tartışmanın sonunda yeter artık konuşmaycam bıktım küçülmekten dedim yine olmadı onun tek derdi konuşma ama konuşmadanda sorunlar çözülmüyoki ne yapacağımı şaşırdım öyle yoruldumki artık çocuklarımı bile ihmal ediyor onlara bile tahammül edemiyorum artık

peki niye sevmiyormus konusmayi?huzursuz olmak onu daha mi mutlu ediyor sor bakalim.derdi ney acaba hep mi boyleydi sonradanmi degisti?

evet hep böyleydi
aslında şunu söyleyimki evine çocuklarına çok düşkün bir insan yani çocuklarını ihmal etmez dışarı haytı yoktur evden işe işten eve
ama bana olan ilgisi azdır
ben mesela beni işe giderken öpmesini olup olmadık yerde bana bakıp gülmesini yatakta sarılarak uyumasını benimle dışarıylada ilgili olsa bişeyler paylaşmasını istiyorum ha hiçmi yapmıyor derseniz yapıyor aradada olsa yapıyor ama ben biraz daha fazla olmasını istiyorum
yani kısaca ilgili bir eş olsun istiyorum oda olamam benim huyum bu diyo bende neden falan derken ordan burdan sorun çıkıyo ve oda bana yeter uzatma huzur ver falan gibi sözler sarfediyor ben iyice çıldırıyorum o bana ben ona derken sorun iyice büyüyor bazen kendime soruyorum acaba sorun bendemi gerçekten abartıyormuyum diye ama bi cevap bulamıyorum off ne yapacam ben ne olur bi akıl verin

bakin esinizi bu saatten sonra degistiremessiniz.
kendinizide degistiremiyeciginize gore ikinizde birbirinizi seviyorsaniz sayet kabulleneceksiniz.
bence siz biraz fazla ilgi bekliyorsunuz. kac kisinin esi acaba sizin su yukarda saydiklarinizi yapiyor?? cok az bir kesim cok ender yogunlukta.kaldiki hayat inanin dizilerdeki gibi degil.
bence cok kucucuk bir tartismayi kocaman kavga haline getiriyorsunuz. bu sizide iliskinizide cok cok yipratir.tamamiylede ilgisiz bir es degil diyorsunuz beklentilerinizi biraz azaltirsaniz sizde goreceksiniz hersey duzelicek.

belkide dediğiniz gibidir desteyiniz için çok teşekkür ederim bunu tekrar deniyecem
herşeye rağmen onu çok seviyorum inanın şuan kanepede yastıksız uyuyor ve benim içim gidiyor
benim yüzümdem diye işte böylede bir yanım var ne kadar kırılırsam kırılayım küsemiyor ve ona dayanamıyorum

:1rolleyes::asigim:cok seviyorsunuz iste halen asiksiniz her kavgadan sonra bunu soyluyebiliryosaniz hala tutku devam ediyor. hadi git yanina hicbisey olmamis gibi davran uzmeyin birbirnizi 3 gunluk dunya allah korusun bugun yanimizda olanlar yarin olmayabiliyor kirmayin birbirinizi.a.s.

zaten öyle öyle olacak her zaman olduğu gibi dedimya hiç dayanamıyorum bir dakika bile küs kalmayaama işte insan biraz kadın olduğunuda hissetmek istiyor
evet evet galiba ben biraz abartıyorum gerçekten içimi rahatlattınız üstümdeki negatif elektriği attım galiba yardımınız için gerçekten çok teşekkür ederim saygılar

gir yanına kondur bi masum öpücük sıcaklıgını ver sarıl bak h,içb,şiyi-n kalmıcak rabbim huzurdan eksik etmesin yuvanızı inşallah

esinin burcu ney acaba?
size karsi cocuklariniza karsi siddet dayak aldatma yoksa gerisi bence cok problem yapilacak seyler degil. kimse mukemmel degil ne siz nede esiniz nede o disarda gordugunuz cok mutlu sandiginiz ciftler kimse mukemmel degil. her evde olagan tartismalar. ilgisizlik bircok erkekde var sadece sizin esiniz degil.

amin cümlemizi
çekiniyorumda aslında onca bağrıştan sonra ama bakalım ne olacak ALLAH razı olsun hepinizden ALLAH hepinizi her daim mutlu ve mesut etsin inşallah içindede bizi
AMıN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…