keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar gelin bizde burda toplanalım

basak burcuysa eger basak burclari boyle oluyor romantizimden pek anlamazlar.iclerine kapaniklardir.hayati tozpembe gormezler cok realist insanlardir.
genelde basak burcu erkekleri akil edemez kucuk suprizleri vs...ama sevdikleri zaman sonsuza kadar severler ve eslerine cok cok sadiklardir.
kizkardesimin eside bu burctan ailesine cok bagli ama sizin dediginiz gibi biraz odun:):)romantizimden hic anlamaz.

sanırım öyle
eşim koç burcu
şiddet aldatma gibi şeyler asla olmadı 6 yıllık evliyiz ama ilgizsizlik var işte du bakalım belki bunuda atlatırız
dedimya aheralde ben biraz abartıyorum ama işte çevreden de görünce insan imrenmiyo değil hani neden bizde yok diyede üzülüyo insan

yanlis dusunuyorsun disarda gorulenlere pek inanma.
kapinin kapattigin zaman 4 duvar arasinda yasanani sen biliyorsun . o disardakiler kimbilir neler yasiyor ama disari ciktiginda mutluluk kahkahalari atiyor var boyle insanlar.
cok inanma hic kimse 100 % mukemmel mutlu degildir. tabi herkesin mutlulugu nasil algiladigida bir etken.benim icin mutluluk belki cocuklarim bi baskasi icin esi bi baskasi icin evi.
herzaman kendinden asagidakilere bak haline sukr et.kendini kendinden ustundekilerle asla kiyaslama.
evliliginide kiyaslama.

mirayin dedikleri cok dogru..bende bu yuzden devamli huzursuzluk cikardim zorla degil ya huyu boyle.artik kendi kendime kabullendim.dediklerinin aynisini bende hissettim.belli bi yerden sonra sevgi olsa da ilgi biraz daha azaliyor inan.birazda aliskanlikla alakali bunlar.sen uzerine gitme,sabret..belki sende benim gibi asiri ilgilisin karsindakinden de bunu bekliyorsun goremeyince de hayal kirikligina ugruyorsun..benimkine sorsan ooo benimle cok ilgilenir:))olabiliyor boyle seyler.seni seviyor mu,evine bagli mi gerisini cokta onemseme.o da evinin varsin, nazarligi olsun.ruhen cok daraldiginda dua oku.disarida gorduklerini de cok onemseme..mesela biz kavgali oldugumuz zaman bile disarida iyi gibi durabiliyoruz:)))baskalarina yansitmak hos ollmuyor cunku..

evet canım aynen dediğin gibi ben ona karşı çok ilgiliyim yani bi dediğini iki etmem bir yere gitmeme müsade etmiyosa gitmem tamam der otururum akşama kadar yolunu gözlerim gelincede ilgilenmeyince benim sinir tavana vurur işte ama kesinlikle dışarı belli etmem sadecxe bu tür şeyleri konuştoğum tek bir insan vardır oda benle aynı kaderi paylaşır oda eltimdir ,
onun dişında kimseye anlatmam işte bir onunla bide sizlerle dertleşirim okadar
ne güzel işte senin kocan ilgiliymiş sen niye şikayet ediyonki
ALLAH her daim mutlu eder inşallah

ilgili de,ona sorsan ilgili:)))bana sorsan ilgilenmiyor.belki senin de esine yeterli geliyordur gosterdigi ilgi..beklenti icine girme dedigim gibi hayal kirikligina ugrarsin.beklentilerini kucuk tut.
mesela;eskiden neredeyse hergun elinde cicekle pesimden kostururdu..simdi cicek cok gereksiz geliyor adama:))birde tasimaya utaniyormus..eskiden sanki baskasi tasirdi..diyorum ya alistim ben.sorgulamiyorum artik.ama ben onunla bebek gibi ilgilenirim.icinde biseyleri sakin bitirme.o yapmiyorsa sen ortami hazirla.birde ufakta olsa bisey yaparsa esin cok mutlu gorun.
esinin yorucu isi olabilir bu yuzden kafasi doludur dagitmak icin baska seylerle ilgileniyor olabilir.cok uzerine gitme.

Son düzenleme:
Ben keşke eşimle evlenmeseydim diye bir cümle düşünmüyorumda
Keşke ailesini iyi analiz edebilseydim belki şimdi bekar olurdum..
Ailesi yüzünden bilseydim böyle olduklarını evlenmezdim..

aynen esım ıyıkı tanımısım ama aılesı bana hep keske keske dedırtıyorrrrrrrrrrrrrkötükedihüso

ALLAH mutluluğunuzu bozmasında ben burda keşke evlenmeseydim diyen arkadaşları bekliyodum iyikileri deyil
yinede sonsuz mutluluklar arkadaşlar

canim haklisin bende kk nin bu huyunu sevmiyorum.basliga dikkat etmeden yorum yapiyorlar sonra birde zeytin yagi gibi uste cikiyorlar bir kac kisi bir olup.eminimki burdakilere olan ofkenden esine olan kizginligini unutnmussundur:) sen baslikta belirtmissin zaten.keske evlenmeseydim diyen arkadaslari bu topikte toplamak istedigini...arkadaslar sizlere sesleniyorum insallah hepimiz herzaman mutlu olalim ama arkadas zaten morali bozuk oldugu bir anda bu konuyu acmis sizde nispet yapar gibi ben cok mutluyum esimle yazmissiniz.baska bir topikte bunu paylasabilirsiniz ama simdi tutupda burayada bunu yazmanin bir anlami yoktu...

Her ne kadar evliliğim bitse de, ben bir yana o bir yana savrulsa da asla keşke evlenmeyesdim demedim. Hala daha iyi ki onunla evlenmişim, bunları başkası ile yaşayamazdım diyorum. Eski eşimle çok güzel şeyler yaşadık, kötü kadar güzel günlerimizde vardı. Çok sevdim, çok sevildim ama olmadı, yürümedi bitti. Keşke diyecek birşeyim yok bu konuda. ıyi ki onu tanıdım...

canim bence ortada cok buyuk bir sorun yok.senin bu yasadigini bir cok kadin yasiyor evliliginin belirli donemlerinde...biz kadinlar ilgiyi cok severiz ama erkeklerin hepsi ihtiyacimiz kadr olan ilgiyi veremiyor malesef..bak kendin yazmissin adam isinde gucunde,disari hayati yok,iyi bir baba diye...ustelik esinide cok seviyormussun..bence ona kizdigin zaman olumlu ozelliklerini gormeye calis...hic kimse esiyle mukemmel anlasamaz.hepimiz insaniz sonucta,muhakkak hosumuza gitmeyen yonleri olabilir eslerimizin..onemli olan birbirimizi idare edebilmek.zaten bu idare olayi birsure sonra asiriderecede sikinti verip cok yipratiyorsa ve esinin iyi yonlerini goremiyorsan ozaman evlilik bitiyor demektir.ama sen esini cok sevdigini yazmissin ve arka arkaya olumlu ozelliklerini siralayabilmissin...bence bir sure uzerine gitme esinin...demekki huyu boyle kabullenmeye calis yoksa kendini yipratirsin...mutluluklar diliyorum canim...eminim en kisa zamanda kendini toparlayacaksindir

sağol arkadaşımya evet dün çok karmaşık ve kötğü duygular içinde açtım bu başlağı benim yaşdıklarımı yaşayan insan varmı neler yapmışlar öğrenmek için ama biraz tepki österince arkadaşlar beni yanlış anladılar benim amacım kimsenin kalbini kırmak değildi sadece bunları yaşayan arkadaşların hangi yolu izlediklerini öğrenmekti ama sen benim duygulurımı çok güzel özetlemişssin sağol canım yinede kimse alınmasın sakın herkes kendi düşüncesini yazmış herkesede katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum

sanırım öyle ama işte bazen insan kendini tutamıyo evet özünde çok iyi ve merhametli bir insan bizleri hiç bişeyden mahrum etmez bunları inkar edemem ama işte insan birazda güzel şeyler duyup sevildiğini bilmek istiyor ona sevmiyorsun sorusunu yönelttiğimde sevmesem burda olmam diyo e söyle ozaman be adam diyorum sevgimi belli edemem ben duygusal bir insan değilim diyor ve ben uzatıncada olaylar büyüyor ama ne olur olsun birbirimize küsmüyoruz heralde buda evliliğimizin iyi yönü oluyor bilmiyorum artık bundan sonra tavsiyelerinizi deniyecem desteğiniz ve bana vakit ayırdığınız için teşekkür edrim

insanlar niye içleri,nde hep kötülük barındırır biz niye arkadaşa nispet yapalımki sadece sorunun cvbı olarak yazdık içimizde kötü niyet olmadan unutmayalım fikir neyse zikirde odur diyom biz arkadaşımızı dinledik yardımcı olmaya çalıştık hiç aman bizde böyle yazalımnda üzelim die düşünmerdik bu senin düşüncenmiş demeki bizleri kendi düşğüncene sokmana çalışıyon
kimse arkadaşı taşa sopaya tuıtmadı yuhlamadıki böyle şeyler demişsin illa kötü niyetmi aramak lazım her yorumun altında illa birbirinemi düşmek lazım amaç ne anlamadım buyazıda

sağolun arkadaşlar boşverin gerçekten oanki benim gerginliğim bunlara sebep oldu hepiniz bana yardımcı oldunuz ALLAH razı olsun gerisini boşveri arkadaşta kötü bişey dememiş benim oanki duygularımı ifade etmeye çalışkış kalp kırmaya deymez bir olay oyüzden siz hadi güzel yorumlarınızla devam edin kimse kimseye kötülük düşünmesin hepimiz burda ortak bir paylaşımda fikirlrimizi paylaşıyoruz iyi yada kötü herkes düşüncesini söylüyor kimse kimseden alınmasın lütfen

ben neden icimde kotuluk barindirayimki bu kaniya nasil vardin sevgili musyas ? nispet yapiyorsunuz demedim yapar gibi dedim..ben burdan bu sonucu cikaramiyorum..kimse kimsenin gunahini almasin..evlendigimize pisman degilsek ben esimi cok seviyorum hicte pisman degilim falan yazmaya gerek yok.onu belirtmek istedim.birde "sadece sorunun cevabini yazdik" yazmissin.orda senin bu cevabi verecegin bir soru sorulmamis musyascim.lgaliba sen arkadasin ilk mesajini okumamissin.rica ediyorum birkez daha oku ve sonrada senin yazdigin yorumu oku..tabiki y yorum yapcaz ama arkadasin sorununu cozmeye yonelik olarak.sizde daha sonraki sayfalarda sormussunuz zaten sorun nedir anlat bakalim diye.keske ilk bastan boyle olsaydiniz.bu konuyu daha fazla uzatip arkadasin konusunu dagatmayalim lutfen.ben tekrar yaziyorum Allah hepimize mutluluk versin,eslerimizle agzimizin tadini bozmasin.kimse mutsuz olmak icin evlenmez.bunu inanin butun kalbimle yaziyorum laf olsun diye degil...l

heralde kimse mutsuz olmak için evlenmez alla hherkese agız tadı versin ömürlük olsun sevgileri sadece herkes istedigini yazmakta özgür bu site bu smaçlı herkes başkasının yazısına saygı duysun konu sahibi zaten cvp veriyo ekstra senin yazmana gerek yoktu onu bildirdim ben sende bende konu sahibinin cvplayırla alakalıyız çünkü yok zeytinyag gibi üste çıkma yazın hiç hoş değil direk suçlar gibi send e yorumuna bak istersen ben dah yazıpta konuyu dagıtmıcam herkes birbirinin fikrinede yazısınada saygı duymak zorunda konu sahibi zaten anladı bizi

peki arkadasim bende konu sahibine olan saygimdan ve konusunu dagitmak istemedigimden dolayi sana cevap hakki doguracak birsey yazmayacagim.yoksa bu konu boyle uzayip gidecek.bu senin kendi gorusun.benim gorusumde bu..ben sadece bu topikte degil bircok topikte rastladim bu duruma.bayanin biri esinden sikayetci konu aciyor arada bir kac kiside benim boyle bir sorunum yok cok mutlutyum yazip esine ve kendine ovguler yagdiriyor.eger konu sahibi sizin esinizdemi boyle? falan diye birsey sorsa tamam haklilar.hayir benim esim cok iyi yazsinlar.onlara bir lafim yok.ama bu arkadas da evlendigine pisman olanlar bu topikde toplanalim yazip sizde boyle yazinca ben oyuzden boyle bir yorum yapma geregi duydum..umarim anlabilmissinizdir derdimi.yoksa birileriyle tartisma derdinde degilim.ama sorun cozulup herkes birbirini anladigina gore ortada sorun kalmadi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…