keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar gelin bizde burda toplanalım

yeni evliyken çok sinirlendiğimde kendi kendime niye evlendim keşke evlenmeseydim dedim birkaç kezkafamçokkarıştı
ama şimdi demiyorum kızsamda sinirlensemde demiyorum artık alıştık birbirimize sanırım
birde kocişime senin yazdığın sorun yani eşin ilgisizliği birçok evlilikte yaşanan bir durum.benim eşimde benimle pek konuşmayı sevmez fazla ilgil bir eş değildir ama artıları çok bende iyi yönlerini düşünüp halime şükrediyorum.sen de öyle yap.yerimseniben
eşine çok ilgili gibi görünüp aldatan erkeklerde var canım ya öyle olsaydılar daha mı iyi olurdubilmiyorumkismile

bende bugün kavga ettim eşimle. geceden beri üzülüyorum. yatarken bana sırtını döndü hiç yapmazdık. Allah bu kaynanalara akıl fikir ve vicdan nasip etsin. beni sevmeyen bir kadını nasıl sevebilirim ki. nefret etmeye başlıyorum artık...

evet keşke evlenmeseydim diyorum ama kuzucuğuma kıyamıyorum. sonuçta babası o. keşke mutlu olabilseydik keşke nce ben eşim ve kızım deseydi

Arkadaşım,

Böle anlarda bunu düşünmen normaldir. Bazen hepimiz bunalıyoruz. Ama ne olursa olsun boşver.Evlilik kendi içinde zor birşeydir. Önemli olan onu herşeye rağmen sürdürmektir. Bazen küsersiniz, kırılırsnız, bazen çok mmutlu olursunuz bunlar heep olan şeyler.

Özellikle 3. kişiler girince ve tatsızlıklar onlar yüzünden çıkınca daha da kötü oluyor.Takma ve hayatını yaşa. Herkesin yaptığı yanına kar kalıyor sonuçta.Bozma moralini

ben de keske evlenmesydim diyenlerdenim evliliğim boyunca hiç değerim olmadı çünkü eşim ark düşkünü birisi idi varsa yoksa onlar madem benimle neden evlendi diye hep sormuşumdur sonuç itibari ile de boşandık

Evli olmadığım icin bir çözüm bulamayacağım ama esler arasında ki bazı tatsızlıklar olabilir Önemli olan bence saygının kaybolmaması bu saygı varsa hersey çözüme kavusabilir diye düşünüyorum
Evlilerin affına sığınıyorum :)

Belki de aranızda denge sorunu vardır.Baksana nickin bile "kocişime" .Acaba eşin bi erkek sitesine üye olsaydı nicki "karışıma" olur muydu Bence daha az üstüne düşün, daha ağır durun ki molla sansın, yoksa saygı duymaz tabii.

keşke (bu adamla) evlenmeseydim evet diyorum defalarca hemde..

keşke 30-35'i görmeden evlenmeseydim.. evt hayatımın en büyük hatası.. sen gül gibi hayatı bırak, sırf bi adama aşıksın diye, envayi çeşit sorumluluk yüklen.. ne gereği var..

bekarlık sultanlıktır arkadaşlar.. diyen boşuna dememiş..

katılıyorummm hayır 1 kişiyle evlenmiyosunuz kii sorumlulukların biri bin..
ahh bekarlık ahhh nelerimi vermezdim kiii bekar olmak içinn

katılıyorummm hayır 1 kişiyle evlenmiyosunuz kii sorumlulukların biri bin..
ahh bekarlık ahhh nelerimi vermezdim kiii bekar olmak içinn

evliliği sadece sevdiği adamla tatlı tatlı yaşamak olarak algılayacak kadar salak oluyor insan evlenmeden önce.. erkekler de kadınlar da..

Evlilik bir kale gibidir. Dışardakiler oraya girmek için içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar. (Çin Atasözü)

gerçekten mi? 30 a kadar beklediğim için tepki alıyorum rahatlıkla senin msjını gösterbilirim yani aileme :)) şaka bi yana bazen burukluk çöküyo keşke beklemeseydim diye moralim yerine geldi şimdi

gerçekten mi? 30 a kadar beklediğim için tepki alıyorum rahatlıkla senin msjını gösterbilirim yani aileme :)) şaka bi yana bazen burukluk çöküyo keşke beklemeseydim diye moralim yerine geldi şimdi

canım şahsen ben olsam, şimdiki aklım olsa, yemin ediyorum, 35'i görmeden evlenmem.. o da çocuk yapmak için ve yaşlılıkta bir hayat yoldaşım olsun diye yani :)

ps: gayet sevdiğim bir adamla, isteyerek evlendim.

Aynen öyle hepsine katılıyorum..
İnsan hep bulutların üzerinde düşünyosun işde sevdiğin adamla aynı evi paylaşmak..
hep flört dönemindeki anlayışlı adam..
Hep sevicek..
Hep okşicak..
Hep yanında tek eünyası sensin hep senin ekseninde gözü kimseyi görmicek derken...
imzayı atarsın ve ertesi günü pişmanlık...

Araban kabak olmuştur bile..

Evlilik çok zor helede yüzünü sonradan gösteriyor ise (eşim gibi) çok çok zor duble zor..

Teyzem benden 1 sene önce evlendi 33 yaşında...
Hangi akla diyo evlendimmm
O bile pişman öyle diyim..

Teyzem benden 1 sene önce evlendi 33 yaşında...
Hangi akla diyo evlendimmm
O bile pişman öyle diyim..

ablam 33 yaşında, 12 sene beklediği adamla evlendi, evlendikten 1 hafta sonra o sıralarda coşkuyla düğün hazırlığı yapmakta olan bana "sakın evlenme" dedi, dinledim mi? hayır.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…