- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
evet arkadaşlar içimizde bazı nedenlerden dolayı keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar mutlaka vardır gelin hep beraber bunların nedenlerini ve nasıl çözüm bulacağımızı birlikte tartışalım nedersiniz hadi yorumlarınızı bekliyorum
bu arada bende keşke evlenmeseydim diyenlerin arasındayım şuanda küçücük bi mesele yüzünden eşimle tartıştık ve canım çok sıkkın bana değer vermediğini anladım ve ne yapacağımı bilmiyorum
ilk yorum benden gelsin dedim hadi hep beraber paylaşıp bir çözüm yolu arayalım
keşke 30-35'i görmeden evlenmeseydim.. evt hayatımın en büyük hatası.. sen gül gibi hayatı bırak, sırf bi adama aşıksın diye, envayi çeşit sorumluluk yüklen.. ne gereği var..
bekarlık sultanlıktır arkadaşlar.. diyen boşuna dememiş..
katılıyorummm hayır 1 kişiyle evlenmiyosunuz kii sorumlulukların biri bin..
ahh bekarlık ahhh nelerimi vermezdim kiii bekar olmak içinn
keşke 30-35'i görmeden evlenmeseydim.. evt hayatımın en büyük hatası.. sen gül gibi hayatı bırak, sırf bi adama aşıksın diye, envayi çeşit sorumluluk yüklen.. ne gereği var..
bekarlık sultanlıktır arkadaşlar.. diyen boşuna dememiş..
gerçekten mi? 30 a kadar beklediğim için tepki alıyorum rahatlıkla senin msjını gösterbilirim yani aileme :)) şaka bi yana bazen burukluk çöküyo keşke beklemeseydim diye moralim yerine geldi şimdi
evliliği sadece sevdiği adamla tatlı tatlı yaşamak olarak algılayacak kadar salak oluyor insan evlenmeden önce.. erkekler de kadınlar da..
Evlilik bir kale gibidir. Dışardakiler oraya girmek için içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar. (Çin Atasözü)
gerçekten mi? 30 a kadar beklediğim için tepki alıyorum rahatlıkla senin msjını gösterbilirim yani aileme :)) şaka bi yana bazen burukluk çöküyo keşke beklemeseydim diye moralim yerine geldi şimdi
Teyzem benden 1 sene önce evlendi 33 yaşında...
Hangi akla diyo evlendimmm
O bile pişman öyle diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?